Gata m-am saturat de cutia asta, nimeni nu a raspuns la intrebarea mea si asta mi-a pus capac, inseamna ca aparatul nu prea are suport sau sustinatori.
Il am de ieri (garantie 2 ani) si vreau sa-l vand, oferte pe PM.
Printable View
Gata m-am saturat de cutia asta, nimeni nu a raspuns la intrebarea mea si asta mi-a pus capac, inseamna ca aparatul nu prea are suport sau sustinatori.
Il am de ieri (garantie 2 ani) si vreau sa-l vand, oferte pe PM.
Din punct de vedere software receptorul este slabut si inca copilareste atat in Spark cat si in Enigma dar asta este ... putin costa putin face . TVR-urile vezi ca si-au schimbat parametri de receptie .
@trica22 ... nu are suport iar sustinatorii sunt amortiti si nu comenteaza mai nimic despre conserva ... si eu m-am saturat de ea dar merg inainte .
nu pot sa zic/scriu altceva decat "lol"
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
Ce este de ..lol" in comentariul meu ?
Exista clone de Amiko Alien? Ma uitam de curiozitate cat a mai ajuns pretul. In Olanda majoritatea magazinelor il vand in jur de 150 EUR, dar am vazut si la 119 si ma intrebam daca nu cumva ar fi clona.
scuze stargate, nu la mesajul tau m-am referit, ci la cel dinainte. cat de repede se satura unii. sunt curios daca a inceracat cu vre-o imagine e2 sau credea ca e plug and play.
proteus, cel din semnatura mea este clona Alien.
Ce repede raspund unii cand e vorba de mistouri, dar sa ajute cu un sfat le cade mana.
Ca fapt divers am instalat si E2.
Am avut acum vreo 4 ani un DM500 clona (pana a primit time bomb) si m-am inteles bine cu el, de aici intrebarea mea cu activarea emulatoarelor. Stiam de la DM 500 ca arata slot activ cand activam un plugin.
Au trecut cativa ani de cand nu mai m-am jucat cu chestii din'trastea si am uitat ce si cum se face, aaaaaa si nu vreau mura-n gura, dar o mana intinsa cand dai de greu e binevenita.
Aparatul isi arata cat de cat clasa cu oscam ... o linie buna setari facute cu grija si o sa ai parte de multe bucurii . Aparatul nu are suport software masiv pentru ca nici comunitatea nu este mare iar cei ce au cumparat aparatul nu sunt din cei ce "freaca" forumul toata ziua sa se planga de problemele software multi crezand ca asa trebuie sa mearga . Aparatul merge destul de bine in Spark iar cu Enigma ai parte de experiente si placute si mai putin placute asta si din cauza ca fiind un aparat relativ ieftin si suportul software este precar ... totul este sa ai parte de calm , timp de citit forumul si apoi intrebat ce si cum si poate o sa ai parte si de raspunsuri ca deh nimeni nu s-a nascut invatat si toti descoperim lucruri noi la aparat .
Multumesc stargate pentru incurajari, am citit la forumuri de am uitat si sa mai mananc.
Am reusit sa fac lumina pe cateva canale, acum sap sa vad ce si cum trebuie configurat oscam-ul, poate imi recomanzi ceva saituri cu explicatii de la "0".
Nu am acest aparat, dar pana acum mi l-am dorit, insa unii useri parca vor sa te sperie de el....
Din cate citesc eu, nu aparatul ar fi de vina, nu imaginea, ci configurarea oscam, care se stie clar ca nu este atat de simplu cum sint setarile la cccam. Cred ca majoritatea nemultumirilor de aici vin. Chiar era un thread pe forum cum ca va trece toata lumea la oscam, si eu am sustinut clar ca nu va trece toata lumea. Cred ca nu toata lumea va intelege oscam, si asta doar cei care-l inteleg cat de cat bine, sesizeaza ca setarile se pot finisa la nesfarsit.
Pana la urma sa trecem ontopic. Cei care se descurca bine cu oscam, pot sa sustina ca receptorul functioneaza stabil ? Ca mediaplayerul functioneaza bine ? Ca Opera nu se blocheaza ? Ca youtube player merge fara cusur ?
Ne poate lumina cineva in haosul asta ?
Eu, sincer, nu am folosit de mult Spark. Legat de tutoriale de la 0, nu prea gasesti. Primesti ajutor aici, daca mai citeste unul/altul care te poate ajuta, daca nu google. Sunt multe forumuri cu "chirilice", dar google translate te scoate cat de cat din ceata.
Eu sunt destul de multumit de receiverul meu. Fiind nou in domeniu, in primele zile am fost si eu dezamagit, dar dupa m-am calmat, am inceput sa caut, sa pun si sa repun imagini pana cand am ajuns la concluzia ca pentru banii dati isi face treaba. Are doua puncte mai slabe: tunerul putea fi putin mai bun si telecomanda este diferita de cea de la Alien (fiind vorba de o clona).
Eu am un edision pingulux (sora geamana alui alien). Iam pus oscam si configurat simplu, conectat la serverul de pe dm500s si merge brici.
Pe spark se misca mai bine imaginea decat pe E2, dar exista si versiune RSP E2 pentru el care mi se pare ok.
LA bani cat costa receptorul eu zic ca merita. Mai ceva, niciodata acest receptor nu poti compara cu dreambox.
Aici gasesti o explicatie cat de cat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] daca te incurci in ceva te asteptam cu intrebariQuote:
Originally Posted by trica22 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deja am facut ce ai zis in acel topic, dar nu misca nimic. Nu inteleg unde trebuie sa copiez linia C si cu ce editor (am inteles ca notepad nu e recomandat).
Liniile le-am luat de [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], te rog din suflet sa-mi completezi cu rosu la fisierele [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]ce trebuie sa modific pentru o linie din cele free.
Raman dator.
Uite cum am facut, o fi bine o fi rau, cert e ca nu merge, o fi linia expirata !
[reader]
label = tvr
enable = 1
protocol = internal
device = /dev/sci0
caid = 0500
ident = 0500:fff720,025900,025910
detect = cd
mhz = 368
cardmhz = 368
group = 1
emmcache = 1,2,4
lb_weight = 100
[reader]
label = C: cccam2.satlover.com
enable = 1
protocol = cccam
device = [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 24371
user = Free4ever
password = 2CBC7E81
inactivitytimeout = 1
reconnecttimeout = 30
group = 1
lb_weight = 100
cccversion = 2.1.1
cccmaxhops = 3
ccckeepalive = 1
[reader]
label = linie_N
enable = 1