A reusit cineva sa vada Universal CH si Sci Fi Ch de pe HB-13E TP 12322H cu un Echosmart ? Daca da cu ce key ?
Multumesc !
Printable View
A reusit cineva sa vada Universal CH si Sci Fi Ch de pe HB-13E TP 12322H cu un Echosmart ? Daca da cu ce key ?
Multumesc !
fa atunci o imagineQuote:
Originally Posted by cipy_1982 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
un back up
adica citesti flashul din receptor
pui in chedit optiunea read flash si salvezi
dupa care poti face cate probe vrei tu
Se intampla cateodata la versiunea 791 !Quote:
Originally Posted by MANDEA [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
NICIODATA la 771 !
Inca n-am sesizat de ce, dar revine dupa ce misti putin receptorul !
citeste regulile!!!
Am v.3.23.Stie cineva ce se intampla cu s.w(hotbird)? A mers pana acum 2 zile.
pai merg freex si inxtc cu softcamul lui gyula de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by IonutNFS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc Horatiu de raspuns,dar am pus primul Echo cam din 27 04 si nu merge ,vad ca in el este o singura cheie la irdeto. In receptor nu trebuie sa apara cheia ? Cu sW nu se stie nimic ?
pt putin
pai sunt mai multe cu zero
si daca face AU se pun acolo key valabile
Ajutor! Am 791 si am dat la Read log cancel inainte de 100%,apoi am dat Upgradedata log pentru a pune un alt logo si nu mai am semnal video . Am dat factory def. dar nimic,l-am inchis din spate ,iar in final am din nou 3.23 si tot asa este,iar ca imagine de fundal cand dau la meniu apare o imagine verde puricata.A mai patit cineva asa? Nu stiu ce sa-i fac.Quote:
Originally Posted by apollo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@IonutNFS pune din nou softul si totul o sa fie ok:)
Cine are Key pentru Polsat vreau si eu . 00si 01
Dau si eu o bere:cheers::cheers:
Am facut rost de key dar nu pot sa le modific in receptor . Dupa ce le-am modificat am dat open special key si exit dar cind dau inapoi sint aceleasi key vechi nu vor sa se modifice .De ce? Cine poate sa m-ajute!:dance:
Sar putea ca varianta pe care o ai in receptor sa faca AU la polsat, insa sa nu faca cum trebuie.Quote:
Originally Posted by Gey [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce versiune de soft ai in receptor?
Am versiunea V3.20:tv:
Si ecosmart 771Quote:
Originally Posted by Gey [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]