Re: Vplug 2.0.5_Primul post
In primul rind trebuie sa multumesc pentru informatiile pe care le-am gasit pe acest forum. Acum citeva zile placa mea SS2 inca era in cutie si nu stiam ce sa fac cu ea. Practic fara voi si fara paginile acestui forum nu as fi facut nimic. Am vizitat multe forumuri dar pe acesta am gasit tot ce mi-a trebuit sa aflu. Nu vreau sa va fac reclama, insa oricum as privi lucrurile sunteti super OK.
Folosesc AltDVB, placa este SS2 cu ultimul driver instalat, Vplug 2.04, Windows XP SP2, placa grafica Geforce 4 MMX440, cu 64 de Mb memorie, procesor AMD Athlon XP 1800, 256 Mb RAM. Totul imi merge lacrima... deocamdata...
La Multi Ani,
am parcat ...:dance: sorcova si gata !....la treaba...2008 nu asteapta
avem aici o ''schema care corecteaza bitul 14'' din versiunea v-plug 2.0.5
sper sa fie de folos:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
se copiaza in vplug/plugins /aubins/
plugu asta deja ma calca pe coada,pur si simplu nu deschide cu keya activa:angry:
Mda......:oops: ai dreptate se pare ca versiunea asta are ceva probleme.....:comp:.Munceste el dar i-i cam da si cu virgula.......mai vedem poate o alta versiune......
da 2 ore au trecut apele pe mine tot incercand smecheri dar cum zici tu mai asteptam deocamdata am trecut pe s2emu
vPlug 2.0.6 a aparut
invatati-ma si pe mine cum sa-l postez ca sa-l poata descarca lumea
ca nu stiu sunt pufan....
Re: vPlug 2.0.6 -primul post
sunt pufan si nu stiu sa-l pun dar incerc:
uite colea....[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dupa ce te loghezi...oricum treaba BUNA:drinks:
PANA INVAT SA FAC UPLOAD ACOLO VA DAU SI VERSIUNEA ASTA
vPlug2.0.6 FullInstall.rar
Re: Vplug 2.0.6_Primul post
imi pare rau sa te dezamagesc insa aceasta versiune nu are nimic in plus cu cea de pe wordpress doar un alt sistem de instalare:)
Quote:
imi pare rau sa te dezamagesc insa aceasta versiune nu are nimic in plus cu cea de pe wordpress doar un alt sistem de instalare:)
scuze dar v-am spus ca sunt pufan:sorry:
oricum mie imi place cum se instaleaza pentru noi pufanii
stai linistit nu e nici o problema toti am avut un inceput cu toate ca uni cam uita,eu nu te-am "tras de urechi" am spus doar ca e aceasi marie doar cu alta palarie:) :clap:
Un nou vhelper care............nu stiu ce imbunatateste(probabil functionarea in windows9x)
dar daca e proaspat...IATA-L:
Re: PREMIERE SS2 RULES 4EVER!!!
iATA RETETA LA PREMIERE::tv:
RECOMAND DVB DREAM:wellcome:
Re: Vplug 2.0.7 Primul post
Salutare lume ,.....:band:
Iaca sa nascut si versiunea pe care o asteptam din seria V_PLUG 2.0.7
Se pare ca si noi ne pregatim pentru nagra3 acest nou plug are ceea ce mi-a ''sarit in ochi'' o noua forma a providerului ID (seamana mult cu cea folosita la N3)
history:
- Added extended info bar.
- Fixed N2-AU AutoStart on KeyChanges.
- Structure of v_emm.ini file has been changed to save system’s resources and reducing the chance of not having a good key on next KeyChange.
New format :
[provider_id]
PID= EMM PID (hex)
Schedule=1 (or 0) If you set it to 1, vPlug will run EMM filter every 20 minutes for you.
Active=1 (or 0) enabling or disabling a pid or a provider
Sa speram ca nu ramanem de caruta cand se v-a incepe ....intr-un final cu N3 la fanta tv...:)
Re: Vplug 2.0.7_Primul post
am o problema ciudata si as vrea sa stiu daca numa la mine se intampla,in momentul cand dati clic pe un program premier avand activat vplug vi se inchide altdvb?
Re: Vplug 2.0.7_Primul post
Quote:
am o problema ciudata si as vrea sa stiu daca numa la mine se intampla,in momentul cand dati clic pe un program premier avand activat vplug vi se inchide altdvb?
Incearca sa schimbi vhelper cu cel nou postat de mine la postul 133 problema s-a discutat.......(in altaparte) si se pare ca asta e solutia.