Fara sa te jignesc si fara sa vreau sa ma cert cu tine.Tuner care au trimis inapoi e tot cu condensator lipit in spate.Din ce vad la fotografie.Sper sa fie o greseala de la DM....
Printable View
Fara sa te jignesc si fara sa vreau sa ma cert cu tine.Tuner care au trimis inapoi e tot cu condensator lipit in spate.Din ce vad la fotografie.Sper sa fie o greseala de la DM....
speram sa ne dai vesti buneQuote:
Originally Posted by dongle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
apropo sunt vazut ca un bisnitzar de cei 3 muschetari oare nu cumpara cineva un tuner cirpit cu 100 euro :gathering: :gathering::gathering:
:oops::oops::oops:
Sunt curios cum trimte Dm tuner stinga si dreapta in alte tarii, si nu prin service oficial.Asa tot o relatia mai ciudata ai cu DM care nu vrei sa spui.Dar asta e treaba ta si nu ma intereseaza.Si la sfarsit inteleg ca dm s-a grabit sa scoate pe dm800 la piata si ca tuner e cu lipit din spate de la chinezul.Dar din moment care ceri sa fie schimbat tuner dupa o luna de cit a iesit pe piata tot un tuner cu defect trimite?Dezamagirea totala.Gindeste ca Ab sa trimite la oameni un tuner Cable tot cu probleme inapoi la clientii care au trimis pe receptor pt reparat.Ce scandal faceai tu.....
HDTV scan all orbit! testing all HD ch. OK EURO 2008 is HERE. new Kabel Deutschland full on 23E!!! new MEO on 30W new Hello HD on 9E
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
First setting @likra for DM800HD- new HDTV ch. update 28e,23e,19e,13e,1w
dupa cele 27 de update.....:(.....sper sa mai mearga....
Nasol se intimpla asa ceva in Dm800?27 de baguri nu de update.....
toate merg foarte bine cu settings in afara de canalele HD pe care nu am semnal...e un bug ceva...daca le sterg cu un chanel editor din buchete favorite...incarc settings fara canale HD si dupa scanez manual frecventele HD incep sa se vada ...insa nu toate....(ex:sky sport 1 si 2 hd...tot ce tine de sky italia)....hd suisse vrea...cifra vrea....nu vad nimic logic..unele vor unele nu....:(.....
are cineva la fel????.....
m-a pus dracu sa desfac dreamul...:((( nu am crezut ca e posibil s avad asa ceva in vre-un aparat de 449 de euro............cum dracu ...astia razuie cu surubelnitza prin el...???????.....sper sa stiti mai multe si sa-mi explicati si mie ce e cu razuiala asta.......nu mai desfac mai departe ...cine stie ce dracu mai gasesc....zic mersi ca totusi merge.......
cind se razuie procesorul nu este deloc räu se face deoarece vor sa ascunda id-ul procesorului ,sa nu se afle protocolul... de functionare bla bla bla bla arbeit macht stark :gathering:Quote:
Originally Posted by ullises [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
e putin exagerat...nu crezi?e totusi dream....
******** :)
eu am postat o poza, si sub poza am scris no comment care este problema ? eu cred ca am fost fair si cuminte :drinks:
cei rai sunt sti tu care.......
dongle :
...ce pot sa mai zic...sper la modul cel mai serios sa ai dreptate...de mers merge f bine...se incalzeste mai mult decat 500-le asta e clar...poate doar in cazul meu...am reusit cu multe ajutoare in sfarsit sa am niste settings cu care sa am semnal si pe canalele HD....aaa...era sa uit...uitati-va in ce mod ieftin e vopsit capacul de la 800.......e facut in cea ma joasa tziganie....
l-am cumparat asta e....dar are multe lacune..una peste alta sincer mi se pare foarte exagerat pretul...dar asta e.....:tv:
poze despre cum trebuie sa fie un dm800...????...in prima poza nu este sters la procesor.....in urmatoarele sters......cam de cacao nu credeti...????
Postul tau a fost mutat!Quote:
Originally Posted by dongle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
PS.Abtine-te de la continuarea acestui conflict pentru ca vei intra in conflict cu mine!
Multumesc de intelegere!
salut!Quote:
Originally Posted by ullises [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
te rog sa ne tii la curent cu canalele HD.
Pe mine unu ma intereseaza in special sky sport 1 si 2 , sky cinema,
discovery europe HD, nat geo HD, Eurosport HD, de pe hotbird.
sa mi zici te rog daca reususti sa le prinzi si cu ce dimensiune la antena.
MERCI.
Razuit sau nu din poze reiese ca e cam de ultima speta. Nu faci asa ceva unui receiver la 400 si ceva de euroni. Si cu vopseaua aia... hm eu zic ca tot chinezii is mai buni.
PS. Apropo eu parca aveam 420 si ceva de posturi. Si aici dispar sau am halucinatii de dimineata?
Ai PM!:):cheers:Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]