Daca au cap ii rup pe micuti [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Daca au cap ii rup pe micuti [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca au cap......... - Cap au , dar sigur nu vor aveea preturi , asa ca nici o sansa
Cat despre cei 500.000 de abonati , poate dintre cei 4 milioane de abonati cu care se lauda , sa ii mai ''fenteze/incante'' cu ceva , poate.......
50.000 , nu 500.000
"Operatorul estimeaza ca va atrage 50.000 de abonati la acest serviciu TV, spun sursele"
Scuze , 50.000 poate din cei 4.000.000 , doar e o nimica toata
50mii in cit timp? pina la sfirsitul anului ? Ca daca o sa faca 50mii abonati in 2 ani atunci e noua teapa marca orange,adica asa cum au facut si altii ,faci nu faci abonati trebuie sa platesti satelit si servicii prestate de niste firme serioase din hexagon.
Deocamdata prea multa agitatie -pentru ce ? Cine sint profesionistii romani care au mai lucrat prin dthuri si acum lucreaza la orange? Tacere si secretomanie .
O vorba din batrini zice ca la pomul laudat sa nu te duci cu sacul . Sa vedem pentru ce se entuziasmeaza multi .
Si ca o incurajare pentru cei care viseaza ca francezii de la orange vor veni cu supercadouri -intirziere 3 luni la lansarea lui astra 5b asa ca sint toate sansele ca dthul sa se lanseze in toamna.
Claudiu posibil doar sa puna subtitrare la canalele frantuzesti pe care le emit deja pe Hotbird si atunci cheltuieli pt plata satelitului nu mai se pune
cica asta e receptorul
scuze/nu e samsung e sagem
Om trai si om vedea - exista o vorba si numai este mult pana vor aparea ofertele lor comerciale
Ca preturi , cred ca stafful lor a studiat piata din RO si vor aveea niste preturi pe ''masura bucheteleor de prg. tv''
Insa sigur nu vor fii gen ''Freesat'' si sper sa nu fie mai mari ca cele de la Dolce , totusi trebuie si ei sa castige ceva
Cine mai face/da cineva ''moca'' in ziua de azi ?
@horatyu
ca sa puna subtitrari insemana sa contactezi o firma care face asa ceva ,ieri m-a vizitat un amic care traduce si lucreaza subtitrari si din cei care se ocupa de asa ceva niciunul nu a fost macat tatonat de cineva din partea orange. Probabil o sa apara o firma noua ,a unuia din orange.
Deja incep sa se adune prea multe semne de intrebare vis a vis de bunele intentii ale celor de la orange: seful instalarilor om care a lucrat in domeniul materialelor de constructii deci experienta cacalau ,procedura foarte "transparenta" de selectie a subcontratorilor pentru instalari, antenele care se pare ca sint fabricate de visiosat,zic se pare ca nu am pus inca mina pe una, modelul nu mai este in fabricatie la producatorul francez deci stoc .
Un deja-vu? Sef instalari paralel cu domeniul ,au fost destui si la mai multe dthuri; cum au scapat turcii si cei de la tehnicB de ce antene aveau pe stoc ,stim povestea si stim si ce au tras instalatorii cu antenele respective iar cu firmele de instalari cu puncte de lucru prin toate judetele stiu multi cam ce au facut. Ciudat e faptul ca sint cunoscuti marii tepari ai instalarilor si totusi sub o firma sau alta reapar si au avut tot timpul de lucru,au fost platiti la timp .
Pai in general ''meseriasi'' adevarati cer cam mult per instalare si atunci vrei nu vrei tot cu ''teparii'' isi fac treaba
Mai ales ca semnalul este beton pe teritoriul RO , banuiesc
Eu cu offsetul de 90cm in Bucuresti am intre 92/96% , deci.............
Vorba aceea - Daca balta are pesti destui , de ce nu...........
20.05.2013
Testat pe antena de 90 de cm cu focar in 28.2 E. Lnb-ul e reglat sa-mi intre atat 31.5, cat si 33.1 E. Daca puneti focar pe 31.5 E, chiar nu veti avea nicio problema in Romania! Au inceput sa testeze canalele pe frecventele respective.
Provider: Orange Romania
Satelit: Astra 1 G 31.5 Est
Norma codare: Viaccess
Frecvente scanate:
12012 V DVB-S2/8PSK MPEG-2/MPEG-4 30000 2/3 [level : 71%, quality: 92%] [9 canale gasite la scanare]
12090 V DVB-S2/8PSK MPEG-2 30000 2/3 [level : 71%, quality: 92%] [7 canale gasite la scanare]
12246 V DVB-S2/8PSK MPEG-4/MPEG-4 30000 2/3 [level : 69%, quality: 92%] [17 canale gasite la scanare]
12324 V DVB-S2/8PSK MPEG-2 30000 2/3 [level : 69%, quality: 93%] [9 canale gasite la scanare]
12402 V DVB-S2/8PSK MPEG-4 30000 2/3 [level : 69%, quality: 92%] [4 canale gasite la scanare]
12480 V DVB-S2/8PSK MPEG-4 30000 2/3 [level : 67%, quality: 88%] [7 canale gasite la scanare]
Interesant , vad ca tu poti receptiona dublu numarului de prg. tv pe care le receptionez eu , doar 27 fata de 53 ale tale
Nu cred ca se pune prb. de semnal atata timp cat la mine imi arata intre 92-95%
Ca provideri am in continuare Globrcast cu 23 de prg. tv + 2 prg. tv free de pe 11758H ( Euronews si France 24 in Engleza ) si Harmonic cu 4 prg. tv
Eu am in ordinea frecventelor scrise de tine asa :
- 12012 - 5
- 12090 - 5
- 12246 - 5
- 12324 - 6
- 12402 - 3
- 12480 - 3
Scanare manuala pe fiecare frecventa si scris rezultatul aici, offset de 90cm in Bucuresti
Ce folositi pt scanare de va intra doar 2 canale pe 11758 care nu sunt S2?De la org am ca mario ,dar am si ceva ucrainieni si pro-ul are 13 sau 15 canale tv cu cele pt bulgaria.
Un GigaBlue si ma refer doar la Globecast si Harmonic , care sunt ale lui Orange , fiindca in rest mai sunt si ati provideri pe acest satelit
De fapt scanarea sa facut strict doar pe acele frecvente enumerate de Meridian , insa nu sau gasit si atatea prg. tv precum a scris el
Meridian cu ce device/receptor ai scanat/receptionat , de ti-a iesit un numar dublu de prg. tv fata de mine ?
Eu stiam ca Globecast e un privider care are tp-uri pe mai multe pozitii si sub/inchiriaza la altii inclusiv pt feed-ri,iat Harmonic e marca de encodere .
Avand in vedere ca deocamdata acest dth nu emite oficial , ci doar are teste , nu o sa apara Orange pe frecventele folosite in teste
Oricum cele 2 denumiri sunt folosite de cand a aparut acest subiect in RO , cititi threadul de la inceput
Deci de unde poate Meridian receptiona dublu prg. tv receptionate de mine ?
Ma refer strict la frecventele/prg. tv enumerate de el mai jos
Programele HD anunțate
1)PRO TV HD
2)ACASĂ TV HD
3)SPORT.RO HD
4)TVR HD
5)Outdoor HD
6)National Geographic Wild HD
7)National Geographic HD
8.)My Zen HD
9)PV Tv HD
10)Discovery HD Showcase
11)ID Discovery HD
12)Animal Planet HD
13)History HD
14) Nature HD
15)Sundance Channel HD
16) Film Box HD
17)Hustler HD 3D
18.)Discovery Science HD
19) Fashion One HD
20)Viasat History HD
21)Travel Channel HD
22) Dorcel XXX HD
In total sunt 99 de posturi tv, 29 sunt HD şi unul 3D, Hustler, pentru adulţi.
Prețul este undeva la 25, 28 de euro pe lună pentru doar două receptoare. Ca să fie complet, de aici lipsesc, EUROSPORTURILE, DISNEY CHANNEL(da, este HD).
pentru cei care vor să testeze Satelit Astra 1G 31,5 grade est:
- Frecvenţa 12012 Polarizare Verticală, SR 30000, FEC 2/3,DVB-S2/8PSK MPEG-4
- Frecvenţa 12090 Polarizare Verticală, SR 30000, FEC 2/3 DVB-S2/8PSK MPEG-4
- Frecvenţa 12246 Polarizare Verticală, SR 30000, FEC 2/3 DVB-S2/8PSK MPEG-4
- Frecvenţa 12324 Polarizare Verticală, SR 30000, FEC 2/3 DVB-S2/8PSK MPEG-4
- Frecvenţa 12402 Polarizare Verticală, SR 30000, FEC 2/3 DVB-S2/8PSK MPEG-4
- Frecvenţa 12480 Polarizare Verticală, SR 30000, FEC 2/3 DVB-S2/8PSK MPEG-4
25EUR/luna? Scump dom'le, scump.
Sunt curios in cat timp ii aduna pe aia 50.000 de abonati.
stai tu liniștit că-i adună foarte repede. Sunt mulți care din grandomanie vor să aibă tot ce mișcă ca programe HD. Iar ORANGE vine cu cea mai tare ofertă pe care putea cineva să o aibă in ziua de astăzi.
iar asta e postarea mea de pe RDI.
Programele HD anunțate in presă care urmează să fie oferite publicului:
1)PRO TV HD
2)ACASĂ TV HD
3)SPORT.RO HD
4)TVR HD
5)Outdoor HD
6)National Geographic Wild HD
7)National Geographic HD
8.)My Zen HD
9)PV Tv HD
10)Discovery HD Showcase
11)ID Discovery HD
12)Animal Planet HD
13)History HD
14) Nature HD
15)Sundance Channel HD
16) Film Box HD
17)Hustler HD 3D
18.)Discovery Science HD
19) Fashion One HD
20)Viasat History HD
21)Travel Channel HD
22) Dorcel XXX HD
In total sunt 99 de posturi tv, 29 sunt HD şi unul 3D, Hustler, pentru adulţi.
Prețul este undeva la 25, 28 de euro pe lună pentru doar două receptoare. Ca să fie complet, de aici lipsesc, EUROSPORTURILE, DISNEY CHANNEL(da, este HD).
pentru cei care vor să testeze Satelit Astra 1G 31,5 grade est:
- Frecvenţa 12012 Polarizare Verticală, SR 30000, FEC 2/3,DVB-S2/8PSK MPEG-4
- Frecvenţa 12090 Polarizare Verticală, SR 30000, FEC 2/3 DVB-S2/8PSK MPEG-4
- Frecvenţa 12246 Polarizare Verticală, SR 30000, FEC 2/3 DVB-S2/8PSK MPEG-4
- Frecvenţa 12324 Polarizare Verticală, SR 30000, FEC 2/3 DVB-S2/8PSK MPEG-4
- Frecvenţa 12402 Polarizare Verticală, SR 30000, FEC 2/3 DVB-S2/8PSK MPEG-4
- Frecvenţa 12480 Polarizare Verticală, SR 30000, FEC 2/3 DVB-S2/8PSK MPEG-4
Unanimitate la CNA pentru Orange, in lipsa unui oficial al companiei
Membrii CNA au aprobat solicitarea Orange Romania cu unanimitate de voturi. La şedinţa de azi a CNA au fost prezenţi toţi membrii Consiliului: Laura Georgescu (preşedintele Consiliului), Florin Gabrea, Lorand Turos, Valentin Jucan, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea, conform Media Expres. La şedinţa CNA nu a fost prezent nici un reprezentant al Orange Romania pentru a susţine solicitarea. Conform articolului 74 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, "(1) Retransmisia de servicii de programe de către distribuitorii de servicii se va face numai pe baza avizului eliberat de Consiliu. (2) Pentru obţinerea avizului distribuitorii au obligaţia de a comunica Consiliului structura ofertei de servicii de programe retransmise", conform Mediafax. După finalizarea procedurilor de eliberare a avizului solicitat, Orange Romania SA poate să se lanseze efectiv pe piaţa de retransmisie de televiziune prin satelit, dominată in prezent de companiile RCS&RDS, Romtelecom şi UPC Romania. Ziarul Financiar a relatat, in luna martie, că Orange Romania a semnat un contract cu SES, unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicaţii prin satelit din lume, pentru a lansa pe piaţa locală servicii de televiziune prin satelit (DTH). Compania internaţională de sateliţi SES, care operează sistemul de sateliţi Astra, are sediul central la Luxemburg şi are operaţiuni şi pe piaţa din Romania. Orange Romania este cel mai mare operator local de telefonie mobilă după numărul de clienţi şi cifră de afaceri, compania fiind deţinută de grupul France Telecom.
OFICIAL avem un nou DTH. DTH ORANGE.