Yap.Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Esti sigur?Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Yap.Quote:
Esti sigur?Quote:
E sigur,dar asta se discuta la sectiunea Dreambox.Quote:
Originally Posted by danix71 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si asta ce este ?Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu m-ai postez pe acest forum
Daca din curiozitate citeai cateva randuri din regulament nu era nicio problema!
Postarea pe un forum este o alegere!
N-a reusit nimeni inca sa rescrie boot-ul in DM cu jtag asa ca nu mai bateti cimpii
vedeti ca ati gresit sectiunea. o parte din posturile de mai sus vor pleca in cateva minute la nu te supara frate.
ultumesc "spaniolului" pentru ca a inchis mesajul , multumesc lui danni G ca a inteles adevaratul mesaj..
Deci problema e urmatoarea:
Cu mine si cu ff multi de aici a fost
Corect
Garantat baiat de treaba...
M-am aprins la faptul ca multi fac tamtam ca ei vand originale si altii clone...
Macar el a fost sincer de la inceput si a pus si in semnatura(mai devreme sau mai tarziu)
.......................
:) Esti, si asta si arati in continuare. De fapt confirmi.Quote:
Originally Posted by 1Qggecko [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
aveti pm-ul la dispozitie pentru astfel de discutii, pe forum riscati sa va treziti cu avertisment si cele ce urmeaza
Cum sa nu te aprinzi...
Si eu am venit asa de nicaieri dar macar o mana de ajutor am dat...
Am glumit pe seama anumitor chestii si comportamente dar nu am injisit oamenii...
"Badaran" nu e expresie de lasat pe forum daca sunte-ti corecti voi cei ce administrati si trebuia sanctionata cu "galben direct"...
Am "atins" dar nu am jignit...
Nu inteleg ce cauta el in mijlocul unui mesaj pus la deruta....
A fost un fel de atentionare...
"O intoarcere pe calea cea buna"...
Ma simt jignit de voi nu de un nimic ca el..
De voi ce pastoriti aici ...
Aici nu e RDI ...credeam ca sunte-ti seriosi ...
Ma retrag...
PS:Cer pe acesta cale...administratorului acestui forum scoaterea mea din evidenta si blocarea nick-name-uli 1Qggecko,picollo08,geko,geko67...
folosite da catre mine de-a lungul anilor pe diverse forumuri de aici si de nicaieri...
Deci motivele le stit...
Vreau anularea accountului AZI...
Succes in continuare....
Eu am rausit, dar dute in sectiunea dreambox si vei gasi acolo ce iti trebuie.Quote:
Originally Posted by crinughe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
O zi buna.
Quote:
Originally Posted by 1Qggecko [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
heiiiii
ce s-a intamplat?? stai relax ca nu-i nici un bai. vorba aia: "noi sa fim sanatosi" n-are rost sa se supere nimeni, ca doar imediat sunt sarbatorile si noi in loc sa ne bucuram ne consumam energia inutil:cool2:
cel mai probabil este ca baietii n-au inteles exact ce ai vrut sa spui in topicul de la offtopic; nici eu nu intelelesem cum trebuie, dar dupa ce am stat de vorba amandoi am inteles ca era cu totul altceva;
deci oameni, buni, prietenul nostru 1Qqqecko n-a ofensat pe nimeni, doar s-a inteles in felul asta. noi doi suntem prieteni, povestim des pe msn, deci totul e ok
nu va impacientati inutil :D
1Qggecko, prietene, fii pe pace, stai relax, ca nu-i nici un bai de nici o culoare.
PS:Quote:
Am uitat sa spun ca m-am revoltat fata de atitudinea asa zisului "dannix71"
si a expresiilor sale directe...
Daca ar fi fost in spirit de gliuma era una dar asa...
Imi mentin decizia...si rog sa mi se indeplineasca cererea...
PS2:
Nu imi voi face un alt nick ca nu-mi sta in caracter
Pentru mine o decizie odata luata asa ramane...
Nu-mi anula-ti contul...nu-i nimic...
M-am intors doar sa clarific mesajul de mai sus unde lipsea motivul deciziei...
deci "danix71"...
PS3:
ai doresc individului sa aduca macar o bucurie in casele oamenilor asa cum eu impreuna cu alti colegi de aici am facut....
nu-mi place sa fiu pupat in fund
nici nu pup
cei care cred ca voi putea sa-i mai ajut cu ceva sa ma caute pe yahoo sau pe chat cand voi fi disponibil...
DanniG...noi ne auzim acolo pe MSN...tu esti un muncitor...
Cer scuze tuturor celorlalti membri si tuturor din staff-ul tehnic
THE END...:sorry:
Domnilor! am inchis un topic special pentru a nu va aprinde si mai rau la cearta,se apropie sfintele sarbatori de PASTE!,macar in aceste clipe deosebite fiti mai iertatori si intelegatori unii fata de ceilalti,va multumesc pentru intelegere!
de obicei de anu nou se iarta toate pacatele :D
deci aveti timp de cearta si sa va impacati
Thread: "MIRC...tara nimanui" CLOSED
Am trait sa o vad si p-asta. Cat tupeu. kronk esti un...... In fata veteranilor de-al de adi_sony si danni_x ar trebui sa.................
Bahhh, nu-mi revin, cat tupeu, kronk `....................mai sunt si membri care ........................... WAX
E cazul sa mai citesti regulamentul;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
DONGLE..........cum poti sa minti cu atata NERUSINARE...?....pe acel forum eu discutam cu alti useri si tu te-ai bagat si ne-ai jignit.....ajungand sa vorbim ca pe maidan...lucru inceput numai si numai de tine....sper ca nu urmaresti acelasi lucru si aici pt ca deja devi penibil.....forumurile astea sunt inventate pt a ne ajuta reciproc, nu pt a ne jigni in toate felurile,insa se pare ca tu te-ai nascut invatat gata de mic....tu de fapt nu stii nimic despre dreamboxuri....DOAR FACI BISHNITZA CU ELE....lucru cunoscut de toata lumea....dovada ca nu esti in stare sa raspunzi la o intrebare simpla legata de o eroare la settingsuri.......poti sa ma injuri in continuare pe unde vrei...sa te semnezi ca pe alte forumuri cu personalitati naziste si cum vrei tu ......intoleranta si mitomania ta se potrivesc altor vremuri...mosule...
din partea mea...si mai suntem cativa jigniti de indolenta ta, ai un mare IGNORE
ignore...parca vad ca ii raspunzi :D
lasati omul sa faca ce vrea cu banii lui, bravo lui
sa ti spun o chestie sunteti exact 3 jigniti (tu,grecul si cu lupull)Quote:
Originally Posted by ullises [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1.eu nu trebuie sa ti dau tie raportul cu cit vind si la cine vind mai baiatule
2.eu nu m am bagat in discutie am explicat la un alt coleg inaintea postingului care l ai scris si anume i am spus ca este optiunea jos dreapta pt dreambox 7025 dar tu nu ai binevoit sa citesti mai inainte pt ca este multa lene pe lumea asta te-ai atacat ca nu ti am scris cu eroarea de setinguri :( ia si citeste nene si invata apoi sa te dai rotund pe aici.
3.grecul care s a atacat cind i am spus sa ne slabeasca pa rdi cu prostiile lui ca dremboxul nu mere audio pe dvi numa pe scart l am contrazis in public ca nu are dreptate si de atunci este f suparat pe mine nu stiu de ce dar sa fie sanatos basca ca ma facut bisnitar fara sa ma cunosca om fara obraz asa sunt grecii care vin in romania sa studieze pe Bani (drahme) nu pe note bune inca o data eu nu sunt capsunar nu stiu ce ai impotriva lor stau in austria si am afaceri cu constructii in cluj mai nene grupa mare si inca o data pt mine pot sa gireze mai multi membri de pe forum ca spun adevarul
4.mai este si anumitul lupull un tip ce sa spun care este pe dinafara a luat foc cint leam aratat in sufragerie la mine 3 dreamboxuri 800 una linga alta :)
invidia este mare si asta se apuca sa ma faca bisnitar ca am ceva interese cu dreamboxul ca sunt dealer samd ma nene inca o data te ingrop in bani si care este si partea buna ca mai am si habar de microelectronica smd bal bla bla apropo ciclopule iti dau clasa la lipit cu aer cald diverse smd uri si ma mai faci si nazist ca nu aveai de ce sa te legi decit de semnatura mea alfred speer a fost un super arhitect chiar daca a fost un criminal de razboi uite aici ce vroia sa faca
iar cind am postat ca am gasit o mica problema cu tuneru
a sarit grecul in sus ca dreamboxul este de cacat si mai bun este ipboxul 9000 lui sincer le am avut pe toate kathrein hd humax hd ipbox 900 hd si micutul dreambox 800 care este the best !!!!!
cind am postat poza asta cu ventilatorul in dreambox
a spus grecul otheitis ca sa il bag in cur :) chestiile astea se folosesc la racire nicidecum la cur cred ca grecul a confundat ca de obicei gura cu curul si de aici a iesit neintelegerea :)
iar voiua va povesteste pe forum cea ce am experimentat eu jigodie de om uitati-va aici ce fel de om este
recunosc ca poate am exagerat un pic :) dat nu ati ajuns voi sa mi face ti ordine in casa mai oameni buni vedeti-va de ale voaste si nu mai circotitzi pe aici ;;am ajuns in asa hal ca sa-l rog pe rares de pe rdi sa mi inchida topicul ca vind dreambox 800 pt ca am avut parte numa de comentarii de prisos de tipul bisnitar la elstar se vinde 550 euro ,eu vroiam 600 cu hard de 40GB sata si tu imi spui ca sunt comunist hahahahahaha comunist esti tu amice ca numai aia aveau treaba cu ilicitul sincer inca o data imi pare rau ca m am dat in spectacol dar sa fiu cincer am avut si peste 40 de mesaje precum la sai ca sunt si ei orfani.... ca sa nu zic altcumva ignore ai tu amice care esti super meserias de nu poti nici macar setingurile sa le“bagi la gaura.... :)
Stii omule ne obosesti cam tare cu povestile pt bunici si drachmes (daca nu ai dat seama acuma folosim euro) si te am explicat ca nu sunt in facultate de mult dar e greu de inteles.Nu ai o treaba mai buna sa faci?Daca vrei sa ne ajuti fa si tu o prezentare,un test,da o informatia utila.Nu inteleg de ce ai venit aica ca sa plingi din moment ca nu ai dat 2 lei pt aceasta forum.Asta se vede clar ai numai 10 post si esti inscris de la 1 iunie.Exact pe data care te au dat afara de la rdi, sau amicii tai au dat seama ca lumea a inteles ce fel de oameni sunteti si ce afaceri faceti.Te rog frumos sa nu mai vorbesti pt mine (grecul si nu stiu ce alte cuvinte ai folosit p**la greceasca )Tine un nivel macar aica.Daca nu poti stai la banca ta....