eu am cardu tvr in modul viaaces,dar nu deskide
puteti sa dati mai multe detalii , pote pe PM
Printable View
eu am cardu tvr in modul viaaces,dar nu deskide
puteti sa dati mai multe detalii , pote pe PM
Quote:
Originally Posted by cipryDXfeed [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
se referea la TVR HD , cat despre evision cred ca cineva a facut un test si atat asa ca nu va bateti capul .
Nu deschide eVision cu cardul de la Tvr,deschide doar Tvr in Viacces. Posibil dupa cum sa vazut sa mearga si cardul eVision , dar doar la cine il are.Quote:
Originally Posted by cipryDXfeed [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
de pe ce local mai exact functioneaza programele astea,este cineva care ii functioneaza toate?daca are cineva localul,as fi interesat de un schimb
Momentan nu stiu sa fie carduri in share ale acestui provaider, mai ales ca nu sa lansat oficial si nici nu stim cei cu el.....asa ca ai de asteptat.
Au aparut carduri ptr. teste. Acelasi card deschide si tvr HD (conax).
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A deschis si la mine....
Deoarece via are ecm mai mic decat conax si oricum din via nu deschide, recomand sa puneti in CCcam.prio
si daca aveti cu ce, o sa vedeti lumina... in cccamQuote:
I: 0500:025900 # TVRHD
P: 0baa:000000 # Hello/Tring/Evision
Curios mie imi deschide si fara prio
pai e normal,probabil ai carti bune pe 0baa,prio e bun ptr programele in mai multe norme de codare
Pai da, ma refeream la TVRHD cu prio.
In alta ordine de idei acum nu este sonor pe A1,national,prima, kanal d, otv, restul au sunet.
Ce receptor ai? Poate verifica cineva daca este sunet si pe alte receptoare in afara de dreambox?
Vu+duo. Au fost in regula toate pana acum...
Stiu ca de antena 1 s-a plans multa lume. Si am vazut ca sunetul este aac. Probabil dm800 nu stie de acest format.
N-am 800 :eek2:
Si pana azi au mers fara probleme!!!!
ia cititi un pic aicea [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cica e saturata......mai asta cam asa e intrun fel.....dar al dracu facura 6 DTH uri cand ele sant 3 reale si mari
Rebranding pt. UPC Direct : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deja UPC.Ro este scoasa la licitatie : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Astfel ca Focussat probabil ca va disparea , fiindca americanii tot au de gand sa vanda UPC-ul si astfel se face loc noului dth/platforma de la 16 E
Cu toate ca ami ramane o intrebare : Ce legatura va fii intre Freesat UK si Freesat ( fostul UPC Direct ) ?
Doar daca unul nu la "inghitit" pe celalalt
TVR mai are codare Via pe 16e ? La mine pe DM500HD cu oscam apare doar codare Connax si nu vrea sa deschida de pe cardul local nici daca l-am configurat doar cu local.
la mine merge foarte bine cardu via in cam