The Girl with the Dragon Tattoo (2011) un film interesant si captivant
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
The Girl with the Dragon Tattoo (2011) un film interesant si captivant
Nu i-am gasit titrare, dar il puteti vedea pe Youtube.
Daca gasiti o titrare pentru filmul asta, ar fi chiar utila, am prieteni care nu vorbesc germena, si filmul asta chiar merita! Macar pentru muzica din el. Soundtrack am gasit, dar nu titrare.
Melodia de la inceputul filmului o am pusa ca ringtone la alarma :D
Atentie, pe IMDB are nota 3.5. Dar macar e amuzant. Prima oara l-am vazut pe RTL
The Amazing Spider-Man
Nacho Libre
Puneti si voi filme pe care le-ati vazut deja,la calitate buna,luate stim noi cum fara sa punem link sau altele.E mai greu de gasit unul lansat de 2 zile sau care nici macar nu s-a lansat.;)
alcatraz(serial 1 sezon) si XIII(tot un sezon).ultimul e bestial
Pai ma gindeam ca "filme care merita vazute" sunt cele noi sau care urmeaza sa apara si merita sa fie vazute, nu ?
Sau este un alt topic pt asa ceva,ceva de genul coming soon ?
Stii cum e,vrei sa mergi la un cinema sau pur si simplu sa tragi un film de undeva,e bine sa stii ce cauti.S-au postat si filme vechi,merita vazute si acelea,cu cele care inca nu au aparut e mai greu.
PS: Am gasit ceva [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sa vad ce am ratat din lista.:)
Mersi frumos de link ... este super .
Mi-am adus aminte de Let the bullets fly :clap:
Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai da dar macar cind apar la cinema stii ce vrei sa vezi si-l urmaresti cind apare,normal ca sunt si filme vechi bune chiar foarte bune dar vad ca la televiziunile romanesti nu se prea face reclama filmelor care apar la cinema,sau ma insel ?
Safe House (2012) . Un film destul de bun de actiune .
-Contraband [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Film de actiune cu Mark Wahlberg,putin exagerat si incarcat dar pana la urma vizionabil.
-John Carter [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Film SF bun,fanii StarWars trebuie sa il vada.Demult nu am vazut un film asa bine realizat,povestea nu e extraordinara dar sa zicem ca merge.
-Journey 2 The Mysterious Island [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
O mizerie,nu va pierdeti timpul.
-Mission.Impossible.Ghost.Protocol [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu are nevoie de prezentare,de vazut.
-Sherlock Holmes: A Game of Shadows [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Idem ca mai sus.
Safe House - [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Act of Valor - un film destul de bun , nu este stralucit dar are parte de actiune .
Il am de 2 saptamani si nu l-am vazut inca.Contraband e deja pe Digi Premium.
MAN ON A LEDGE - Un film bunicel care cred ca merita vazut
The Dictator
Mult mai bun decat Borat, si chiar inteligent la unele pasaje. recomand.
@badeaghio banuiesc ca l-ai vazut si eu trag de mine sa ma duc sa-l vad dar cu campionatul asta european,e mai greu sa ies din casa... :tv1: