Multumesc mult pentru info.Aceeasi treaba am patit si eu cu blacklist-ul.Tocmai ce mi-am cumparat de acolo o licenta pana in 2009.:lol:Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Multumesc mult pentru info.Aceeasi treaba am patit si eu cu blacklist-ul.Tocmai ce mi-am cumparat de acolo o licenta pana in 2009.:lol:Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu zic sa mai sapi pe acolo.Mai sunt si surprize placute.Bafta!Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Kasperski respinge toate keile, are cineva ceva valid?
Mai cauta,gasesti pana la urma.Quote:
Originally Posted by vladcarama [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am nevoie de un pachet protectie internet cu tot ce trebuie, dar sa mearga permanent, ca m-am saturat de kasper care blocheaza keyle si alte porcarii free:comp::comp:
ma ajuta cineva cu asta?
Doar AVG e free dar cred ca e suficient.
eu te-as sfatui sa pui avira care e free si e unul dintre cele mai bune,ca sa zic asa,si manca mai putine resurse(e parerea mea)
nu-i problema de resurese, ca mi-am pus 3gb ddr2, si n-as vrea free, vreau unul complet si sa fie bun si sa nu ma mai doara capul.Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
eu avira sau nod folosesc,crezi ca daca nu e free e mai bun?
nu neaparat, dar prefer unui care nu e free:DQuote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai sa nu fie free si sa mearga permanent nu este decat daca il cumperi.:)
Testeaza unul free si scapi de multe batai de cap,la mine la serviciu am avg pe 2 PC-uri si nu am incaltat nimic pe ele niciodata.
:D:D:D:D:D:D:D:DQuote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:D:D:D:D:DQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ma refeream la ceva cu crack
Sorry,man,eu folosesc kapersky 7 si am keya luata dupa mininova,am 3 luni de cand merge bine mersi si mai am inca 150 de zile valide,eu sunt multumit si la 2 luni sa schimb keya ca acest kapersky isi face treaba bine mersi fata de altele de gen.Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Crack pentru Kaspersky nu stiu daca are cineva. Eu il folosesc de foarte mult timp. Se putea pacali sa mearga fara keytza doar in cazul KIS 6.0.14 cand umblam in registri si faceam niste shmekerii. Acum nu stiu decat in varianta KAV 7.0 o keye care e inca in picioare si pe care o folosesc si eu la instalari pe diferite statii...
putin off,adica cum mooo sky tu pui kasp smecherite pe statii,grija tata grija ca nu face cheia cat.......:)
off: eu am ramas mirat la un locutoriu (asa se cheama in spania un fel de internet caffe cu cabine telefonice si internet) in spania, al unui marocan, avea ala 7 pc-uri cu XP pro, pachetul office, kasper, etc bineinteles, toate fara licenta. si nu se lua nimeni de el...Quote:
Astia sunt ceva neamuri cu noi,parca.:D
Toate keile de la KIS, KAV, de la versiunea 7 in sus intra in lista neagra imediat cum le pui!? Are cineva vreo solutie?