-
Revin cu noutati !!!
Am schimbat LNB-ul cu altul nou, am reinstalat totul din nou si surpriza !!!??? Dezamagire totala, exact si fix ca inainte aceleasi posturi prind. Respectivul de la care am cumparat LNB-ul a zis sa masor tensiunea pe Horizontala si pe Verticala care trebuie sa fie 18 v respectiv 14 v . La mine este 18,6 si 14,2. Nu stiu ce sa mai zic !!!??? Cred ca oricum corespondez singur pe aici. Eu cu mine. Sau nu am postat unde trebuie !!!??? I-mi cer scuze.
-
Pai ai zis ca lasi totul pana dupa sarbatori.Daca nu ai gasit driver 4.4.0 te pot ajuta.
-
Am fost plecat la tara cateva zile si am revenit si gandul tot aici i-mi sta . As vrea sa transez problema asta odata. Am instalat 4.2.8.
---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:15 ----------
Sa incerc cu 4.4.0. ???
---------- Post added at 12:50 ---------- Previous post was at 12:46 ----------
roderttam, te rog ma ajuti cu 4.4.0. ???
-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E CD original ,nu instalezi toate chestiile din el ,numai driver.Ce OS ai?
-
Acuma il downloadez, dureaza 3 ore. Nu stiu la ce te referi cand ma intrebi de "OS".
-
Ai XP sau 7?Cam mult dureaza down.!!!
-
Microsoft Windows . Scuze !!!
---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:10 ----------
Xp. Nu stiu de ce, mai 1 ora si 40 min !!!???
-
In cazul XP-ului mai bine folosesti AltDVB si inainte de scanare dai update tp de la KingOfSat.Ai mai folosit AltDVB?
-
Asa o sa fac . Nu am mai folosit AltDVB, dar o sa-l incerc. Sper sa ma si descurc !!!??? Daca nu in seara asta, atunci maine dimineata. Mai dureaza dowvnloadul 1ora si 35" nu stiu de ce merge asa incet ???
-
Inainte de lansare AltDVB intri la Filters si dublu clik-Register_Filters,dupa lansare e posibil sa trebuiasca sa alegi filtrele-clik dreapta pe player DS-config.Alegi din cele instalate in sistem eventual le inregistrezi -Setings-DirectShow-Filters.Daca ai timp testezi AltDVB pana vin driverele.
-
Nu ma lasa sa instalez 4.4.0. Found Windows XP Service Pack 3... Exit installation and upgrade Service Pack 2 or higher... Found Media Plaier 11 Okay... Found Direct X 9 Okay.../Next...Finish !!!
-
Pachetul nu este compatibil cu xp sp2 sau mai vechi. Un update al sistemului de operare este recomandat.
Sent via ACARS
-
Ai sp3 de aia nu merge.Nu mai tin minte daca 4.4.1. merge pe sp3.
sunt mai mici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Eu folosesc 4.6.2 si functioneaza inclusiv pe win8/pro/64
-
Functioneaza dar e mai greu pt incepatori cu drivere BDA pe placa conceputa pt B2C2.
-
...chiar ca se descraca groaznic de pe girlshare, ma chinui de doua ore si inca mai am 50 MB, mai de mult parca functiona mai bine, se puteau descarca foarte rapid de pe acesta pagina..:(
-
Mergea bine nu stiu ce au patit.
-
Sincer, la mine BDA nu merge. Pierde semnalul din 2 in 2 minute si nu isi revine doar daca ii tai curentu`.
Aveti [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] kitul folosit de mine.
-
Nimeni dintre voi nu foloseste ss2 pe un server linux ?
-
Am incercat si m-am dat batut.