Am sunat...trebuie cica sa merg cu caruta ... cand e noroi...iar cand dau de asfalt sa merg cu mercedesul....asta e in tara asta...cica hd e extraoptiune...auzi ce extraoptiune de 25 lei +receiver cumparat+ baza...
Printable View
Am sunat...trebuie cica sa merg cu caruta ... cand e noroi...iar cand dau de asfalt sa merg cu mercedesul....asta e in tara asta...cica hd e extraoptiune...auzi ce extraoptiune de 25 lei +receiver cumparat+ baza...
SD-urile sunt receptionate de receptorul HD.Invers e drept ca nu merge.:)
Adica daca vrei Dolce HD trebuie sa fi abonat la Dolce simplu.Quote:
Dolce HD este disponibil pentru toţi clienţii serviciului de televiziune digitală Romtelecom Dolce ...
Quote:
Originally Posted by gelu_dh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
in ce tara din lume ai vazut tu asta? poate peste 10 ani o sa ai si obtiunea asta...
merge card hd in dm800?si daca se poate lua separat
Merge, dar nu se poate lua separat.
Cine se ingaduie sa puna TP HD nu gases mai bine zis nu am semnal desi restul 85% minim
Hellas Sat 2 (39.0E) - 12729.00 V - Txp: 18 - Beam: F1 DVB-S2 (8PSK) - 30000 3/4 (68.1 Mbps) - NID:0 - TID:0
Dolce
acum,la 22.00 merge dolce hd la cineva?
ma bine zis se deschide?
Da, se deschide 100%, fara probleme.
la mine nu se deschide....venea in hop2 pe vreo 3 linii nordice.
Ok si la mn!
M-am agitat degeaba ! ca la noi ! au mai aburit-o inca o saptamana .Quote:
Originally Posted by michael86 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asa ca pe perioda C.M. voi f..e recu intre cccam si mgcamd pentru a vedea tvrhd ( alte lepre ) !
ps : un sfat va rog : unde sa emigrez ?
Russia. sau Schweiz.
Nici in CONSTANTA nu au!I-am batut la cap si VINERI si AZI!Cica pe sapt viitoare!I-am spus ca daca nu fac rost pana la inceperea campionatului nu ma mai intereseaza!Quote:
Originally Posted by michael86 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Astept sa ma sune cand le vin receiverele!Poate vin pana pe 11!
gata , am reusit sa cumpar recul ! diseara la butoane !!!
pentru amatori : magazinul romtelecom , drumul taberei , 350 ron -considerat ca fiind al 2-lea receptor , primul fiind cel sd !
parca suna altfel : dolce with hd .
:cheers:
mai merge la cineva in sharing?din cite am inteles hd-urile nu merg...confirma cineva?
Eu nu am receptor dar dupa ce am vorbit cu cei care au se pare ca merge. Singura problema este ca sunt putine in sharing si trag prea multi, deci pentru moment, cand merge cand nu.
Eu am luat de joi din brasov stb hd si se vede f. bine, stb-ul e f. fain fata de cel sd. Pachetul contine inclusiv cablu hdmi. Mi-au zis si cum se programeaza telecomanda sa mearga butoanele de sus pe tv. Mai trebuie sa-mi schimb lnb-ul cu 2 iesiri cu unul cu 4. Spuneti-mi si mie ce inseamna sa mearga stb-urile hd in sharing?
stb-urile d()lce nu pot face $haring. iti trebuie alte "scule".
succesuri! :drinks:
s-ar putea sa mearga si pe stb-uri pe viitor... avand in vedere ca au la baza linux... au si tuner dvb-t dar e inactiv... la fel ethernet-ul...