Inca nu am observat ceva in plus dar nu am avut timp sa testez tot ce poate , partea minus la acest soft - lista satelitilor din care lipseste poztia 1 W , in rest asta se poate rezolva cu o lista de canale salvata anterior .
Printable View
Inca nu am observat ceva in plus dar nu am avut timp sa testez tot ce poate , partea minus la acest soft - lista satelitilor din care lipseste poztia 1 W , in rest asta se poate rezolva cu o lista de canale salvata anterior .
poate e facuta intentionatQuote:
Originally Posted by cipcirip99 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu , dar softul provina din filiera Truman si in mod evident satelitul nu se numara din favorite . Daca luati de pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] de astazi il luati cu o lista de sateliti oarecum normala - adica include si Thor .
Urca-l te rog pe upload.Quote:
Originally Posted by cipcirip99 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc
Imi pare rau , dar abia astazi am vazut. L-am pus pe upload .
Eu nu am net acasa si nu pot fi 24/24 pe net . Sper sa ma scuzi .
De astazi poolsat nu mai face au pe nici un receiver. Poate sa-mi spuna cineva cand vine randul lui bibitv?
Un nou editor de key pentru Globo 3XXX-6XXX , vine cu mai multe noutati ....: precum posibilitatea de a edita chei in biss direct sub forma de cheie 16 ; posibilitatea de aimporta chei direct din softcam.key precum si transformarea in softcam.key , etc .
Un instrument foarte util pentru cunoscatori si nu numai . O sa-l pun pe upload .
Enjoy !
Am pus la upload Keys - Globo ultimele softcamuri by Svirac . Thanks Svirac !
Au in plus DCW .... !
Enjoy !
Last edit : Cunoscatorii stiu despre ce este vorba !
O noua prezentare in cadrul site-ului Truman -http://truman-support.com/soft/ !!
Thanks !
Interesanta prezentarea!Quote:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
globo_5119_cool_net_2.4.12_all
showtime AU.
Softul este pentru TM 1000 LAN - a aparut si Truman 2.4.13 cool net !!
Info :
- 5519 + Lan
- Update ( soft + keys) directly without use computer
- tps auto
- polsat auto
In curand va aparea si la Globo acest receptor ! Pazea Dream ca vineee .....!
Vad pe site la truman: "truman_5119_house_net_2.4.13_all".
Ar trebui sa functioneze si pe Globo 7010CR ?
Nu ! Are alt tip de soft pentru alt tip de procesor si are si alt program de upload ! Este un receptor relativ nou - exista si la Yumatu (MX box) !
Sa speram ca va aparea si la Globo in curand !
Parca am gura aurita ! A APARUT ! DA A APARUT OPTICUM LAN BOX !
ASTA ESTE O SUPER VESTE !
Softuri noi pentru Globo-Opticum - clasa A , C si 6XXX CR si CI !
Enjoy !
Last edit : info :TPS AU ;POLSAT AU ;PW AU !
Soft nou pt globo 7010 cr de la startrack,2.1.16.Doar d+ nu face au.Softul se gaseste pe crosat sub denumirea 750CUSUPER.
Intre timp au scos si cei de la globo softul 2.1.16 .Acelasi comportament ca si cel de startrack.
New keys la upload /receptoare/Globo/keys - pentru toate clasele de receptoare Globo-Opticum-Yumatu . Permit AU pentru ultimele versiuni de soft aparute !
Enjoy !
Last edit : Sex View and MTV PULSE si MTV IDOL update !
Face au si D*gital+?Quote: