:D Mda, se mai intampla... tocmai mi-ai amintit sa verific tot dupa ultimele modificari :DQuote:
Originally Posted by danix71 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumim!
Printable View
:D Mda, se mai intampla... tocmai mi-ai amintit sa verific tot dupa ultimele modificari :DQuote:
Originally Posted by danix71 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumim!
Am facut iar ordine prin sectiuni... daca nu gasiti ceva la locul lui atunci cautati la sectiunea cuvenita... nu cred ca am omis ceva...Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
O seara faina tuturor!
Forumul nostru a fost suspendat temporar din motive strict tehnice (probleme pe server datorita traficului ridicat din ultima vreme). Problema s-a remediat relativ repede... speram sa nu se mai intample...
Spor la posturi! :D
RSP Team
In sfarsit sa facut lumina si la mine, sper sa fie din server.
Threads: 1,269, Posts: 13,266, Members: 1,993, Active Members: 948
Multumim tuturor pentru suport si incredere. Sa o tinem tot asa :clap:
RSP Team
Ne-am inregistrat de cateva zile la TRAFIC.RO si ne aflam pe locul 3 in topul cresterilor de trafic in ultimele 7 zile la sectiunea Stiinta si Tehnica!!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asta multumita lu jiji ca a trecut la ac6....:)Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Forumul creste si este accesat de multi membri si nu numai datorita informatiilor corecte pe care le oferim dar si datorita faptului ca la noi libertatea de expresie nu este ingradita ca in alte parti!Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ultima situatie a pozitiei forumului RSP:
Urcam in top!!!
NUMARUL 1 in top!!!!
Suntem,CEI MAI BUNI!!!Quote:
Inca NU...dar suntem pe calea cea buna!:)
:) A inceput sa ninga pe la noi!!! :)
mda si ninge bine si daca am mai pune si ceva craciunite zau daca as mai manca ceva,hehehe macar aici sa avem zapada daca afara nu binevoieste
Super noul LOOK al forumului,daca ar ninge si la mine asa..