In curind va aparea soft AU. :wink: Echipa.......lucreaza! :wink:Quote:
Originally Posted by spaniolul
Printable View
In curind va aparea soft AU. :wink: Echipa.......lucreaza! :wink:Quote:
Originally Posted by spaniolul
Ha ha ha ...... am luat soft de aici ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]) si ma pregateam sa va dau o veste buna. Dar m-am amagit degeaba. Rog echipa sa caute in continuare. Am pierdut si lista de canale degeaba. E salvata cu Chaines Editeur...o bag in receiver dar nu imi apare nicun canal salvat. De ce????
Eu zic sa stai linistit pina miine!!! :lol:Quote:
Originally Posted by zappa
A aparut ceva pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
BM-8400CI_12.C1.A5_070130c.exe. Se poare analiza inainte de a fi introdus in rec?
de ce nu ai rabdare? ti-am zis cind apare un soft bun va scrie in dreptul lui OK-TPS sau OK-D+ ai rabdare ca vom posta cind va apare nu mai omori receptorul ca o sa-ti para rau la un momendat daca vei ajunge la jtag,nu ar fi pacat de banii dati pe el?rabdare :D :wink:PS.nu ai cum sa analizezi softul inainte numai dupa cel introduci in receiver :DQuote:
:D . Apropo de jtag....cam cat costa o operatie de genul asta ptr un kaon?
Si la cine as putea sa apelez in bucuresti?
Multumesc
Cind ajungi la jtag e momentul sa-ti cumperi altul!!! :lol: ...sau sa treci la ceva mai serios! :wink:Quote:
TPS AU OK! :wink: (cu acelasi soft).
Multumiri echipei SS! :wink:
Excelent :D :D :D confirm este OK!!Quote:
Originally Posted by mondo
De ce? E chiar asa de complicat? E doar memoria flash a recului care trebuie rescrisa. Daca ar face firma gigabyte receptoare satelit fii sigur ca ar fi facut cu dual flash. Si nu ar mai fi probleme cu flashuirea. :DQuote:
AU face cu acelasi soft? Fara nicio interventie? Inseamna ca a fost ceva la provider.
Am un receptor Kaon KSC 570 mort de trei luni,ma mai poti ajuta sa mai fac ceva cu el???...daca tot este asa de usor.Flash sau ce o fi daca mai vad ceva cu el as fi multumit. :wink:Quote:
TPS AU down! :cry:
Cauta pe cineva cu un jtag si sigur ti-l aduce la viata. Asta daca l-ai stricat cu vreun soft. Daca are alt defect cauta un electronist. Poate spui si cum ai "reusit" sa-l strici. Ar fi mai simplu.Quote:
TPS AU OK!
Confirmati??? :lol: :lol: :lol:
Anunta cand pica, nu cand merge.