Noapte buna si vise placute cine va prinde sa va ............[salute:D]
Printable View
Noapte buna si vise placute cine va prinde sa va ............[salute:D]
Noapte buna, somn usor!!!
o sa incerc si eu sa dorm, dak ma lasa vecii mei cu petrecerea lor si cu "muzica" data la maxim...:band:...:agresiv:
noapte buna
sper ca nu se aud manele
ba daaaaa!!!! si nici macar nu din alea obisnute, live-uri din alea de juma de ora, de jale...:agresiv::(Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nopate buna si multa rabdare sa adormiti repede sa nu visati numai manelari :D
Noapte buna!!! in seara asta am parte de muz populara, cu ocazia zilelor orasului :D:D:D(macar nu mai sunt manele) , v-am pupat, poate reusesc si eu sa dorm...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
noapte buna , tine-mi pumnii maine la cel mai greu exam, V-am pupat!!!!
noapte buna
sper sa fie ok maine
eu am terminat cu ele anul asta
pana la la sesiunea din iarna....
somn usor si maine minte limpede
gata, am terminat si eu cu ce era mai greu, mai am unu dar acolo's as(a) :D:D:D....Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Bravo Mickey!De acum vacanta.Trebuie sa vad cu facem sa ne mai intalnim.
De azi si eu sunt in concediu:) neparat trebuie sa mai punem la cale o intalnire:cheers:
ei, mai am unul ,dar nu se puneeeeee, ma bucur k a trecut ce era mai greu :) , neaparat trebuie sa mai facem o vizita sau sa primim vizite :D:D:D , sa petrecem :band:Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Noapte buna copiii...mai vb si maine dimineata....somn usor si vise placute.....
Pentru ca a mai trecut o zi eu va zic noapte buna si vise placute iar pentru cei care sunt inca la servici, spor la treaba:)
Noapte buna! sa visati cu ingerasi...sau cu cine vreti voi :D:D:D:D:D
si sa va odihniti , k de maine o noua saptamana de munca :)