Mai tii minte cand strigai de nebun Ceausescu Pace, Ceausescu si poporu ?
Ceausescu era amator pe langa distrusu asta.
Printable View
Mai tii minte cand strigai de nebun Ceausescu Pace, Ceausescu si poporu ?
Ceausescu era amator pe langa distrusu asta.
Bre, eu spun sa fim atenți duminică. Adică să fim misogini dar numai cu femeile. Eu zic sa luam egzemplu lu Dna Diana și să ne luăm un pics cu noi și să facem un chenar in care sa scriem... Ion Iliescu
Femeia asta a ajuns sa ne apere de tenebrele comuniste, de răul din adancuri.
Dumnezeu nu e in preotii ce il recoamnda pe falsul profet, daca exista iad, toti vor ajunge acolo!
V-am scris mai sus, platim tribut generatiilor ratate, create de politicile gresite in ultimii 35 ani!
O sa mai vorbim de cei care urasc Romania, desi folosesc zi de zi avantajele UE si pomenile sociale!
Primarii PSD spera ca votand cu falsul profet, PSD se transforma in PSD COMUNIST si nu se mai fac alegeri!
"Se aude" din surse directe!
Ca doar totul vine din stramosi, evident si nebunia!
Ne-a trecut glontul pe la ureche!
Multi tradatori se credeau deja victoriosi!
Au facut-o pe EVL. Pacat!
E alerta!
Anularea asta, stirea asta am primit-o cu 10 minute inainte de a pleca spre sectia de vot. Suntem la xxxxxxxccxccccc si nu numai. Aici votarea incepea de vineri. Am impresia ca au oprit sistemul ptr a nu avea surprize mai mari. Au aflat ceva, au primit o informatie de undeva, cumva care, i-a indemnat sa ia decizia asta. Circul abia acum incepe si, cred eu, ce a fost pana acum e...pistol cu apa. Acum incepe marele spectacol. Or sa apara alti candidati. E clar ca nu are rost sa mearga pe aceiasi oameni. PSD si PNL clar. USR,AUR,UDMR ar putea pastra candidaturile. Deci....surprize-surprize ! Beneficiari.... Iohanis ! Lenea asta care n-a miscat un pai atatia ani....mai sta. Cu "marele mesia" Georgescu, iarasi dupa parerea mea, trebuie luate masuri clare, legale. E prioritara treaba asta. O alta intrebare a mea ar fi ptr sefii serviciilor specifice in depistarea problemelor de genul asta. Au fost ele depistate din timp ? Daca nu, trebuie schimbati. Au fost ele transmise ? Daca nu...trebuie schimbati ! Daca da, cui ? Au fost luate masuri de cei care au primit informatia ? Daca nu, trebuie schimbati.....inclusiv Iohanis !!! Sanctiunile trebuie aplicate tuturor celor care au ajutat la propagarea curentului extremist. Si aici arealul e mare....plecand de la cei ce influenteaza pe retelele de socializare si oprindu-ne la biserici. Neaparat la biserici ! Tot niste tiktokeri sunt si astia. Marele perdant pare a fi Lasconi. Daca as fi in pielea ei as spune ca are dreptate. Dar....daca nu are ea niste informatii si....ar fi pierdut la scor in fata lui Georgescu ?
Citeste postul #93
Zici tu ? Daca ai dreptate e mai grav decat cred eu. PSD-ul e corupt si nociv spre extrem. Rahatelul de Ponta prinde puteri. Si asta doar pentru ca justitia noastra e de rahat. Si e radical si razbunator, un om de nimic. Asta l-a invatat Nastase, asta face. Nimic nu-l deosebeste de profesorul lui.
Ca la noi la nimenea - avem noi o vorba
Din pacate se vede si pe plan extern , vezi caderea guvernului in Franta
Oameni indiferent ca sunt din C.E sau RO sau SATURAT DE MINCIUNILE CLASEI POLITICE si ca orice situatie extrema atrage ALEGERI EXTREME , din pacate
Era imposibil ca Putulica sa nu isi bage oamenii si in alegerile din RO , doar asta e principiul lui - Dezbina ca sa conduci
Asta dovedeste inca odata EFECTUL DE TURMA din RO si lipsa educatiei politice
Cu un invatamant apropae la pamant asa au aparut si vor aparea generatii de tiktok
E adevarat ca nu toti de pe tiktok sunt la fel in gandire , insa cum banul e unealta necuratului , nu odata sa vazut din nou cum romanul poate sa le faca rau si semenilor lui pentru bani
Acum este un moment propice pentru actuala clasa politica de a face ''macazu'' generatiei vechi cu cea tinara
Insa asta inseamna demolarea piramidelor PCR ( pile/cunostinte/relatii ) si alegereea/punerea in posturile cheie a unor romani mai tineri ( nu reptilele actuale ) care au viziuni europene si nu personale
Ramane de vazut daca clasa politica va face aceasta schimbare radicala sau va merge pe - Aceeasi Marie cu o alta palarie
Acum bataia cea mare este daca neamtul va juca in prelungiri sau nu pana in primavara cand vor fi din nou alegeri prezidentiale
Prieteni, credeti ca e vre-o coalitie capabila sa duca nivelul de trai in Romania pana la nivelul visului romanilor?
Fiecare om vrea mai mult de la viata lui, mai ales cand vezi ca vecinu si mai ales tovarasul tau de pe FB si TT isi permite vacante exotice, isi ia masini de sute de mii de euro si multe altele.
Dar oare e realist sa vrem asta?
Nu, a avut grija Iliescu si securistii sa nu exista asa ceva. Au jucat perfect atunci, in anii 90, joaca perfect si astazi. Jocul lor este fara greseala, ei nu pot fi invinsi deocamdataQuote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Oare ne putem intreba de unde au aflat sefii de clanuri care l-au sustinut pe falsul profet ca urmeaza sa fie calacati de potera si au parasit tara?
In zilele urmatoare sper sa am vreme sa va povestesc despre conturile "adormite" de pe forum, cum le-am descoperit si veti intelege de ce azi nu mai apar membrii "vechi" care brusc sunt mari ideologi!
Apropo de teoria cu 51% actiuni ale statului la companii, asta le-ar face pe toate capre de muls pt clica de partid.
Statul distruge companiile in care e actionar! Sunt doar sursa de furat pt cei numiti acolo.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]