@Zappa: ar fi util incă un concurs, dar daca il vrei pe teme politice mai bine lipsă. Mă bag și eu la donații pentru premii.
Printable View
@Zappa: ar fi util incă un concurs, dar daca il vrei pe teme politice mai bine lipsă. Mă bag și eu la donații pentru premii.
Nu mai scoate din context: am spus ce rost are un miting dacă nu ne gandim la pașii următori.Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tu m-ai citat cu " ce rost are un miting " fără următoarele cuvinte .
Dacă nu ințelegi schimbarea in felul acesta ajung tot ei la putere, ii schimbă pe ăștia cu alți analfabeții piloși
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@zappa esti avocat ? Iei si onorariu sau doar te bagi in seama ? Am si eu un premiu pentru tine ! Il vrei acum sau mai tarziu ? Sustine-ti ideile alaturi de clientul tau sau vezi-ti de drum.
Macar in gesturi..:)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce pantofi, de mort!
Mai exista o asemanare intre cei doi indivizi in afara de cele exemplificate in pozele de mai sus: ambii au castigat alegerile in mod legitim.
Asta e marea tristete!
---------- Post added at 14:19 ---------- Previous post was at 12:59 ----------
Azi am vazut cum "doamna" ministru de interne (papusa mecanica), statea sa dea in lacrimi, parca o prinsese barbatu cu altu in pat, si in loc sa recunoasca adulterul printre lacrimi suav ii spune ca nu vede el bine.
In alta ordine de idei, a folosit tehnica latrinelor, a raspuns la intrebari prin intrebari insinuante.
Mai curat matzaiala de stiti voi ce .....
La faze de genul asta replica parca e ceva de genul: "Nu este ceea ce pare!"Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by val [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
"Ce vezi, nu e ceea ce crezi"!
AAAA, si parca latrinele si sobolanul mustacios, impreuna cu al(d)e tariceanu, se bateau cu pumnul in piept ca desecterizeaza, ei tin cu "boboru" si scot la lumina tot.
"Iete ca secretizara" raportu, sa vedem mai ia foc latrinele ?
hitler nu a avut dintii mincati de tutun,cum i i are dragnea..
asa ca v as ruga sa terminati cu asemanarile.
:D
Iar Dancila este copia perfecta a Elenei Ceausescu.....coafura...imbracaminte….chiar si asemanare desi Dancila e mai boboloaca….despre cultura si exprimare nu mai pomenesc..
Sobolanul a vazut la televizor lovitura de stat, cica nu are informatii da a vazut el la tv!
Jeguri, scursuri umane !
Multa multa UE !
Halatul, unde e halatul ?
Parchetul nu se sesizeaza la declaratiile nebunului ?
Nimenil nu poate desconspira minciunile astea ?
Niste jeguri pana la sfarsit.