Multumim pentru test.:clap:Quote:
Originally Posted by maximuss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Multumim pentru test.:clap:Quote:
Originally Posted by maximuss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
schaedelmeister-neutrino-dm500-16062008 de azi e pe forumuri , cine o testeaza ?:)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
DMM Originale und CVS Images
./configure
--with-boxtype=$TYPE
--with-webif=expert
--prefix=$CURRENT_PATH/root
--with-cvsdir=$CURRENT_PATH
--with-cpu=405
--enable-maintainer-mode
--with-targetruleset=flash
--with-epg=private
--with-mhw-epg=yes
--with-flashtool=expert
--with-reiserfs=no
--with-ext-flashtool=yes
--with-enigma-debug=yes
--with-busybox=1.2
--with-freetype=2.1
Ori comutatorul diseq 4+1 mananca curent sau e defect ori sant probleme cu recunoasterea diseq ului de catre imagine , nici sattv si nici todo nu se comporta normal , apare mesajul " service not found " chiar daca e orientata bine antena . Acum iar trebuie sa caut ceva sa ma multumeasca , o imagine ce nu face probleme. Gemini a mers cel mai bine dar la macul ce il am nu este indicata . As vrea sa stiu daca si voi aiti avut problema asta.
Eu n-am intalnit astfel de probleme pe celelalte doua imagini, pe asta noua n-am testat-o inca. Mie gemini mi se pare una din cele mai proaste imagini si am atat macul si dm-ul original.
Printre preferate ar fi nabilo si nemesis.
Testez mai bine nemesis sa vad cum este , a disparut problema dar vreau sa vad daca era din cauza listei.
TDTeam "TuXeR" DM500 1.0.88 Bigvar
Info: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu merita. E o imagine de 2 lei.
Oameni buni. Am incercat si eu sa schimb gp 4.2.0 (am optibox :gathering:) si m-am gandit sa pun imaginea sattv-forum. Problema e ca nu reusesc sa copiez pe el nimic prin ftp, imi zice access denied (evident vreau sa pun in /var ). Este undeva o setare sa nu fie readonly ?
Trebuie mai intai sa setezi ip ul in expert setings , parola e dreambox . Nu e nimic deosebit in setari . Trebuie sa mearga , banuiesc ca ai mai schimbat img. si nu e prima data asta.
a aparut edg nemesis 4.2
Da, asa e. Se conecteaza prin ftp (fol. total commander, ca de obicei), dar cand vreau sa uploadez ceva pe el, zice access denied, i-am dat df in telnet, mai am spatiu pe el. Nu ma lasa nici sa creez director, nimic.
Ca si cum /var ar fi read only.
:-??
A probat-o cineva?Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce aduce nou?
De cand cu atacu GP eu numai asta o folosesc si sunt multumit de ea.
Pentru cine mai are curaj sa bage gemini , am pus aici un backup de gp 4.30 ptr clone . Verificat , nu are bomba .
Si pe GP 4.40 daca pui fisierele [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , iar ca emulator folosesti CCcamd sau Scam, va face AU atat pe 13.E cat si pe 9.E la canalele xxxQuote:
Pe serverul Gemini a aparut o noua versiune "Gemini 4.4 Beta2 (14.05.2008)
Se incumeta cineva????:)