1-0 La Stabilitate Networking Si Drivere Pt Xpsp2 Vs. Vista:)
Printable View
1-0 La Stabilitate Networking Si Drivere Pt Xpsp2 Vs. Vista:)
La drivere, Vista stã cel mai bine , pt ca nu ai nevoie de nici un cd de instalare , Vista vede tot si daca nu cunoaste ceva sigur gãseste in Windows Update , sincer am ramas placut impresionat sa vad ca Vista a gasit si instalat driverele la SS2 direct din windows update , eu a trebuit sa instalez numai aplicatia .Quote:
Originally Posted by darkkoder [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La partea de Networking la fel nu am avut niciodata probleme , am facut teste atat PC - PC , PC - SWICH - PC - PC cat si PC - rooter ADSL - PC - PC , fara probleme , ce am ramas surprins identifica pana si ce modem ADLS am , si ce configuratie au celelalte PC -uri din retea ceea ce la XP nu am vazut
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@darkkoder in legatura cu ram-ul , am placa de baza ASUS P5KPL , si doua module RAM A-data DDR2 667 1gb identice si intentionez sa mai cumpar inca doua module identice (aceeasi marca , model , capacitate) sper sa functioneze , la Emag de unde o sa imi achizitionez modulele , pretul unui modul DDR2 1Gb , 667 Mhz este de 76,58 RON (cu TVA) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si sper ca va fi o alegere buna .
Ma bucur costi ca esti multumit de Vista.Multi se plang astai drept.
A-data nu e o alagere rea avand in veedere ca ai asus *de fapt adata se comporta bine pe majoritatea mobourilor* Si pretul la care le ei e ff bun pt mod pe 667 ...da ar fi kool cele pe 800:)
Al meu vista....azi si-a facut update singurel prin update windows la SP1.
Si magarul mi-a dezinstalat driverul de sunet pe care-l aveam sa-mi bage unul mai bun....''PROBABIL'' dar surpriza...:D partea hardware a refuzat sa mai mearga....pana la urma dupa ce am mai fortat un pic site-ul lor la update windows mi-au trimis din nou vechiul driver ....ca si update la driver...bleah....micsimoale.:oops:
Yky ,tu acum sti noul meu sistem,crezi ca pot pune vista pe el? daca da cum? fac upgrade direct de siteul lor? eu am acum windows xp sp3.:cheers:Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
se poate din ce am vazut in fuga mai ales ca ai 2G rami sau ma insel(cerinta vista)dar sfatul meu e sa-l pui pe curat dar alegerea e a ta
Am 1-1/2 G rami ,pe curat nu am cum ca nu am de unde sa-l iau si nu stiu sa fac un cd bootabil,deci cum fac upgrade la vista?Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai ai xp licentiat??ca altfel nu poti face upgrade de pe situl microsoft,nu stiu nu am facut asemenea incercare plus ca iti treb serial sau crack si zau nu cred ca e o solutie buna sa faci upgrade,de obicei asta se face la o versiune anterioara,n-am incercat din xp in vista:)
Mmmmmda,bun atunci de unde iau o versiune de vista?
am sa caut si ti le dau pe mess dar acum treb sa plec pana in oras:)
OK!,vorbim diseara,ms.mult!:cheers:Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (sau diverse trackere de torrent)Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
search dupa 'vista' si ai vista.
nu mai criticati vista ca nu se compara cu xp.
daca ai sistem >= c2d sau similar amd cu minim 2gb ram vista e de ales.
daca ai sub c2d cu mai putin de 2gb ram... alegerea e xp
eu prefer hackintosh dar numai pe laptop ;)
incercati sa criticati un OS dupa ce-l testati pe hardware corespunzator nu pe old machines...
uite: ia d-aci:
daca nu-ti apare activated dupa instalare pm me si-ti dau activator ;)
nici nu merge... am incercat diverse... degeaba. numai clean install ;)Quote:
Acum il dau jos,imi poti trimite activator pe mail,asta sa nu am surprize in noaptea asta;Quote:
Originally Posted by JBTC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
multumesc mult.tuturor.:cheers:
n-ai surprize ca-l poti rula oricandin cele 30 zile. stai sa ajung acasa sa-l iau de pe un usb stick. ;)Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]