Singurul? Din cate stiu la vecini e cineva care nu te slabeste la Offtopic, mai ales cand vine vorba de poze.Quote:
Originally Posted by andres [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Singurul? Din cate stiu la vecini e cineva care nu te slabeste la Offtopic, mai ales cand vine vorba de poze.Quote:
Originally Posted by andres [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asta e,noi daca nu ne batem joc de useri e normal sa fim luati la suturi.Daca ceream o lamaie sau ORCE altceva sa vezi ce frumos vorbea cu noi.
Se da ban si pentru clona.:)
PS:Acum serios nu are nimeni nimic cu tine,dar "bombele" inventate si neadevarate nu sunt specialitatea casei.Daca ai informatii REALE nu e nici o problema.
PPS:Tot nu vad link-ul DIRECT catre softul respectiv.
Link direct nu am,nici amicul meu nu mai stie exact,orcum are patchul pus din august anul trecut si merge brici,o sa il rog sa mi-l trimita pe mail si il voi urca pe un upload.
Referitor la ;bombe! ceea ce am scris am si MENTIONAT de altfel; pana se confirma/infirma este momentan un ZVON!!
deci este un zvon faptul ca amicul tau are instalat acest patch.
Sanatate!
Privind din spatele antenei, lnb-ul plasat mai la dreapta, indiferent daca se afla in focarul principal sau nu, vizeaza satelitul de la pozitia orbitala aflata mai la stanga (adica mai spre Est) si ar trebui sa aiba alocata optiunea DiseqC A sau 1 dupa cum spun cei de la Elstar in materialul citat ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]). Incerc sa spun ca receptionez corect cei doi sateliti, cu atribuirea lnb-urilor ca in link (nici nu-i important care ramura a monoblock-ului este in focarul principal), dar cu optiunile Diseqc pe dos, adica DiseqC A pentru Hotbird 13E si DiseqC B pentru Astra 19E.
Acum m-am exprimat mai clar ?
Si da, am montat in ultimi 4 ani doar 4 antene fixe mono-feed, una cu feed monoblock, una multi-feed (4 lnb-uri) si un H-H, asa ca ma consider un amator care mai are muuulte de invatat ...
Doar aqm specificat ca am vazut la el,deci nu e zvon!!Quote:
Originally Posted by Snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Este importanta in functie de ce sateliti vrei sa prinzi,vrei astra cu hotbird montezi o varianta,vrei hotbird cu astra montezi cealalta varianta!Quote:
Originally Posted by mateda [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai hotaraste-te, ori e zvon ori nu-i :)Quote:
Gata!Nu e zvon...!E clar!!!...sal andres,mai traiesti?
Ca intotdeauna,ai vazut tu drac mort mai ales in Sicilia? scuze de off!
Ma refeream ca nu-i important IN CONTEXT, dar las-o-n sange ...Quote:
Frumoasa exprimare,si mai vrei sa fi ajutat!!!
Sa inteleg ca tu esti prietenul care are acest soft pe receptor?Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ai dreptate, mai vreau sa fiu ajutat, dar nu aburit, asa ca ... lascia perdere.Quote:
reveniti ontopic!