-
dacă vor oferi programe HD și calitate bună a imagini cu un bitrate convenabil și minim 4 receptoare pe un abonament, bineințeles receptoarele cumpărate de client, nu conteaza că subscripția se va face prin net sau nu, pe mine mă conving și voi fi abonatul lor fidel. Dacă ar merge in sharing cu atat mai mult nu ar mai trebui să investesc in acele receptoare doar in abonament.
Eu asta imi doresc de la acest nou DTH mai ales dacă vrea să mă caștige ca viitor client. Cat despre dacă ai abonemant la ei ai abonamentul mai ieftin astea sunt chestii de marketing, vă dați seama cu cat ai abonamentul mai mare(in euro)...
-
Abonamente mobil/sat HD convenabile,cu acces la aceeasi grila de pe telefonul mobil (prin 3G-4G) pot avea ca tinta locuitorii din zonele rezidentiale.Aceeasi combinatie de abonament mobil/sat pentru zona saraca,cu 30 de programe SD care ocupa o singura frecventa in DVB-S2 (60 de programe pe 2 frecvente,etc), poate fi foarte atractiva la preturi mult sub concurenta.
-
orange
eu nu cred ca orange o sa inceapa mare pomana cu lansarea serviciului de televiziune. La inceput o sa cinte melodia aia cu calitate europeana la preturi europene ,care nu prea mai tine nici la romanii cu bani ,dupa care o sa inceapa cu super discounturi pentru a atrage cit mai multi clienti. Pina acum orange si-a scos bani din telefonie si logic nu cred ca o sa faca miscarea sa devine vreun sky corp ,fox sau mediaset. Ei vor ramine cu telefonia de acolo le vine grosul ,televiziune e doar asa sa mai scoata niste bani daca se poate si asta pe lipsa de interes si de viziune pe partea de tv, a operatorilor prezenti in piata.
Sa asteptam sa se lanseze ,sa nu ne consumam acum cind nu stim ce vor sa ofere.
-
Oficial: Orange intră pe piaţa de televiziune prin satelit. Compania a cerut avizul CNA !
Potrivit documentelor depuse la CNA, SC Orange Romania SA a cerut aprobarea de a retransmite prin satelit (DTH) un număr de 13 programe TV, intre care televiziunile operate de Pro TV S.A. şi Trinitas TV.
Orange Romania intenţionează să retransmită aceste televiziuni din localitatea Issy Les Moulineaux, Franţa.
Membrii CNA urmează să analizeze solicitarea Orange Romania intr-una dintre şedinţele viitoare ale Consiliului. In mod tradiţional, membrii CNA se intalnesc in şedinţe publice de două ori pe săptămană (marţea şi joia).
Sursa: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
deci
deci -investitie zero in romania ,orange vrea sa faca treaba doar cu ai lor din franta .In rest sa se lanseze mai repede sa se dezumfle multi dintre cei care viseaza ca orange o sa fie mama dth-urilor in Romania.
-
Conform articolului 74 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, "(1) Retransmisia de servicii de programe de către distribuitorii de servicii se va face numai pe baza avizului eliberat de Consiliu. (2) Pentru obţinerea avizului distribuitorii au obligaţia de a comunica Consiliului structura ofertei de servicii de programe retransmise".
Dacă CNA va elibera avizul solicitat, Orange Romania SA poate să se lanseze efectiv pe piaţa de retransmisie de televiziune prin satelit, dominată in prezent de companiile RCS&RDS, Romtelecom şi UPC Romania.
concurenta e accerba - iar daca nu vin cu ceva inovator e un proiect nascut mort
-
păi deja au venit. Dacă vor transmite HD programele MEDIAPRO și TVR HD eu zic că au de caștigat. Bineințeles asta dacă se poate să se deschidă in sharing.:)
-
Vise si iar vise cu deschisul in sh....
-
nu contează share atat timp cat oferă 10 programe dintre care și HD. Cat crezi că o să ceară pe ele? In orice caz nu mai mult ca dolce. dacă cer 15 lei pe lună e perfect ca să nu mai zic că există șansa să le ofere GRATIS dacă ai abonament la ei de peste 15 euro pe lună.
-
Sa vedem,foarte posibil sa fie legat de abonamentul la mobil la pret modic sau ... cum s-a scris mai sus.
-
Sunt ferm convins ca pt. prg. hd vei fii obligat sa ai si un alt tip de abonament tv/date/internet
Nu cred ca te vei putea abona doar la pachetul ''hd'' cu doar cu 15 roni/luna , deocamdata fabulati
-
orange
cite canale are orange in franta ?
-
Nu poti compara grila lor din Franta cu o eventuala grila din RO , va fii total diferita si adaptata pt. RO
Deocamdata sunt niste prg. tv in teste , la fel cum sau vehiculat/au fost in teste diferite prg. tv pt. celalalt dth si uita-ti la sfarsit cu ce grila '' a iesit'' pe piata
Nu va fii si cazul acestui dth , insa pana la aparitia oficiala/comerciala , probabil ca se vor mai schimba si alte prg. tv
-
Normal că nu o poți compara. Dacă ar da grila din Franța la noi cu 10 lei pe lună sunt convins că ar da faliment. Și ca să exagerez puțin, daca pachetul FULL, Sky ITALIA, ar fi transmis in Romania cu 40 lei pe lună sunt convins că nu și-ar acoperi nici pe jumătate costurile de transmisie prin satelit.
-
Si cu asta ai zis si de salarii ca nu se pot compara.Din start ei stiu cui se adreseaza-multi cu bani putini si putini cu bani multi.