EHhhhhhh.....he......frumoase vremuri...prin 2005 perioada "romantica" a HD-ului.....singura diferenta era ca atunci semnalul era mpg2....pe cand acum e ceva cu 4 in coada...
Nu blama SSHD2-ul...saraca nu e ea de vina ci suportul de operare... iar cei de la TechniSat sunt si ei disperati de schimbarile de sisteme de operare pe care le-au tot promovat cei de la "micsimoale"...Vista si mai nou W7.....:clap:(unul foloseste dx10 altul dx11:comp: )
Eu ...nu pot sa-ti spun prea multe despre ssHD2 caci nu am avut nici macar in probe sub forma de imprumut asa ceva cu toate ca mi-as fi dorit !!!! ....dar
banuiesc ca daca ai folosit windows XP...la treaba asta sanse mari de buna functionare nu prea ar fi!!! ....fara folosirea driverelor BDA drivere scrise pentru placa de genul pe care o ai tu. Aceste drivere merg cel mai bine pe vista sau chiar pe W7......daca ai testat pe SO Vista sau W7 atunci ceva e posibil sa fie eronat in configurare...progdvb...nu mi se pare cea mai stralucita alegere deoarece doar varianta PRO are suport pentru DVB-S2...(si oricum au avut si ei probleme cu noile versiuni o lunga perioada)...deci nu e vina lui daca ai folosit varianta standard.
"Apropos" de placile scumpe ....eu sunt mai rezervat .....pentru ca de la nvidia cel putin incepand de la seria 7 chiar daca nu se declara sunt drivere video care pot activa accelerarea hardware pentru HD si se comporta excelent in afisarea HD....trust me!!!
Rezultatele le obtii doar incercand diferite play-ere si diferite codecuri(CyberLink.PowerDVD.Deluxe.) asta mie mi sa parut cel mai bun si stabil folosind-ul pe un sistem (la vremea respectiva) AMD FX64 monocore cu doar 1Gb/ram de memorie si culmea cu un fx6600SLI, pe vista .
Caile spre o receptie BUNA sunt deschise doar trebuie sa gasesti varianta de a ajunge acolo.
In limita cunostintelor mele despre subiectul abordat aici.....i-ti stau la dispozitie prin PM sau Ymess: vasiliu1
"CER SENIN PENTRU TOTI":)