Pentru cine se gandeste sa faca niste reglaje la antena zilele acestea ar fii mai bine sa renunte mai multe informatii: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Pentru cine se gandeste sa faca niste reglaje la antena zilele acestea ar fii mai bine sa renunte mai multe informatii: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ANM avertizeaza 10 judete din sudul tari :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
O noua avertizare de la ANM mai multe aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cred ca le leg una de alta pe toate :D
Deocamdata pe aici cred ca sa asternut linistea dinaintea furtuniii,sper sa nu am nevoie si de alte ancorari :drinks:
Numai bine si vreme frumoasa :)
Cei de A.N.M. au emis din nou o avertizare, asa ca antena la adapost s au ancorata mai bine :D.... mai multe detali: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dar da ploaie si vant la voi nu gluma,ma gandesc oare cum or rezista antenutele mele fara sa fiu langa ele sa le pun intr-o pozitie buna? naspa...aici e cald de mori,noroc cu mediterana ca mai facem cate o baie seara ca ziua....te coci nu alta,in 5 luni nu a ploat decat de 4 ori si aia scurta 3-5 min...am ajuns sa va invidiez pentru tornadele ce le aveti!!:)
Vine vreme urata pt. bucuresti,pregatiti antenele!!
A fost puternica ploaia dar fara vant ca sa deranjeze antenele, stratul de nori a fost asa de gros ca cei de la SRTV au avut probleme timp de 10 min cu Uplinkul catre Eutelsat 16 E.
Din nou ne asteapta cantitati mari de apa in aproape toata tara, vijelie si caderi de grindina. Mai multe informatii pe : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ploi si furtuni!!!
Cica vin iar ploile si vijelia asa ca: :D , mai multe detalii pe : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Atentionare meteo!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vine toamna chiar cu zapada.....mai multe: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si eu credeam că pregăteşti un vin fiert,o palincă...
Sa o punem de o bulgareala:D s au de un vin fiert :lol:....cica vine zapada....confor ANM: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu dau zapada :) cine da vinul :lol: ?