Re: merge gigi pe kaon!!!!!!
@valeriu am facut deja asta si nu a mers din pacate... :(
@everst stiu despre ce e vorba, dar atata timp cat nu bagi firmware pt. platforme 16.xx.xx in 12.xx.xx i-l poti resuscita by cable fara jtag, daca e sa ajungem la Jtag asta este , o facem si pe asta. :)
Am pus softul de la Thomas3 am dat un reset din fabrica, am pus din nou cheile si merge brici, nu mai face freeze si merge subtitrarea. Multumesc de ajutor.
Aveti vreo idee cum sa modific lista de favorite adica sa ordonez programele in ea ca vad ca la sunny spre deosebire de stream nu are optiunea asta?
Ce kaon folosesti? cel de la focus?
Quote:
Ce kaon folosesti? cel de la focus?
se pare ca pe astea de la focus nu merge softul de sunny,am vb cu unul din baietii din echipa turceascasi nu prea am inteles multe dar problema la aceste receptoare ar putea fi la flash dump...(nu stiu ce vroia sa zica cu asta)....
amm vb cu cineva si zice ca 16.c0.a1 merge pe 12.c0.a5.uitati aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] testat careva lucrul asta?
am testat eu si chiar merge,nu se mai restarteaza receptorul de la focus ,foarte ciudat,dar in schimb nu gaseste nici un program....
Quote:
am testat eu si chiar merge,nu se mai restarteaza receptorul de la focus ,foarte ciudat,dar in schimb nu gaseste nici un program....
Acum ma bag la test......sa caut un soft intai
Spune-mi de unde ai luat 16.c0.a1.
Am incercat dar nu vrea sa-l ia nici cu bootloader nici fara bootloader.
Quote:
pai asta inseamna ca NU merge, nu ca merge :D :cool2:
Eventualele compatibilitati/incercari se pot face pe sw diferite de gen 16.xx.xx sau 12.xx.xx , nu va merge niciodata 16.... pe 12 ... si viceversa. :)
Quote:
pai asta inseamna ca NU merge, nu ca merge :D :cool2:
Eventualele compatibilitati/incercari se pot face pe sw diferite de gen 16.xx.xx sau 12.xx.xx , nu va merge niciodata 16.... pe 12 ... si viceversa. :)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] atunci cum iti explici asta?>>16.c0.a1 (modelul KSF verificat cu radiac)a fost incarcat peste 12.c0.a5(ksf)
iar 12.c1.a5 (ksc)pe 12.c0.a5(ksf) nu e ok,se restarteaza receptorul
Quote:
Acum ma bag la test......sa caut un soft intai
Spune-mi de unde ai luat 16.c0.a1.
Am incercat dar nu vrea sa-l ia nici cu bootloader nici fara bootloader.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 16.co.a1 il incarci cu atm 113,inainte incearca sa pui tot un soft in format bin 16.c0.a1 cu kup 230,ca sa poti incarca fisierul btm
softul e testat de skysnow pe receptorul lui functioneaza corect
Quote:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 16.co.a1 il incarci cu atm 113,inainte incearca sa pui tot un soft in format bin 16.c0.a1 cu kup 230,ca sa poti incarca fisierul btm
softul e testat de skysnow pe receptorul lui functioneaza corect
Nu stiu cum functioneaza pe rec. lui corect dar la mine (ca si la tine) am semnal dar nu gaseste nimic.
Poate a facut ceva in plus la rec.......nu stiu.
pai a zis sa ne uitam la alimentare,la condensatoare ....poate fi ceva in neregula .[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am masurat toate tensiunile si sant ok......am probat totusi pe 2 kaoane si la fel semnal este,programe 0.
Am pus si sunny si kaon cu versiunea 16.c0.a1 si se comporta la fel...
In poza se vede si cardul de focus pe rec. si parca eu nu am vazut sa aibe softul CA......poate totusi nu e softul care trebuie.
incearca softul universal de la spanioli ,acu l-am posata....nu stiu daca merge subtitrarea