cardul n3 merge in share, dar sunt curios cum ti-ai configurat tu cardul pe dm 800
offtopic: se spune ca spaniolii fac orce ca sa fie bagati in seama.
Printable View
cardul n3 merge in share, dar sunt curios cum ti-ai configurat tu cardul pe dm 800
offtopic: se spune ca spaniolii fac orce ca sa fie bagati in seama.
Eu stiu ca @dic_star nu are dm 800,poate confirma chiar elQuote:
Originally Posted by tarky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vreau si eu Dm 800....sa fie si HD :D...scuze...:lol:
:offtopic:Gata cu offtopic pentru ca @spany-tarky a plecat iar la plimbare... pacat!:banned:
Mai aveti informatii noi despre noul ROM180?
Cei de la jiji nu vor putea sa treaca la nagra 3,numai in momentul in care ultimul utilizator va shimba cartela ginditiva citi sunt afara plecati,legea europeana te obliga,eu cred ca va mai dura o vreme
Unele posturi au plecat aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@TRAIAN
Vezi sa nu, ...ce-i intereseaza pe aia de la jiji ca x, y, sunt plecati in afara tarii, cand vin sa plateasca isi cartela si gata(sau daca platesc altii(rude, prieteni)aia primesc cartela), crezi ca jiji asteapta ca ultimul abonat sa primeasca cartela ?.
Aia trebuie sa schimbe de vor de nu vor pt ca asta e o prevedere a lu Ku***sky.
Planul lor este sa ditribuie noile cartele, la plata abonamentului, pt ca fiecare utilizator trebuie sa vina lunar sa plateasca, iar atunci isi primeste cartela, afara de cazul in care utilizatorul a platit in avans pana la sfarsitul anului, iar atunci o primeste prin posta(chiar daca abonatul este plecat va primi cartela la adresa pe care a facut abonamentul).
I felul acesta jiji isi rezolva treaba, iar abonatul daca este in tara bine , daca nu nu, treaba lui ca si-a luat receiverul in alta tara - jiji nu poate fi reclamat, - ei si-au facut datoria sa-i trmita cartela la adresa prevazuta in contract.
Sper sa se termine odata si schimbatul asta al cartelelor, sa se aleaga graul de neghina, adica pasionatii de profitori, milogi, aia care injura de-ampulea ca nu au codurile, si altii care vand pe rupte receptoare(nu risaivare, cum scriu habarnistii) cu soft modificat.
La mine a aparut un card 1880 de la un coleg de la vecini , cardul merge in dream dar se mai blocheaza din cind in cind , deocamdata nu a gasit problema .Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
<-[DMX - 0] CW FOR ME :), from (xxxxxxng.podzone.xxx) (<-1) (xx89) (592 ms)
[21:55:16] ===== Network ECM on CaID 0x1880, pid 0x1586 ====
[21:55:16] prov: xx89
[21:55:16] CW0: XX XX
[21:55:16] CW1: XX XX
[21:55:16] =================================================
sa speram ca se rezolva . :)
aici merge perfect |127.0.0.1:11000 |00d 00:00:15|camd3| | | 1 |local 1880:000000 13(12)
am trecut si de 1 noiembrie si jiji tot se vede asa o sa treca si 1 ianuarie 2010, eu zic ca o sa dureze mai mult decit se tot vorbeste.
la ce te referi mai exact ca nu prea pricep?de trecut la nagra3 sa trecut,de vazut se vede etc:)
Aici nu se vorbeste cat dureaza trecerea,doar se constata starea de fapt.Momentan e asa,cand se va trece vom afla oficial de pe site-ul lor sau de pe Digi Info.Restul e can-can.:)
Man ,dar vad ca toti sante-ti pe schimbare ,arde sangele de nerabdare ,eu zic sa ne vedem de treburi ,nu este exclus sa ne-o traga ca la ,,S_y it ,sa vedem atunci ce vom face si ce o sa face-ti cand in fata ochilor vei vedea un ecran negru precum un cer inorat in miezul noptii .Quote:
Originally Posted by diablorunn [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ca va dura asta este ,dar sa vb sa ne aflam in treaba si a folosii rodul muncii altora nu prea e frumos .
Eu n-am stiut ca trebuia sa se schimbe la 1 noiembrie. Vad ca-i primul tau post, asa ca-ti adresez salutari.
Mare smecherie!!!Avem un dth mioritic care ne-a tras-o de vreo doi ani!!!...si nu ne-am mai vaitat asa!!!Quote:
Originally Posted by adi sony [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]