Setezi latitudinea pe motor cum iti spune sorin8m apoi reglajul final il faci doar din ELEVATIA antenei,nu umbli la motor!! daca urmezi exact pasii descrisi de mine si sorin nu ai cum sa nu reusesti,BAFTA!!
Printable View
Setezi latitudinea pe motor cum iti spune sorin8m apoi reglajul final il faci doar din ELEVATIA antenei,nu umbli la motor!! daca urmezi exact pasii descrisi de mine si sorin nu ai cum sa nu reusesti,BAFTA!!
salutare!
am reusit sa setez antena incat am semnal destul de bun pe toti satelitii insa probelma cu Intelsat 10-02 nu am rezolvat-o.
Problema este ca de la ultimul satelit pe care il receptionez..adica 4.8 ° Est nu mai prind semnal datorita unui copac care blocheaza receptia semnalului.
Am mutat pozitia antenei pe balcon, receptionez intelsat - ul dar nu mai merge Astra!! Mare dilema!!
Singura solutie : o DRUJBA!!!! :dance:
multumesc tuturor pt sfaturi!
BAfta!:cheers:
Mda!! belea cu copacul,orcum cu astra 19 nu prea ai ce vedea decat daca esti in share in schimb te poti delecta cu programele de pe astra 28E ai ce vedea,succes cu drujba.....sau de ce nu motorina!!:cheers:
salutare,
revin cu inca o intrebare :)
am resetat motorul iar acum nu mai merge sa caut cu USALS!
Asa este normal? pot remedia cumva treaba asta???
ms:cheers:
Daca ai resetat doar motorul nu are cum sa nu mearga USUAL-ul, daca i resetat receptorul atunci e normal ca nu mai merge, trebuie sa setezi din nou receptorul.
Nu-s gata, ca ne-ai facut curiosi ...Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Uite ca am uitat sa pun pozele, greseala mea. O sa le fac si o sa le pun