Pai asta am spus mai devreme cam 3 ore in urma ca am cablu cross-over,de asta intrebam cum sa pun key cu el!Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Pai asta am spus mai devreme cam 3 ore in urma ca am cablu cross-over,de asta intrebam cum sa pun key cu el!Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Descarci DCC si vezi aici cum il setezi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La DM :
->menu ->setup -> expert setup -> comunication setup
*nameserver si gateway = IP PCului
*IP DM in aceiasi clasa cu cea a DM
( ex. ai IP PC 192.168.0.10 , pui IP DM 192.168.0. 11 )
OK!! am inteles pana aici,dar....Quote:
dreamboxControlCenter ( prescurtat DCC
de unde il dau jos ca nul gasesc?
cred ca sunt ametit rau dupa 4 beri si 4 ore in care nu am reusit decat sa schimb imaginea si sa vad cate ceva,dar nu ma las eu..
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
eu am [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu merg linkurile,am incercat sa dau jos DCC de aici si la fel nu merge;Quote:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] il gasesti
Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Super acum a mers,ma ajutat un prieten de al nostru VALYTIZU sa ii dau de cap,am scos cablul de la pc lam pus in dreamotibox si...in 12 sec am instalat CCcam 2.0.3
acum urmeaza a pun key dar voi reveni cu amanunte cand sunt gata,pana atunci va MULTUMESC muult de tot tuturor pentru ajutor in special lui;SMV167,EINSTEIN si SNOW bineintele si sa nu uit si de VALYTIZU!!MULTUMESC!!
Asa,acum cate deva despre optibox;
se misca rapid tuner extrem de sensibil,cam complicat cu setarile la inceput dar te obisnuiesti,inca nu lam pus in sharing sa vad cum se comporta dar pentru ceea ce stie sa faca,cum merge si pretul bineinteles nota 10 din partea mea,un receiver care merita sa fie in casa orcarui pasionat de receptii prin satelit!
Salutare !!! da spaniolu este un receptor bun dupa cum tiam spus eu folosesc dreambox de mult timp ca dovada ca acum posed 2 un dm500 si un dm7020 sunt foarte multumit de ele,cat despre tine stai sa il pui in sharing si atunci sa te vad cat o sa fi de incantat. :drinks:
Mai exista un loc in afara de crosat de unde pot lua key actuale pentru dream?
Dezinstalarea plugins cum se face? Se da delete doar si reboot?
sau stergi manual fisierele ( FTP ) si reboot .
Cum pot vedea fisierele dintr-un director din windows (mp3 ma intereseaza) ? Am incercat ceva cu mount dar nu merge .
Cum pot sterge lista de canale si sa pot da o noua cautare pe satelit?
Montezi CIFS un director ( ai tutorial pe RDI )
Se lucreaza cu canale/programe in Bouquets :D
- imagine virgina : -> menu->setup-> factory reset
- stergi toate setarile satelit : ->menu->setup->service searching->satellite configuration - schimbi sistemul diseqc ; reboot ; revi cu diseqc cum doresti ; reboot si dai bataie
- un singur satelit : ca si mai sus insa il stergi in : motor setup