Ne puteti explica sii noua(poporului de rand) in 2,3 cuvinte ce sii la ce foloseste acest”inadyn”? Multumim.
Printable View
Ne puteti explica sii noua(poporului de rand) in 2,3 cuvinte ce sii la ce foloseste acest”inadyn”? Multumim.
Acesta facilitate din imaginea spark te ajuta astfel :
* in sharing daca ai IP dinamic este obligatoriu sa ai un hosts ... sunt multe siteuri de gazduire gratuite ... no-ip.com ; dyn.com ; etc
* atunci cand providerul iti schimba IP-ul pluginul actualizeaza hosts cu noul IP , este o conditie obligatorie in cazul sharingului sa-ti fie updatat hosts cu IP curent altfel partenerii de sharing te vor vedea offline .
Multumesc,vazusem setarea in setari retea dar nu am inteles-o,iar la ultima rubrica (a patra linie introduci perioada in care face verificarea ip-ului , este in secunde)ce valoare trebuie pusa?
---------- Post added at 10:00 ---------- Previous post was at 09:51 ----------
A,uitasem,tot nu am reusit sa fac o linie N din alien,intrebarea mea este conteaza ca lucrez pe spark,setarile prezentate anterior cum sa construim o linie N in Alien erau probate pe E2? Apoi ce port trebuie pus aici (port = 24000@0500:FFF720,025900,025910) caci acolo e problema mea,nu stiu ce valoare trebuie pusa,am pus aceeasi cu al portului din router sii se blocheaza,sau trebuie deschis un port separat in router pentru o linie N sii aceeasi valoare se foloseste la construirea unei linii N? Valoarea(portul) unde se pune,inlocuim ”24ooo” pana la simbolul @ cu o valoare aleasa aleatoriu sau??? Multumesc de intelegere.
Buna, am intampinat o problema; am facut up-grade de soft la varianta 1.2.41 (cea din 16 februarie); la inceput mi-a fost greu sa sesizez, dar comparand subtitrarea de la Alien cu cea de la Echosmart am vazut clar ca la Alien imi intra doar un rand (randul al doilea) din subtitrare; am resoftat cu softul mai vechi (1.2.32, din ian. 2012) si acum merge bine. Mentionez ca am facut resoftarea din meniul Spark (nu de pe flashdrive).
A mai observat cineva acest defect?
@alexzsky ... eu am setat sa verifice la 10 minute ( 600 secunde ) si nu am avut probleme . Portul setat pentru linia N trebuie deschis doar pentru linia N si nu si pentru alte aplicatii . Forumul este plin de informatii ... te rog sa faci un pic de efort sa citesti si forumul .
@vic5 ... din pacate ultima imagine Spark are probleme cu afisarea subtitrarii , se pare ca trecerea la STM24 a adus si unele probleme care cu siguranta vor fi rezolvate in viitoarele revizii soft .
Multumesc pentru feed back; imi propun sa trimit email la Amiko cu relatarea problemei; ei s-ar putea sa nu observe prea curand (prefera dublajul:)).
Ar fi interesant daca iti vor raspunde .... oricum in mod sigur vor rezolva problema in viitoarea revizie soft .
Le-am scris, politicos; sper ca ei stiu Engleza. Nu vreau sa-mi raspunda, prefer sa rezolve defectul. Poate pentru maghiari, germani, francezi, Victor Socaciu,etc. nu conteaza subtitrarea, dar pentru noi, nordici, poate si altii, conteaza!
Am mai observat ca flashdrive-ul Kingston care imi functiona anul trecut sa pun E2 pe Alien, dupa resoftul cu 1.2.32 imi da eroare "7" (nu 777); l-am reformatat si degeaba; nu mai pot schimba imaginea de la HDFreaks "neam" (si nu sunt incantat prea tare de ea).
Voua ce marci de flash-uri va merg? (nu le pot cumpara si testa pe toate).
Am mai constatat la testul de viteza pe USB ca un card reader cu card SD HC e mult mai rapid si la scriere si la citire decat flashdrive-ul obisnuit (permite inregistrari HD chiar cu bitrate mare); cu hub insa nu merge. La fel, nici receptorul de la minitastatura in hub!
Stick USB DataTraveler G3 8GB Mai am 3 modele,numai acesta e ok.
Un oscam.srvid sii oscam.provid cat decat la zii? Multumesc.
Fisierele de mai jos le folosesc eu , nu sunt chiar la zi dar nici antice ... atentie folosierea unui fisier oscam.srvid mare incarca destul de mult procesorul , indicat ar fi sa folosesti oscam.srvid doar pentru localul pe care il ai in oscam .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ma ajuta cineva cu un sfat ? am instalat de curand cel mai nou soft,am pus liniile si de primit primesc dar nu pot da, ba mai mult am verificat portul 12000 via net si da eroare ,daca montez dreaboxul merge totul ok ,oare este ceva ce nu am pus bine? multumesc
Pai daca ai folosit portul 12000 in dream si vrei sa folosesti acelasi port in Alien trebuie sa deschizi portul 12000 in router pentru IP-ul receptorului Alien .
nu cred ca asta e problema ,folosesc intradevar acelasi port dar am avut grija sa fac schimbarea si pentru alien problema e ca nu pot da nimic la schimb toate liniile din user le arata ca fiind off cand le verific prin 192.168....:8888 si am facut verificare prin net si arata ca portul e inchil desi eu cred ca am facut configurarile bune si in ruter si in alien probabil mai e ceva ce nu stiu
La deschiderea portului este cu siguranta problema dar daca stii ca ai facut bine ... mai cauta poate gasesti eroarea .
Marcobelo: Nu ai cumva romtelecom + router Huawei 656b?
Ca si eu mult am chinuit sa deschid port pentru Alien. In sfarsit am reusit dar numai cu dmz. Fara asta si mie bloca clientii. Eu vedeam linia lor, dar ei nimic.
Evitati DMZ, altfel o sa va auzim curand ca nu mai aveti linii in aparat, sau ati gasit un mesaj de la F'B;Y.
am rcs cu ruter tplink be8fb0Quote:
Originally Posted by Tody [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Stimati colegi,cine are sau detine acel oscam sau plugin care arata toate caracteristicile la accesarea interfetei sii de unde l-as putea descarca,multumesc.
Exista un program care cu ajutorul dcc-ului sau altceva,ca sa putem viziona pe monitorul calculatorului sau leptopului programele tv transmise pe spark sau E2?