-
Asta este , ne duc cu vorba si din pacate nu rezolva mai nimic ...sa speram ca vor remedia problemele in viitoarele imagini si vor tine cont si de deleantele celor ce au cumparat receptorul altfel imaginea firmei Amiko se va eroda in ochii cumparatorilor si viitoarele receptoare pe care le vor lansa nu vor mai prezenta incredere prin lipsa unui suport software bun . Speram ca totul sa fie bine si ca Alien sa beneficieze pe viitor de imagini mai bune si fiecare sa fim multumiti de alegerea facuta .
-
Mare pacat ca vor implementari noi iar cele existente raman in aer.
In schimb, clientul care a platit pentru receptor, sta cu sufletul la gura ca poate poate se vor perfectiona promisiunile initiale ale receptorului.
Mama lui de chinez!
-
Pai la cat costa receptorul mai vrei si software?
-
The new 1.2.08 SPARK is a shame for Alien!
Who is interested in such nonsense, type Kartini TV.
So we have to and e2.
Why do not resolve the more important things like the new skin (several skins), better and clearer channel list, and many other more important things.
Sadly ....
-
@zappa
Adevarat ca softul trebuie sa fie "bonus" la pretul asta da' nici cu alti jucatori nu imi este deloc rusine cu preturile cam exagerate. In fond, un reciever HD tot imagine HD va reda.
Noi sa fim sanatosi ca sa apucam recensamantul :)
-
New update: official spark version 1.2.08 ! [51.04 MB] - 23.09.2011
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - Fileshare
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - Megaupload
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - Amiko
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Pacat ca politica spark este de a adauga tot felul de aplicatii, care nici macar nu functioneaza corespunzator, fara sa rezolve problemele de baza semnalate aici.
Marea realizare a acestei imagini este apasarea pentru 3 sec a tastei stand-by si receptorul se restarteaza, ceva schimbari la fontul subtitrarii de la mediaplayer si o aplicatie cu acces la 4 canale rusesti. Incep sa cred ca unele functii suplimentare sunt de fapt o mare amagire si au doar un aspect comercial, de exemplu browserul Opera, fara sa mai adaug si Kartina tv, probabil pentru a atrage cumparatorii de pe piata ruseasca.
Dar sa nu uitam ca vorbim despre un receptor hd cu linux ieftin, un soft spark cu o calitate a imaginii foarte buna, un soft enigma 2 cu multe aplicatii utile si functionale, un receptor HD pentru programele transmise prin satelit, restul sunt "floricele", cum se spune pe aici...
-
Un receptor ce pare din ce in ce mai dispus sa migreze spre Enigma 2...avand ca punct de plecare Spark-ul...si cred ca aici e raspunsul. Ei vin cu pasi marunti de furnica chinezeasca...lasand o poarta deschisa larg spre Enigma 2! S-ar putea ca acest Spark sa ne dea de inteles ca se poate orice...Enigma 2 nu e batuta in cuie. E bine ca exista alternativa...l-as numi un receptor dual-soft! E o provocare si a celor ce lucreaza in Enigma 2...e drept ei lucreaza cu pasiune si independent de ce se intampla in Spark, e normal sa asteptam ambele softuri sa renasca 'de undeva'...depinde de fiecare utilizator: pentru unele persoane Spark e sotia si Enigma amanta sau invers...
:band:
-
pe canale HD de pe 1 west am o intrerupere de 1-2 secunde la imaginie, ingheata apoi isi revine? de la ce e problema? am inlocuit oscamul cu o versiune mai nous 5960-sh4 si problema persista.
revin: doar cu subtitrarea in limba romana se manifesta eroarea. fara subtitrare merge perfect.
-
Problema persista doar pe History HD.
-
Eu o singura data am avut probleme asemanatoare: cand televizorul care suporta 1080I era pusa pe rezolutia 1080P.
-
-
Super tare funcţia de auto-reset. Nu e ascunsă prin oarece meniu secret, o găseşti uşor dacă te joci cu butonul power de pe telecomandă. Bravo, sunteţi pe drumul cel bun.
Probabil cei de la Spark şi-au ales un nou motto: Un pas inainte, doi inapoi
Incă mai aştept un player decent , DTS , subtitrări
-
Net Recording Bug
Is there still bug with network recording or I'm doing something wrong ?
Configured network drive, during the normal view of the program press the record button and it records ok.
Go to EPG select the program I want to record later , press Timer and the option "HDD Recording" is not working (can't select it)
-
L-am butonat pe noua versiune pana am ramas cu butoanele lipite de buricul degetelor. Din fericire nu s-a mai blocat, inghetat sau tremurat - sa nu-i fie de deochi - in saltul meu pe frecventele satelitare.
Am facut un demers...si am schimbat ceva la opera...sa nu mai deschida din start pe pagina lor...ca aici am descoperit o problema si am pus in loc de site-ul presetat pe arhicunoscutul [mai celebru decat Messi] google. Fie deschide site-ul lor, fie ramane agatat de orizont...asa ca am setat altcumva - ca mai sus - si e infinit mai bine. Revin daca remarc vreo anomalie, aberatie sau vreo chestie lipsita de sens intre timp si va tin la curent.
P.S: De remarcat ca nici pana la ora asta in clipa in care schimbi pista audio la poporul chinez prieten cuvantul 'stanga' din limba romana nu exista...el a fost inlocuit de multa vreme cu alt cuvant! Din ciclul: ne plac cuvintele incrucisate - vezi foto !
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]