O implementare Vplay ar fi mai mult decat binevenita.
Printable View
O implementare Vplay ar fi mai mult decat binevenita.
Versiune noua a pluginului postat mai sus de mihaip
WLTool v0.2
- minor fixes and blind/hack adjustment for fw 1.2.08
- on fw 1.1.42 press GREEN to start plugin OSD menu
- on fw 1.2.07 press RED to start plugin OSD menu
- on fw 1.2.08+ press RED (twice on Alien) and LEFT or RIGHT (on other Spark STBs or Alien)
- it seems that API has changed in fw 1.2.08, but as there is no documentation or anything about it...,
in fw 1.2.08 RC response is slow - temporary solution: press UP/DOWN slowly
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce user si parola folosim la kartina ?
pentru un cont demo care da acces la 4 canale poti folosi
user : 141
pass: 141
@Mihaip.Cum intru pe Kartina tv că imi cere nume utilizator si parola?
Poti folosi datele de mai sus dar iti da accces la un cont demo ... KartinaTV este un serviciu IPTV cu plata si pentru a avea acces la mai multe canale trebuie sa platesti un abonament
Multumesc Stargare credeam că va fi gratuit la inceput cum spunea si Mihaip.
Thx @Stargate mare om ca intotdeauna .
Plugin Kartina TV login:
User: 140 Pass: 041
User: 141 Pass: 141
User: 142 Pass: 241
User: 143 Pass: 341
User: 144 Pass: 441
User: 145 Pass: 541
User: 146 Pass: 641
User: 147 Pass: 741
User: 148 Pass: 841
User: 149 Pass: 941
Kartina este un plugin bun dar era si mai bun daca se putea introduce manual si alte canale altfel daca vom avea acces doar la canale rusesti nu stiu cat de atractiv va fi ... dar poate ca pe viitor va fi mai flexibil si ne va da acces si la alte canale .
Pe noua e2 (de la toate aparatele cu procesor Sh40) se va putea face play in conditii mult mai bune in streaming ... daca se poate spune asa.
Asteptam cu interes noua e2 ... Kartina pe e2 permite editarea listei de canale si introducerea manuala de noi adrese dar din pacate pana acum streamingul merge destul de greu si cu intreruperi deranjante mai ales pe sunet .
Speram ca totusi echipa Spark se va plia pe nevoile userilor si vom avea parte de noi pluginuri utile dar in primul rand de stabilizarea imaginii curente .
Am scos mufa de net din receiver. Am instalat versiunea Spark 1.2.0.7! Am butonat de pe un satelit pe altul diverse canale...si la un moment dat s-a blocat! Solutia: restart! Am instalat versiunea 1.1.4.2 si am procedat la fel! Ei bine...acum nu s-a mai blocat deloc...
P.S: Daca tot se lanseaza la apa o noua versiune...sper sa nu mai am parte de acest detaliu...
Poate aceasta versiune de soft nu a fost testata indeajuns si a fost lansata cu graba ... sigur vor lucra la o versiune stabila , viitoarea versiune ne va arata daca echipa soft lucreaza pentru stabilitate sau pentru lansarea de floricele inutile . Din pacate asa cum spunea un fost coleg de forum agenda echipei soft nu se potriveste cu ce ne dorim noi si ca ne place sau nu Spark merge pe drumul gandit de chinez .
Văd că si la ultimul soft nu sa rezolvat nimic la mediapleer se blochează la fel