va mai merg programele .multivision. de pe hotbird?
Printable View
va mai merg programele .multivision. de pe hotbird?
Se fac teste N3.Quote:
Originally Posted by maniacdth [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce are a face testele N3 .... in nici un caz ! Se transmit simultan in ambele sisteme ... ! Au avut cu siguranta proble de uplink ... pai de exemplu OTV-ul a avut probleme .... si este free !
Cand vor trece in N3 vor fi all black screen ... !
Au dat cu oistea-n gard.:) :) :)
Atunci cum iti explici ca pe receptoarele lor oficiale, care aveau ultimul update de soft instalat, n-au fost probleme ?Quote:
Originally Posted by cipcirip99 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da la mine merg, ieri au fost unele probleme.Quote:
Originally Posted by maniacdth [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da, au revenit....Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ceva detalii ne dai ? functioneaza cu receptoarele actuale? in N3 ?Quote:
Originally Posted by Bula [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ps. eu cred ca erau ceva probleme de ordin tehnic ca altfel nu cade tot TP-ul deodata. nu?
Problemele le-am constatat si pe receptor oficial (e adevarat ca nu stiu daca are chiar ultimul soft).Totusi problema a fost confirmata pe RDI de catre un angajat Digi.Reveniti on topic.
Foloseste cineva card conax de focussat ? , si face AU ? (v3.20)
Pana la v3.01 facea au la focus, stiu sigur.
atentie la v 3.22newmenu bymagic -se blocheaza receptorul cand intri in menu si vrei sa iesi -nu mai booteaza apoi.....
Am instalat versiunea 3.22 newmenu pe receptor de ieri de la ~ ora 14.00 si nu mi s-a blocat niciodata...am intrat in meniu de mai multe ori cautand noutati aduse de 3.22. NU MI S-A BLOCAT RECEPTORUL NICIODATA!!!!Quote:
la mine nu merge.Quote:
Originally Posted by robex [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
oare sunt diferente intre eco 791 din carcasa veche si cele din carcasa noua?
la mine se intampla sa se blocheze cand activez diseqc-ul( am motoras) si vreau sa ies.... la v 3.20 totul este k....
Eu la System information, HW ,am: B1.28.H24.D0.SC2.MB000Quote:
Carcasa veche cu usb in spate.
pai nu mai folosi newmenu si ai rezolvat o problema
dar poate ai pus tu cand newmenu cand oldmenu cinestie ce legatura are , e drept ca eu nu am folosit newmenu ca nu imi place ca utilizarea menu-ului e greoaie
oricum mi se pare mai usor de accesat meniu din oldmenu