Si ia ghiciti: by magic!Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Si ia ghiciti: by magic!Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salut
astazi am vrut sa fac niste verificari la echo si am constatat ca nu mai decodeaza cu cardul de max... am verificat subscriptia si este ok. am setat si prioritate 1 card si emu prioritate 2 si tot degeaba:agresiv:
PS
am V 3.25 new meniu
Inainte cand introduceam cardul in receptor, dadea mesajul "card via... ok!" acum nimic... si inca ceva, in momentul in care verific subscriptia, dupa ce afiseaza informatiile cardului receptorul se restarteaza singur...
ce se poate face???
vezi daca ai introdus cardu bineQuote:
Originally Posted by dyngo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
incearca sa pui alt softQuote:
Originally Posted by dyngo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dar poate si daca dai un factory default si apoi pui iar toate setarile
ok
EMM enable(menu+9231) menu+9236===> cardlevel first ;patch level ->second , ...
AZ_Magic ???Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru ADMINISTRATORI si MODERATORI
Rog moderatorii sa nu mai permita postarea oricarui material pe UPLOAD-uri fara
ca persoana care le incarca sa fie logat !
Este vorba de un minum respect fata de ceilalti si de minima asumare a raspunderii
(asumarea morala) asupra celor incarcate !
Multumiri pentru cei care-si storc creierii, pentru ca receptoarele noastre sa aiba
un software actualizat !
Cei care cred ca am dreptate rog sa ma sprijine in aceasta campanie.
Motivatia: injurile aduse echipei echo team, in general in lb. maghiara, pe unele UPLOAD-uri.
Multumiri celor care vor duce mesajul mai departe !
pai la noi uploadul e trecut momentan pe dreapta, cand se va redeschide nu va putea posta in el decat un mod, totul va fi trimis prin email
:spam:Quote:
Originally Posted by daradici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:spam: nu inteleg la ce te referi mai ezact cine ce posteaza?
se poate conecta cam-ul universal de la echo prin com? are cineva vreo idee? (find separat)
pe site-ul asta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si pe crosat si pe multe forumuri unguresti
au aparut tot felul de jigniri aduse echoteam-ului , fara pic de respect pt munca acestei echipe , in frunte cu Magic
man pe crosat e ca ,si o cerere cu sky? find cu "G" nu pot sa imi dau seama ce norma sunt? ai idee?
da am vz "G" este ptr nds mai asteptam!
pe crosat
v3.30_7x1sw.rar
v3.30 7x1 fix tps
multe multumiri magic!!!!!!!
Era si cazul.Quote:
Originally Posted by rammstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
testat 100% tps ok!
oameni buni... la mine de ceva timp nu imi merge crosat-ul... deci nu imi deschide pagina... nu o gaseste... imediat dupa ce mi-am facut cont nu a mai functionat site-ul stie cineva de ce?
acum am intrat fara probleme
s-ar putea sa iti fi blocat ei accesul
foloseste un web proxy
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sau cauta pe google altul
trebuie sa mearga
merge super v3.30 multumim:clap:
Nu stiu cum merge super 3.3O la voi dar la mine se blocheaza pe canalele TPS iar la Universal si Scifi de pe HB nu merge subtitrarea (pe dream insa e OK sub). Spuneti si voi care o fi cauza ??
ai sa razi sau ai sa crezi ca sunt paranoic.. insa eu cred ca a blocat rds-u accesul la paginile lor... sau mai simplu au banat pe cineva cu aceeasi clasa de ip-uri... de, daca am ip rutabil :( ... acu pentru csat... tre sa ma dau cu alt browser :( da ma descurc!Quote:
pe crosat:
v3.31_7x1sw.rar
v3.31sw 7x1 fix art and showtim
by magic! thx!
pe langa vestile acestea bune
mai apare alta:
nu mai merg cele doua canale de la 1w mai interesante
au trecut cel mai sigur in nagra 3
de asteptat de altfel