man am reusit sa te ajutam?
Printable View
man am reusit sa te ajutam?
...................
Iar s-a codat gigel?
S-a rezovat cu xxxxxxxxxx.............;
Vesti proaste ... pe perioada Euro 2008, cheile gigi se vor schimba zilnic. :(
mai merge polsat au? ca la mine nu mai merge!
mai merge lamine acum la 8.11
Din pacate inca nu l-am reinviat .. am facut cu cablu nu vrea cu CH UP si power nu vrea alte idei? Cablu l-am mai folosit cu el, deci banuiesc ca e bun.Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ce chedit ai folosit?
descarca astea: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
flashu:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am folosit si 8.4 si 8.8 si flashuri mai multe ce mi-ati dat vi linkuri
mai incerc si cu astea
Quote:
Originally Posted by robex [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Exact ce banuiam...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by micutzul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru sharing local pe max,am trei emitatoare cu antena dar daca merg toate trei atunci pe cele slave se intrerupe imaginea.Care este rezolvarea?
.
Da ! a aparut din pacate Nagra "fara numar" , zilnic de doua ori :oops:Quote:
Originally Posted by robex [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sunt curios daca e o inventie made in romania sau kudelski ???
Acum e binevenit un AU functional la echo :cheers:
Numai bine domnilor! rabdare si tutun.
bine venit si ptr tps-uri care nu mai merg!Quote:
Originally Posted by mvh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
eu am un presentiment ca nu a fost o gluma cu retragerea lui magic. sper foarte mult sa ma insel.
Daca se va retrage, se va retrage catre alt receptor, putin, mai scump, putin mai bun, memorie putin mai mare, procesor putin mai rapid....etc....Quote:
Originally Posted by rammstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Prieteni stiu de ce.....
Si nu e vorba de vre-o reclama la bere !
magic mai lucreaza si cu alte receptoare dar avand multi prieteni unguri gyu-la un exemplu face noutati si ptr echo deci nu are nici un rost sa ne agitam noua configuratie va sosi !!!
a aparut v 3.29