in stoc la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 249 euro elite
pana la urma care din ele e recomandat? eu nu as avea nevoie de wifi
v
Printable View
in stoc la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 249 euro elite
pana la urma care din ele e recomandat? eu nu as avea nevoie de wifi
v
New fw 0.9.2032 e pus pe upload.
RELEASE NOTES
MEDIA PLAYER - GENERAL
Support play from long url like: \\pc\\audio\3 doors down - away from the sun\3 doors down - away from the sun - 01 - when i'm gone.mp3
JUKEBOX - AUDIO PLAYER
Increase covers size at audio-player and support jpg or bmp covers at folders
Support m3u - winamp playlist
Fixed some bad display (show only half picture) showing correct picture/poster from mp3 file (id3 tag)
playing mp3 file (and i think all media contents) from long url is no possible example \\pc\\audio\3 doors down - away from the sun\3 doors down - away from the sun - 01 - when i'm gone.mp3
RECORDING
Some fixes relating recording at HD channels
Fix but that sometimes make impossible play contents after recording
HD CHANNELS BUFFERING
Increase HD channels buffering for PLATAFORMA HD at 9e
SATELLITE TUNER SCAN
keep previous positions stored at rotor (diseqc1.2)
fixed bug of store positions at diseqc 1.2 mode, if position number is higher than 46 (box not send valid diseqc command to positioner)
AUDIO/VIDEO SETTING
Added options panscan and pilarbox at display format
PHOTO VIEWER
add zoom and rotate effect to slideshow
IPTV
added - streaming (multicasting) client which can receive and play a/v content from vlc format. you can add ip channel on tv channel at setting (be careful! at moment only mpeg2ts system is supported)
OPENXCAS
at camd setup - multicas - we change "camd script editor" to "smartcard interface"
added option "waiting time" at openxcas config, use 'wait=digit', where digit is second on the openxcas.conf, this is useful if you are running 2 or more daemons
--------------------------------- SOME CONSIDERATIONS:---------------------------------------------
1) We have planned with this release launch fixes for RGB, 4.2.2. HD contents, HE-AAC audio, however for this we need switch completely SIGMA driver, at moment we need some more time to test this new driver carefully.
We are very hard to make it work correctly on next days.
2) TWIN TUNER DVB-S2, during last days we have seen a lot of bad information on web about twin tuner support. Azbox can PLENITY support two DVB-S2 tuners at same time. However we are rush to make receiver working more stable, recording and timeshift and PVR perfect working before finishing implementing DVB-S2 twin tuner.
3) Sometimes what is relevant for one user is not so relevant for community; we will try to make happy as much people as possible.
Ce se mai spune despre AZBOX ?
Este mai bun decat un IPBOX ?
Nu prea este mare miscare pe sectiunea asta , semn ca nu prea sunt multi posesori de acest receiver ...... oare ma insel ?
Intreb si eu , ca sunt in dilema de alegere a unui receiver HD si vreau sa citesc cat mai multe opinii pertinente despre orice receiver
Multumesc
E foarte bun receptor ca media center.Ruleze destul de multe lucruri dvd.iso,divx,mkv, dar ca receptor si special la domeniu de emu e cam varza...merge mgcamd,si pina acuma o saptamina mergea si mbox,dar dupa niste modificari la drivers lui slot nu mai merge nici mbox.Un team (de gen sifteam,gemini) a incercat sa evolueze pe Neutrino/Enigma pt receptor asta dar din pacat AZBOX nu le au ajutat deloc si asa au renuntat si ei.Un lucru care nu stia sa face alt receptor este ca stie 4:2:2,daca esti din persoane care vaneze Feed si link o sa te ajuta mult asta receptor.In plus au anuntat ca pina la 15 Mai o sa apare CCCAM pt acest receptor (nu incubus)dar nimic pina acuma.Singura versiuna lui incubus care lucreaza e 0.55 si poti sa te conectezi la numai unu server.
Citeste si asta link ca sa nu crezi ca fac propaganda pt ipbox...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E
tocmai cand sant si eu interesat de un receiver "complex" (adica sa stie ceva "emu-ri" si sa fie si un "media player" destul debun)
domeniul "http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=ro&u=http%3a%2f%2fwww.azbox.hellfirenet.de%2f" = este blocat
@ otheitis
ce inseamna ca merge incubus 0.55 si ca se conecteaza doar la un singur server ???
nu este suficient sase conecteze doar la un singur server ??
eu de ex am un dm 500 si o linie pentru el, nu vad de ce as avea mai multe linii daca aceasta line merge foarte bine ......cred ca te referi la faptul ca altii au mai multe linii care se conecteaza la mai multe servere pe care le schimba.
am vorbit cu cineva care are un asemenea receiver si a spus ca este stabil si ca nu are probleme cu el ......pana la urma nu conteaza ce emulator merge (cccam, mgcamd, incubus, mbox) daca merge unul din ele si functioneaza stabil zic eu....
de ce zici ca nu este un receptor ok, si ca doar ca media player ar fi mai deosebit ??
ca sa inteleg si eu......
de ex eu am o versiune de cccam in DM 500 2.0.4 si a aparut 2.0.11 si nu trec la ea petnru ca momentan receiverul merge foarte bine
chiar nu inteleg "lupta" / "batalia" asta sa tot testezi una alta cand ai ceva care merge stabil si ok......
daca cu acest receiver se vede in sharing stabil care este problema ????
multumesc
Demnitarul
E suficient sa se conecteze la un singur server cu conditia asta server sa fie foarte bun adica sa are destule cartele la hope unu si sa are versiuna de cccam mai mica de 2.1.0 (incubus 055 nu merge cu cccam 2.1.1 si 2.1.0 plus personal eu nu am fost foarte multumit cu stabilitate care a avut,facea freezuri multe ori fata de 080-082).Daca indeplinesti asta conditia e bine, dar majoritate din Romania au server slabe cu mici exeptie, si asta din cauza de cartele care punem la bataie in sharing (sunt slabe).Ca media player bate orice receptor la momentul actual si asta din cauza ca se bazeze la un CPU care se foloseste mai mult pt media center.Asta cu versiuna de cccam e depinde de server.De exemplu tu folosesti pe versiuna 2.0.4 si esti multumit dar sunt altii care prefera la foloseste versiuni mai noi si in plus pune la cccam.cfg limita la versiuna.Adica daca foloseste pe versiuna 2.1.0 il seteze sa aceapta versiuni de 2.0.9 si sus.Asa tu nu poti sa te conectezi la ei.Acuma depinde ce doresti de la receptor,de exemplu sunt multi care se crizeze pt ca receptor nu merge cu E2 sau ca nu ruleaza cccam...Daca nu ai probleme de gen asta si ai cef sa astepti sa se evolueze software e ok daca astepti din moment care il cumpari sa il face toate perfect si fara sa se bloceaza atunci nu o sa fi multumit.
a aparut chiar 2.1.1, dar nu asta conteaza.
0.55 e prima varianta care pe langa faptul ca-ti permite doar o linie de client (suficient daca esit conectat la un server bun), nu se prea impaca cu anumiti provideri si mai ales nu stie auto-reconect. daca pierde legatura cu serverul, trebuie sa-l restartezi manual emulatorul.
mbox nu mai merge, cel putin pentru moment.
mgcamd-ul are si el probleme cu anumiti provideri.
daca va avea si suport nativ pe cccam, atunci va fi un receptor foarte interesant pentru dezvoltatorii de imagini.
Din testele mele (remote la cineva) cel mai stabil emu la acest receptor este MGCAMD. Sa speram ca o sa evolueze mai bine!
da, insa cum iti merge pe nds?
Pai "omu" avea UK in dist 1 la el in reteaua locala si merge super. Alt ND$ nu am testat.
fw 0.9.2163.rar sus pe upload.
A aparut o versiune de cccam pt azbox cccam for azbox beta version e urcat pe upload.
And that Day has come. We are presenting You first release of CCcam for AzBox. This is beta version, please post up Feed back's on all forums and communities.
Release notes:
First beta version.
Support for One server, just for user to see that CCcam works !!!
Known bug's with Irdeto and NDS !!!
Next day's new versions will come public !!!
NOTE: Do not forgett to put CHMOD 755 to files !!!
foarte interesant devine si acest box prin acest emulator, oare se va putea lega la versiunile celor de la uvaditeam?
Se pare ca in spate e @mower,cel care se ocupa si de mbox.
Sa speram ca nu e un nou incubus , ci chiar cccam portat pe azbox desi ma indoiesc.
Ar putea sa fie si doar o strategie de piata.
Am o nedumerire legata de portare, daca e cccam dece nu e intreaga functionalitate implementata din moment ce ar fi trebuit sa aiba sursele complete ca sa o compileze pt azbox ?
Probabil e inspirat din incubus.Lasa ca mower e baiat descurcaret,a luat si gbox-ul si la modificat in mbox si e pe drumul cel bun.
Este un client tip incubusCamd. Nu e CCCAM original!Dar totusi e bun pt inceput....
CCcam_prerealise_2.rar urcat pe upload.
nds - OK
Cryptowork - OK
Nagra - OK
VIA - OK
Irdeto - NOK
093b OK , 092f OK , 0961/0963 NOK .
Cu incubus 055 , 0961/0963 OK . La nds 1-0 pt. incubus , lol .