Ar trebui sa mearga cu ultimul sw.[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si editezi in[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] "parametrii".
Printable View
Ar trebui sa mearga cu ultimul sw.[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si editezi in[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] "parametrii".
am inteles dar desi fac configurarea hsdata.cfg nu imi da posibilitatea sa o incarc pe amiko
ave under hsdata.cfg
2.Send abov file to your USB.
3.Insert USB into your box.
4.Press Menu>Go to internet >net cofiguration.
5.Press c/hsdata.cfg.
6.Is apearing a info which ask you if you agree to read this data form from USB.
7.Press ok.
din net configuration nu mai pot face pasul 5. De ce?
---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:06 ----------
este vb de acesti parametrii cccamd~name server1~port~usser name~pasword ......
Meniu,acces conditionat,ip share.
Sau mai simplu: 9339 si apesi tasta find de pe t.c(a treia de sus in jos,in dreapta)
ok am ajuns undeva in urma update de soft....se face lumina cu o oarecare intarziere .....dar de conectat la serverul de cccam inca nu am reusit ...se poate sa fie din modul wifi...desi dau pinguri din laptop in ip luat de amiko nu am nici un raspuns.
ok am rezolvat conexiunea
sa vad acum serverul
Incearca pe cablu.Si ping dai de la receptor catre server...
Receptorul nu are wifi incorporat.
complicat cu cablul ftp ....
ok /dupa ce am conexiunea server ok cu ping dat in server acum imi spune
connect to server [1] cccamd
server 1 close
?????
si sus in casuta 1 este rosu
linia din serverul de cccam tot cu C: incepe nup??
---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:25 ----------
tot respectul pentru Konstantine....am dat de capat ....era o greseala in linia F ....a serverului de cccam
Sa ai un an nou ...si multe impliniri.
Scuze de deranj...:)
un sfat va rog, au trecut 3 ani de cand am anulat instalatia si as vrea sa o repun in functiune, pt o linie skyuk;
intrebarea: il am pe batranul kathy910 si ma gandeam daca merita sa-l schimb cu amiko 8260?
bucuresti, cablu de la gigi, parabolica de 2,2 al, katy910 si ma gandeam daca merita un combo... ma intereseaza pe satelit canalele kids skyuk.
multumesc.
Nu prea exista comparatie intre katy910 si amiko 8260...
Dar pt. ce vrei tu sa-l folosesti,merge.
aidca? nu ineteleg, sa raman cu kathy?
Voiam sa spun ca poti sa-l inlocuiesti cu un 8260+,dar nu prea se pot compara Kathrein cu amiko...
daca mai are cineva vreo opinie, fara suparare dar nu am inteles nimic de la colegul... daca le-a avut cineva pe amandoua... pe mine kathy m-a chinuit tare, ma gandesc ca un receiver de generatie mai noua poate este mai bun (mai rapid, mai stabil, mai devreme acasa, mai fara sa-ti smulgi parul din cap nopti la rand).
m.
Saluare vechi "tovaras" si bine ai revenit "in zona".
In primul rand trebuie sa te pui la punct cu ce mai merge si ce nu in sharing.
In al 2-lea rand colegul @konstantine zicea ca un aparat cu linux e una si un "dedicat" in sistem inchis e alta.
Imi aduc aminte cu nostalgie de noptile de le-am petrecut impreuna pe YM cercetand la kathy.
Mai stii cand am aflat ca mgcamd nu e decat client ?
Noi luasem direct aparat HD cu linux da eram straini de sharing si emu :).
Usor usor iei pulsul !
evident ca-mi aduc aminte! si tocmai parca de asta ma mananca sa ma mai joc din nou, nostalgia..., dar nu cred ca mai am rabdarea si timpul de atunci.
trecand peste offtopic, pana la urma sa ma mai joc cu kathy?
eu in timpul asta de pauza mi-am mutat pasiunea spre streaming, ma tot joc de cativa ani cu kodi (fostul xbmc) pe raspberry pi (toate variantele), mi-a folosit la maxim pt filmele cele mai noi subtitrate in lb romana si in acelasi timp ma pot uita la multe din canalele (pe care ma gandesc sa le deschid cu emu si rec de cablu) in streaming;
ce nu ma satisface inca este kids pe skyuk, pt streaming e mai complicat in ro (proxy, etc.) si ma forteaza cumva sa revin la linii c (sau ce or mai fi acum).
partea misto la kathy este ca-l pot imperechea cu raspberry pi, respectiv sa deschid din telecomanda tv-ului canalele de pe kathy (exista un addon pt kodi sa deschida E2, m-am jucat cu el demult si mergea super (asta insemnand sa pun e2 pe kathy, desi eu ma imprietenisem mai tare cu titan)
ce mai pot sa fac, acum chiar la asta lucrez, este sa-l fac pe zmeurica sa deschida canalele de cablu de la digi cu oscam (i-am pus pe usb un tunner dvb-c si pentru ca stie sa faca oscam, tot cu un addon), deocamdata nu am reusit, dar merge sigur...
si as mai putea sa pun si un dvb-s2 pe usb, tot pe zmeurica si sa ma trezesc cu un combo (home made)
dar pana atunci trebuie sa dezleg misterul oscam pt openelec(kodi).
daca stie cineva despre ce vorbesc poate schimbam impresii.
m.
Pentru cei care au sau vor avea probleme cu restartarea receptorului(orice amiko hd) cand
se acceseaza editarea de k*y: Se inlocuieste in soft(in backup) blocul "patch.block" cu
unul blank dintr-un soft "de fabrica".
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
AMIKO MiniHD Combo foloseste chipset-ul ALI 3612 si are o memorie de 64 M-bit in care este incarcat firmware-ul.
Asa arata interiorul:
Intentionez sa ma joc putin cu un AMIKO Mini HD T2/C inlocuind imaginile (logo-urile).
Desi am maturat cam tot pe net, nu am reusit sa gasesc toate "instrumentele" compatibile ptr. chipset-ul ALI3612 si nici f. multe informatii utile.
Daca cineva are posibilitatea si dorinta de a ma ajuta in acest sens, multumesc anticipat.
Mentionex ca am urmatoarele software:
-Toolbox for Amiko 3612 -- By Dekolte.exe (10Mb)
-AMIKO SD TOOL BOX1.0a.exe (9,5Mb)
-Super AiO Toolbox For All Amiko SD-HD & Alien 1-2 by Dekolte.exe (53,1Mb)
-FirmwareDecrypter_v8.8.exe (0,5Mb)
-STBHD bmp to logo.exe (81Kb)
Am reusit sa vizualizez imaginile din firmware, sa le salvez in format .block.
Nu stiu cu ce pot transforma un fisier .jpg (nici rezolutia la care trebuie sa fie) in format .block.
Am gasit la un moment dat un soft care convertea fisierul .jpg in .m2v (parca) si acesta cica trebuie "injectat" in fisierul original de firmware, dar nu am gasit nicaeri explicatii in acest sens.
Sunt tentat să incerc această versiune, pentru că se pare că indică altfel semnalul pe DVB-T2, dar nu știu ce variantă.Quote:
Originally Posted by konstantine [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Apar probleme in timpul unui update Allcode prin USB care să necesite un cablu RS232? Bootloaderul e identic se pare pe toate versiunile pentru Ali3516 (atat fw oficial cat și neoficial).
Toate 3 sunt una si aceeasi versiune.La schimbarea sw selectezi allcode+bootloader,altfel
pui receptorul pe "butuci".
La ultima versiune... respectiv 2.3.49_emu... editez key valide povu si nu functioneaza... Rog sa ma contrazica cineva la care functioneaza...:)
Eu...N-ai mcaskey adecvate.