Sunt ferm convins ca pt. prg. hd vei fii obligat sa ai si un alt tip de abonament tv/date/internet
Nu cred ca te vei putea abona doar la pachetul ''hd'' cu doar cu 15 roni/luna , deocamdata fabulati
Printable View
Sunt ferm convins ca pt. prg. hd vei fii obligat sa ai si un alt tip de abonament tv/date/internet
Nu cred ca te vei putea abona doar la pachetul ''hd'' cu doar cu 15 roni/luna , deocamdata fabulati
cite canale are orange in franta ?
Nu poti compara grila lor din Franta cu o eventuala grila din RO , va fii total diferita si adaptata pt. RO
Deocamdata sunt niste prg. tv in teste , la fel cum sau vehiculat/au fost in teste diferite prg. tv pt. celalalt dth si uita-ti la sfarsit cu ce grila '' a iesit'' pe piata
Nu va fii si cazul acestui dth , insa pana la aparitia oficiala/comerciala , probabil ca se vor mai schimba si alte prg. tv
Normal că nu o poți compara. Dacă ar da grila din Franța la noi cu 10 lei pe lună sunt convins că ar da faliment. Și ca să exagerez puțin, daca pachetul FULL, Sky ITALIA, ar fi transmis in Romania cu 40 lei pe lună sunt convins că nu și-ar acoperi nici pe jumătate costurile de transmisie prin satelit.
Si cu asta ai zis si de salarii ca nu se pot compara.Din start ei stiu cui se adreseaza-multi cu bani putini si putini cu bani multi.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Imi place unde şi cum au dat gaura pentru cablu; sunt dotaţi.
---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:32 ----------
Oare a doua unde ar da-o? (LNB-ul e dual, nu?)
Acolo este coltul unei cladiri daca nu ma inseala privirea :) nu imi dau seama cum este fixat suportul pe acel colt :(
Gaura nu este in colt, este la limita dintre cele doua nuante de verde - iluzie optica. Vedeti ca antena este prinsa pe aceeasi latura cu reclama Orange.
Coltul cladirii se vede intre LNB si antena.
Credeam ca am vedenii :)
Intradevăr, cele două nuanţe de verde creează impresia că gaura este dată fix pe colţ. In imaginea de ansamblu se observă un pic mai bine situaţia.
Ok,dar cardurili,cardurili unde sunt? :)
Urmareste cablul si dai de "cardurili".
FOTO 2
---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:31 ----------
Nu cred ca incap pe gaurik.:)Quote:
Originally Posted by loplo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Baga si tu sarpele la inaintare :)
E si varianta asta,mai ales daca de fapt cardul nu va merge in share.:)
Unde e localizata sandramaua :DQuote:
Originally Posted by original [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ocna Mures, jud Alba.