Felicitari clubului Dinamo pentru organizarea unui amical de lux care cu siguranta a adus bucurie in randul microbistilor din Romania.
Printable View
Felicitari clubului Dinamo pentru organizarea unui amical de lux care cu siguranta a adus bucurie in randul microbistilor din Romania.
Bravo Dinamo, ati pierdut onorabil, mai bine decit Real...
Da' ce bucurie! Messi a venit sa "se joace" de-a fotbalul pe bani grei. Ce sa-i faci daca alta posibilitate nu este?! "Nema putirinta".
Amicalul ala ptr ce a contat? A fost vreo cupa, campionat, ceva? Daca liga campionilor nu se vede macar sa dam cu fum.
Organizatorul meciului Dinamo-Barcelona regreta ca a adus “extraterestrii” in Romania.
Au luat doar 2 de la Barcelona? Ceva clauze???
---------- Post added at 15:25 ---------- Previous post was at 15:19 ----------
“Barca l-a «transferat» pe Villa in victoria de la Bucuresti” – a fost titlul cronicii partidei de pe National Arena, in cotidianul “El Mundo Deportivo”. Articolul a continuat: “El guaje», ca si Fontas, a revenit pe teren dupa multe luni de absenta cauzate de o accidentare. Cei de la Dinamo Bucuresti, foarte departe de anii de glorie, cand aveau jucatori ca Georgescu, Dinu, Dumitrache, Lucescu sau Contra, au fost simpli spectatori care se uitau la catalani cum paseaza, o data si inca o data”.
“Meci prea usor pentru o Barcelona care nu a fortat. Dupa ce s-a impus in fata viitoarelor din Liga, Manchester United si PSG, Barca nu a avut probleme impotriva unui adversar mult inferior ales pentru ultimul meci amical din presezon” – “Marca”.
“Cel mai bun lucru care se poate spune dupa amicalul Barcelonei de la Bucuresti, cu Dinamo, este ca a fost ultimul din aceasta vara si ca acum vor incepe meciurile serioase” – “As”.
saracu nu mai poate. face spume de ciuda, ai grija sa nu crapi de inima rea. doar un suporter al stelei poate considera cea mai buna echipa din lumea o jagardea de doi lei care sa se vande pe 2 lei. nu pot sa cred ca invidia te orbeste asa de tare incat sa spui despre barcelona ca joaca amicale trucate, deja esti prea jenant.
A fost cel mai tare meci al anului. Romania n-o sa mai vada asa ceva. Hai, noapte buna!
Am revenit dupa o saptamina de stat cuminte.
sorine, cu tot respectul, dar am citit in mesajul de banare ca am fost suspendat pentru cearta pe acest topic.
Cu cine m-am certat, rogu-te ?
Eu nu zic sa nu fiu banat, dar corect este sa fie pe adevar, nu pe inchipuiri...
Am inchis acest thread pentru ca a disparut motivul deschideri lui .
@gabrield te rog frumos sa te adresezi admin pentru orice problema in care consideri ca ai fost nedreptatit , te rog sa nu mai ceri socoteala moderatorilor pentru felul in care modereaza .
Multumesc pentru intelegere .