in nici un caz nu m-am gandit la rautate, nici nu cred ca era cazul !:thx::party:
Printable View
in nici un caz nu m-am gandit la rautate, nici nu cred ca era cazul !:thx::party:
transmisia de pe aceasta frecventa cred ca este folosita pentru servicii de uplink
De obicei Uplink-ul se face pe frecvente mai mari inacesibile publicului (datorita instalatiei diferite necesare !!). Iar daca frecventa este de uplink, nu are nici o explicatie ca se receptioneaza semnalul. Pentru uplink farfuria care emite este orientata spre satelitul care retransmite datele, nu vad cum ai putea receptiona o emisie care nici macar nu e orientata spre pamant.
Si totusi... daca e Voiculescu ?
Sa ne reamintim ce spunea Camelia Voiculescu in toamna lui 2010:
''Grupul Intact intentionează să deschidă, in 2011, două noi televiziuni si se pregăteste de lansarea unei platforme DTH''
Camelia Voiculescu: ''In ceea ce ne priveste, ne gandim serios la lansarea unui DTH''
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poate fi oricine......... pana la proba contrarie...
Sa mai avem putina rabdare si aflam cine face testele de transmisie mpeg4.
Asta am zis si eu cu cateva pagini mai in urma, pana la urma o sa vedem ce o sa fie daca o sa fie ceva!Quote:
Originally Posted by rzbvro [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De cateva zile am observat ca pe canalele codate ale TVR-ului a aparut simulcrypt cu conax! O fi avand oare legatura cu providerul asta eVision?
Posibil ca are legatura ,in cazul in care nu trece TVR in conax!
Pachetul eVision se pare ca merge in sharing cei care aveti linii mai multe puteti testa.
nu au ce sa testeze....numaru purtatorilor e foarteeee redus si bine ar fi de ar ramane asa..sincer
eVision ar putea prelua direct TVR in caz ca acesta transmite symulcrypt conax !
Deschide de pe ce carduri????Quote:
Originally Posted by cipryDXfeed [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
f11
vezi ce am zis eu mai sus????no daca te afli unde trebuie il vezi,daca nu.....
TRING
Nu imi deschide eVision , dar imi deschide pachetul TVR, inclusiv TVR HD, CAID : 0500:000000:000f
pai pachetu tvr e in viacces
Asta stiu si eu , dar mie pana acum nu imi deschidea!
Dispar cardurile de MAX si va deschide TVR doar din Cardul "Orijinal".
Tu zici ca deschide CCCam direct acuma?
Posibil sa se deschida, acuma vad ca la TVR HD imi apare ca norma de codare si Conax pe langa Viaccess, doar ca la mine nu se deschide.
Mie imi deschide din cardul de Viacces de la TVR, dar nu direct din DM500(verificat direct pe DM cccam2.1.3 / oscam 1.0, nu deschide) dar linie data din DM500 catre un optibox HD 8750 deschide din cardul de la TVR!Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
deci merge eVision din cardul TVR sa inteleg.