Buna tuturor,un tutorial cum sa construim propriul oscam,ce comenzi avem nevoie,se poate?
M-ar interesa sa compilez oscam pentru receptorul Amiko A5 Combo,aveam un OSEbuild.sh care a functionat dar acum nu mai e actual.
Ceva idei? Multumesc.
Printable View
Buna tuturor,un tutorial cum sa construim propriul oscam,ce comenzi avem nevoie,se poate?
M-ar interesa sa compilez oscam pentru receptorul Amiko A5 Combo,aveam un OSEbuild.sh care a functionat dar acum nu mai e actual.
Ceva idei? Multumesc.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pune-l pe un linux...si faci cum îti place...
Da mirel,cunosc s3_releases si-l folosesc pentru un procesor Broadcom insa nu are Toolchains pentru Amiko A4-Amiko A5(Android).
Am nevoie pentru Amiko Android.
Exista ! se numeste Android NDK ! si se genereaza corespunzator
versiunii tinta de Android !!! eu l-am folosit cu ani in urma !!!
De atunci s-au schimbat multe. Exista pe net un script OSEbuild.sh care a functionat pana nu demult. Acum da cu eroare.
Un exemplu actual de comenzi sau cum compilam un oscam pentru Amiko Android?
cum zice @[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] exista Android NDK...ce eroare îti da scriptul?
încearca: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mie îmi merge fara probleme:
nu stiu care îti trebuie ...
armv7-a_neon
Te rog testeaza daca-l poti compila,incerc si eu si revin.
neata
Salut,da,e ok functioneaza. Eu primesc o eroare la compilare,ai PM.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] · [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] · [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
S-ar putea sa conteze ! dar nu este o regula ... A4 ( Android 5.x) A5( Android 7.x)
Conteaza! OSEbuild-urile de pe net nu au mai fost actualizate.
Ce a functionat pana acum cateva luni,nu mai functioneaza. Eu recunosc,nu ma pricep,luam de-a gata.Pana la modificarea unui OSEbuild.sh functional,asta e.
Ca idee:
O mie de ani!!! Da,a contat,foarte mult.Daca nu am zapacit pc-ul cu reinstalari de versiuni S.O. Linux de iesea fum. Cand colo...[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] asta e,bine ca exista si salvatori :clap: inca odata,multumesc.Quote:
Originally Posted by MihaiP [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am gresit captura,a doua e cea veche cu eroare.
Salutare. Am nevoie de un oscam pentru router Netgear Nighthawk R7000 cu firmware Freshtomato. Am instalat oscamul existent in opkg, insa nu are clockfix si imi raporteaza ora aiurea, cauzand probleme la decodare. Eu nu stiu cum sa creez aceasta versiune si apelez la rabdarea si cunostintele voastre cum sa fac rost de un oscam pentru routerul meu. Are procesor armv7l.
Cu ce versiune de librari vrei ? Softcam ? pcsc ?
Versiunile astea noi, cu ce se mai compileaza?
Ca n-am mai facut unul de ceva timp.
Nu stiu...La Softcam cred ca te referi sa aibe EMU. Nu imi trebuie ca nu decodez cu routerul. PCSC din pacate nu stiu ce inseamna...Quote:
Originally Posted by fery21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Netgear Nighthawk R7000 are un CPU dual core ARM Cortex A9 da 1 GHz, deci Netgear a asociato 256 MB de memoria RAM si 128 MB di memoria Flash.
oscam-git11788-softcam nu stiu daca e versiunea corecta, postează un log in caz de probleme.
Multumesc de raspuns, insa acum cand am citit mesajul, deja linkul este expirat si nu am ce descarca. p.s. Am vazut ca acel link expira dupa ce este descarcat o singura data...