Daca ar juca in continuu ca astazi Steaua
Printable View
Daca ar juca in continuu ca astazi Steaua
Sa nu ne amagim...
CFR pe ce teren a jucat ?
Nu poti sa afirmi despre Steaua ca joaca bine, cind intilneste echipe non combatante.
Am uitat de meciul stelei,am fost cu Leana si Costel ne-am apucat de :cheers: concentrat fiind cu sfirsitul lumii si dezamagire am pierdut si meciul !
Stai linistit,nu ai pierdut nimic,dimpotriva daca ai baut si te-ai simtit bine,ai avut numai de castigat.Quote:
Originally Posted by mar1us [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Hai Dianamo!!!!!
Hai Steaua .... unde?Daca si ei incep sa se pregateasca pentru Liga Campionilor ca dinamovistii e clar.:D
La dinamo e traditie ca an de an sa se pregateasca de liga campionilor. Macar Steaua a mai fost si o sa mai fie in ucl.
raule !Quote:
Originally Posted by shadowman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sau in EL!!Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dinamo 1 - 3 Steaua................la scorul asta Dinamo incepe sa se pregateasca de Liga Campionilor.
Multa bafta latratorilor !!!!!!!!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Le doresc cainilor niste sarbatori fericite; petrolul sa invinga pe dinamo, iar steaua sa se califice in primavara europeana. Au, au, auuuuuu!
Cand nu e acasa Borcea ca sa dea telefoane la arbitrii ...
Borcea isi vede de shaormeria de la Miami. Dar in etapa 33 e posibil sa vina punctele inapoi, daca situatia o cere.
Ehe ... am prin si noi curaj acum , acum pot ridica si eu capul sus la munca ca toti behaiau pe langa mine la ce rezultate are Steaua .
Da guralivi mai sunteţi. Aţi prins curaj.
Sper să vă exprimaţi la fel şi cand pierde Steaua.
Să nu uit : Hai Dinamo :)
P.S. recunosc că dinamoviştii au jucat ca nişte amatori; spun amatori ... pentru a nu fi dur in exprimare
Ne-am racorit si noi un pic .... nu fi caine si te lua de noi :drinks:
Am o simpatie pentru Dinamo, dar nu sunt fan. Am văzut doar a doua repriză din meciul de ieri. Cam atat din tot sezonul.
V-am lăsat seara trecută să vă bucuraţi, dar gata ... :)
Pai numai amatorii se uita la TV cand sunt cupele europene. Iar Liga Campionilor e intrerzisa cainilor! Si ciorilor!Quote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Miau!
Deja m-ai pierdut ... vorbesti limbi straine.
Acum pe bune, cine sunt ciorile ?
Intreaba-l pe florin2222. Are fular visiniu.
florin2222, avand in vedere ca ai fular vişiniu , spune-mi te rog .. .care e treaba cu ciorile.
Multumesc
zappa , e bine aşa ?