Re: merge gigi pe kaon!!!!!!
Quote:
Acum ma bag la test......sa caut un soft intai
Spune-mi de unde ai luat 16.c0.a1.
Am incercat dar nu vrea sa-l ia nici cu bootloader nici fara bootloader.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 16.co.a1 il incarci cu atm 113,inainte incearca sa pui tot un soft in format bin 16.c0.a1 cu kup 230,ca sa poti incarca fisierul btm
softul e testat de skysnow pe receptorul lui functioneaza corect
Quote:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 16.co.a1 il incarci cu atm 113,inainte incearca sa pui tot un soft in format bin 16.c0.a1 cu kup 230,ca sa poti incarca fisierul btm
softul e testat de skysnow pe receptorul lui functioneaza corect
Nu stiu cum functioneaza pe rec. lui corect dar la mine (ca si la tine) am semnal dar nu gaseste nimic.
Poate a facut ceva in plus la rec.......nu stiu.
pai a zis sa ne uitam la alimentare,la condensatoare ....poate fi ceva in neregula .[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am masurat toate tensiunile si sant ok......am probat totusi pe 2 kaoane si la fel semnal este,programe 0.
Am pus si sunny si kaon cu versiunea 16.c0.a1 si se comporta la fel...
In poza se vede si cardul de focus pe rec. si parca eu nu am vazut sa aibe softul CA......poate totusi nu e softul care trebuie.
incearca softul universal de la spanioli ,acu l-am posata....nu stiu daca merge subtitrarea
Quote:
incearca softul universal de la spanioli ,acu l-am posata....nu stiu daca merge subtitrarea
soft-uri kaon aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poate ma ajuta cineva.Am pus un soft KAON CLASICO pe un kaon ksc570 si nu imi deschide platforma de key, ba mai mult ,nu ma lasa sa incarc nimic.kaonul meu este ksc 570 h/w 12.01.05 iar dupa ce am pus firmul imi scrie:KAON TEAM, info FF.FF.FF-FFFF, S/W :V03.00.00, H/W:VFF.00.FF , LOADER:V.2.1.9.Cum sa scap de problema.
Quote:
Poate ma ajuta cineva.Am pus un soft KAON CLASICO pe un kaon ksc570 si nu imi deschide platforma de key, ba mai mult ,nu ma lasa sa incarc nimic.kaonul meu este ksc 570 h/w 12.01.05 iar dupa ce am pus firmul imi scrie:KAON TEAM, info FF.FF.FF-FFFF, S/W :V03.00.00, H/W:VFF.00.FF , LOADER:V.2.1.9.Cum sa scap de problema.
Eu cred ca pt softul clasic trebuie sa apesi albastru + menu sa intri in meniul de chei daca nu merge incarca bootloader 2.19v4 si dupa aia baga softeul cu kep 230 si trebuie sa mearga ......Bafta
Mii de mutumiri
,merge perfect.
premiere ok....max tv 16 e ok...digi ok...tps ok.......
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
premiere ok....max tv 16 e ok...digi ok...tps ok.......
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am un Kaon de la Focus am bagat softul H/W:12.C1.A5 si nu reusesc sa-l fac sa dechida gigi.Ce trebuie sa fac? Va rog foarte mult!
Quote:
Am un Kaon de la Focus am bagat softul H/W:12.C1.A5 si nu reusesc sa-l fac sa dechida gigi.Ce trebuie sa fac? Va rog foarte mult!
Key ai pus?
Ce varianta (emu...) ai pus?
Ai dat unlock ch.?.....pentru ca daca ai pus un soft bun......merge.
care mai e situatia ? mai merge gigi pe kaon ? merge pe 200z ?
merci
Quote:
care mai e situatia ? mai merge gigi pe kaon ? merge pe 200z ?
merci
Pe KSF-100SCO (adica kaonul de la focus) merge ok.
spune-mi,te rog,ce versiune de hw are ?
Quote:
spune-mi,te rog,ce versiune de hw are ?
Pe el este (original) 12.c0.a5 dar merge si 12.c1.a5.fara probleme.
Pentru 200z care cred ca are versiunea 16.80.91 gasesti pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
multik,orf si polsat ? asta include si gigi ?
200z care cred ca are versiunea 16.80.91 - aceasta e versiunea.
Quote:
multik,orf si polsat ? asta include si gigi ?
200z care cred ca are versiunea 16.80.91 - aceasta e versiunea.
Da include si gigi cu key ....nu face AU.
merci,in sfirsit un raspuns clar si la obiect.
da,din pacate gigi nu merge !
Quote:
Key ai pus?
Ce varianta (emu...) ai pus?
Ai dat unlock ch.?.....pentru ca daca ai pus un soft bun......merge.
Am pus H/WV12.C1.A5 ,S/W V02.00.07 si Loader V2.1.9 v3.Dar pentru a da Unlock ch unde trebuie sa intru? Multumesc mult!