Re: Receptii Terestre-Pareri Vechi Si Actuale
multiplicare , am un tic nervos cu clicuit-ul super rapid ,, zici ca am terpentin pe deget . :D
aici la mine nu e vba de multiplicare sau simplificare e pe natural
vreau sa stiu sigla carui post este in forma de stea cu varfu de sus lung si e pe stanga ecranului .
vreau sa stiu ce se inampla in bucuresti sau in alte localitati cu inundarea fm-ului de la un cap la altul cu posturi din sw sau amplificatoarele de mare putere audio canta singure de nebune ce e in zona 9.5-9.7mhz ..
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sau ce se intampla cand se aprinde ledu de nebun si nu masoara decast in cc si pe alternativ poti sa ii dai ciomege si tot 0 indica
10:06 - JORDANIAN TV , MEDIUM RECEPTION NO HOPS
10:27 - IRIB CHANNEL 2 RECEIVED IN ROMANIA VIA SPORADIC COLOR A FEW SEC , FIRST RECEPTION COLOR
10:36 - ARABIC UNID CHANNEL IN R3
10:49 - AL SAHBAR RECEIVED 52 SECONDS COLOR IN ROMANIA
11:11 - IRIB c2 R1 simultaneus AL SAHBAR R2 .. sporadic 2 television realtime
12:32 - POWER MIX .. JORDANIAN TV AND AL SAHBAR IN R2 channel
CAPTURE:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] unid arabic tv R3
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] irib with 1 seq color
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] al sahbar color 52 sec
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] extrem mixed signals jordanian and al sahbar r2
:cheers:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .. iauite cu ce ma trezi in privat la softpedia !!:band: .. hai italieniii !:gathering:
cea mai tare faza intalnita vreo data !!! este extrem de superba! :agresiv: :cheers:
am si traducerea pentru asa ceva .. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
un clik si va pune in fata exact postul! deci lupta incepu de acu .. :D nu ma las pana nu ma fac cunoscut pe europa ! am boala , microb la dx ! :dance:
felicitari pt perseverenta
inainte 89 eram si eu un asidu cautator de asemenea receptii
apoi am prins Bulgarii prin 87 cu o antena de 6 elementi din Sibiu
aveam 13 ani !!!
dupa care am facut una de 14 elementi
apoi am pus un amplificator
apoi am facut una de 25 de elementi pt toata banda FIF (9 dipoli) un reflector din plasa de aluminiu facuta de mine din sarma de aluminiu de 2m pe 2 m
dupa care am facut un sistem de 4 antene pe UIF (45 elementi) pt canalul doi de la bulgari
defapt tot pt toata banda UIF erau
am prins canalul 2 la bulgari dar altceva din pacate nu prea era ceva semnal cred ca de pe la sarbi dar se vedea foarte rau
prin 92 -93 le-am dat jos ca a aparut cablu ...
respect celor ce aui incercat cu antena de casa sa receptioneze cat de aproape sau cat de departe semnale dx ! sunt oameni ce trebuiesc intelesi nu cum fac majoritatea sa rada de sa le cada capu de pe umeri ! eu deja nu ma ma atac si nu mai mai ma incalzesc rasetele sadice ce te necajesc ! pieptu in fatza si mergem pana unde se poate!
tropo sporadic 17.06.2008 - in romania , bucharest
R1 - RUSIA 1 , ETV ,
R2 - AL SAHBAR , JORDANIA TV , NOVA TV
RADIO - 87.8mhz kiss kiss 18:42 , 87.5mhz - radio maria 14:45 , italian signals
19:22 88.3mhz - retro fm - rusia
18:58 88.7mhz - culture - france
19:48 88.3mhz - izaat al shark - lazal el samad - 88.7mhz lazal el samad izaat al shark lebanon19:
19:45 88.7mhz - sawt almadena - amman
20:03 90.5mhz - rotana ? ? ?
receiver - blaupunkt Bp5501/acr3250 , IF 4X150khz descriptors , dipole vertical open , azimuth 128° , cable divisor 92.9mhz .
ei da azi a fost confruntare extrao***nar de zdravana.
latvia 7 sa batut pentru loc de a sta in fata , e-tv sa luat ca local de romania pe parcursul a 11 secunde!
tot in aceasta zi ma luat boala pe un neamt ca imi zice des ca visez r1 , si ca in r1 nu se emit semnale si asa mai departe , mi sa pus pata pe el , si am butonat tv si video sa dea R1 cu blank , evident pe zona unde imi intra irib2-u , el zicea ca nu este r1 si ca este E2 , ori daca dau cu jumper scos sa faca blank etalon e2 nu am semnal sporadic decat latvia7 . mama lor de tv-ui cu linii , meniu dew cacao cu acord acut si acord fin pe baza de betze!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] uite e-tv made in romania
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] demonstratie cu r1
separat am pentru voi o surpriza , forumul meu cu antne si relee
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , daca esti pasionat si ai antene relee , poti sa pui si sa contribui si tu sa ne ajuti , merci !
super skinul asta :happyman:
televisions received via sporadic e in romania tag : sporadic-e e-skip tv dx tvdx dxtv
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] jordania tv
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] jordania tv in long time sporadic
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] super mixed signals in e2 - jordania and al sahbar
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 50mhz aplication
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] first reception color irib2
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] multiple televisions in sporadic
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] rusia 3
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] first reception e-tv in 2008'
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] unid arabic tv
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] jordanian tv in 2007
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] al sahbar 52 sec color
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] la une with circular transmitter antena received
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] rusia 3 maxim signal sporadic
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] nova tv in 2007
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] al sahbar
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] la une and film dr quinn
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] etv in 2008
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] extrem and record sporadic scatter in romania at 2:20 pm in date 23.05.2008
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] hy unstable signals la une dr1
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] jordanian tv on at 9hour to start
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] agresiv and comic signal sporadic
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] rusia 1 in 2007
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] jordanian tv test seconds time future stream and sporadic
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] nova tv
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] centr tv
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sporadic reception and weather
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] rossia tv
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] jordanian tv in maraton reception
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] latvia 7 first reception
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] m2 ungaria .. his a tropo scatter linear , lol
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] east band and russia 1 r1
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] centr tv
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] romanian pirate and tropos scatter uniform to molova reatransmision rusia1
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] italian sporadic in 2007
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] nova tv cehia
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] multiple tropo scatter sporadic signals
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] rusia 1
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] demonstration sporadic at night
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] incredible e-tv reception
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] activitaty sporadic in march
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] irib in 2007
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] rai uno
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] rai uno in 2007
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] germanian tv in 2007
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] hy unstable signals in sporadic
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] rusia 1 in 2007
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] signals low in sporadic 2007
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] la une iun 2007 and le tour de la france en direct
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sf1 switzerland
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] jordania in 2007
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] part 2 la tour de la france
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] rusia 1 with sound maraton
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sf1 in sporadic
aici mai intra si dx-eri europeni , de ex o sa il aduc si pe neamtul meu .
niros pe bune cum raspunzi pari un om suspect , a mistocar , vrei sa ajuti sa donezi poze de antene si dispari in ceatza , urat din partea ta :wellcome:
zvartoshu, felicitari!
O intrebare, te rog: la un aparat portabil cu o antena telescopica...cum poate fi modificat sa-i schimbi antena cu o antena exterioara? E de ajuns sa i-o scoti pe cea existenta si pui firul central al coaxialului (coborarea de la antena)? Sau trebuie si masa (tresa cablului coaxial) pusa la masa aparatului (minusul), sa existe un circuit inchis? Ce idee imi dai?
Quote:
zvartoshu, felicitari!
O intrebare, te rog: la un aparat portabil cu o antena telescopica...cum poate fi modificat sa-i schimbi antena cu o antena exterioara? E de ajuns sa i-o scoti pe cea existenta si pui firul central al coaxialului (coborarea de la antena)? Sau trebuie si masa (tresa cablului coaxial) pusa la masa aparatului (minusul), sa existe un circuit inchis? Ce idee imi dai?
Vezi unde e legata antena telescopica in interiorul tv-ului,dezlipeste sau taie cat mai scurt aceasta antena,leaga centralul cablului coaxial acolo desizolat cat mai din scurt,iar tresa o legi de o masa din apropiere.Eventual pui o mufa pe carcasa.
Quote:
Vezi unde e legata antena telescopica in interiorul tv-ului,dezlipeste sau taie cat mai scurt aceasta antena,leaga centralul cablului coaxial acolo desizolat cat mai din scurt,iar tresa o legi de o masa din apropiere.Eventual pui o mufa pe carcasa.
Ooke! Am inteles ce fac cu centralul, dar masa...o leg la minusul placii receptorului sau nu? Aici nu am inteles prea bine. Multumesc!
da , desfaci tv ala portabil si legi masa la coaxial si semnalul de firul care ducea la antena exterioara telescopica
Perfect, multumesc amandurora. :drinks:
Quote:
FABRIZIO
Ciao a tutti,
ora è sparita l'Ucraina e arriva bene la Moldavia, per esempio su 67.58
Antena C,Straseni (Strasheny) (ST)
Fabrizio
this mesaje receie at 22:43 ..
in romania the frist phase sporadic in this night start at 22:32 with a unid france signal in 87.8mhz ! :clap:
sporadic noaptea !!!
(Pubblicità)
Ciao Daniel,
grazie per la segnalazione e il messaggio in italiano.
Ho ascoltato la registrazione.
Su 87.8 al minuto 2.22 annuncia France Bleu.
Così pure nei primi secondi della seconda registrazione dove presenta il
programma
"Rendez vous" (che significa incontri) e mette in onda le telefonate
degli ascoltatori.
Si tratta quindi di France Bleu Bourgogne,Troyes/les-Riceys (10)
Fabrizio
NO COMENT .. E-2 signal !
neam de neamu romaniei nu are sa mai vada asa ceva ! , e prima oara cand intrun min sa balabanit slab de 2 ori acest post de televiziune !
insfarsit am dat de cine trebuie , lol , de cel ce prinde americani cu tv in europa :clap:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ..
insfarsit am dat de el ! :cheers:
aporpo
care e boss din tulcea care statea pe casa cu tv si cu radio si cu catargu intre craci cand facea dx? vreau sa il stiu sau sa imi dati un id de mess sa il intreb cum era cu arabii :lol: