Re: SOLERON clona a dreambox-ului?
Quote:
sa fie oare ghinionist sau .....
Ginionist sadea . Greu de spus care a fost ghinionul :
- Soleronul .
- Experienta redusa + lipsa de perseverenta .
Rezolvarea este hilara ( pt holo-mani :D ) , a fost schimbat in garantie .
Oricum a descoperit cum se trimite DM pe net .
cineva a spus acolo ca s-au plans mai multi de dreamuri picate decat de soleron. soleronul abia a intrat pe piata, vom putea sa ne spunem parerea despre el, macar dupa un an. oricum nu este de neglijat ca anumite firme ofera la el o garantie de doi ani si ca in numarul doi al reviste info satelit este prezentat ca un receptor identic cu dm500
soleron. luat acum 5 zile cu 575 ron. arata exact ca in pozele de mai sus. am si eu de cateva zile pe o parabola mobila de 1.7. gbox/ccamd. merge okay. i-am facut update la gemini 3.5 .
singura chestie care-l 'blocheaza' temporar e dreamtv. tuxvision merge okay.
confirm si eu partea cu semnalul aiurea. macrobocuri sub 75% semnal. 70% minim pentru vizionare. oricum mai nou am skyit. pe ss2/ss1 nu 'vedeam' asa ceva. deci presupun ca e okay. :)
Pina la urma merita cumparat? Are probleme cu semnalul ?(este mai putin sensibil decit originalul?).Sau are probleme cu afisarea nivelului semnalului? Am vrut sa il cumpar dar cind am vazut chestia cu problema cu semnalul sub 70 m-am dezumflat. Ceva pareri?
Quote:
Pina la urma merita cumparat? Are probleme cu semnalul ?(este mai putin sensibil decit originalul?).Sau are probleme cu afisarea nivelului semnalului? Am vrut sa il cumpar dar cind am vazut chestia cu problema cu semnalul sub 70 m-am dezumflat. Ceva pareri?
Problema este afisarea semnalului ca iti afiseaza o receptie buna la un nivel prea mare dar nu cred ca asta este o piedica,ca e 37% sau 75% ideal e sa functioneze corect lucru care de altfel il si face,deci problema cu nivelul semnalului e de gust,fiecaruia cum ii place,
Quote:
am vazut chestia cu problema cu semnalul sub 70 m-am dezumflat. Ceva pareri?
Ai uitat semnul grafic % .
Pe acelasi aparat-instalatie , sw diferite raporteaza diferit .
Este ok ,este o clona poate mai buna decat originalul asta nu te impedica sa iei originalul. Eu nu am avut probleme cu el. Chestia cu grafica ce indica calitatea semnalului rec este un moft atat timp cat esti un meserias si faci o reglare buna a antenei!
Daca nu te multumesti cu clona ia ti originalul!!!
Si nu are probleme cu SR sub 3000 se comporta bine,are un tuner sensibil.
Quote:
Si nu are probleme cu SR sub 3000 se comporta bine
Ce este interesant cu SR < 3000 ?
Quote:
Ce este interesant cu SR < 3000 ?
Pentru romani mai este KissTv si Axa,dar cele mai multe programe cu SR mic gasesti pe Turksat.Nu ca ar fi interesante,dar parca te doare cand nu poti vedea tot,indiferent daca sunt bune la ceva sau nu.
Salut.Am un Soleron si am un router MSI wireless.Intrebarea este ca sa nu trag cablu pana la receiver exista ceva adaptor ethernet-wireless?
Am si un Echolite 790 DSB cu care merg Premier,Tps,Absat,D+,Cabo,Rai, canale de la Amos.M-ar interesa sharingul prin net cu Soleronul.
Ce alceva merge pe Soleron pe care nu-l vad la Echolite?Puteti sa ma ajutati?Sunt incepator.
Pt wifi trebuie access point linga soleron .
Ce merge in plus : Hotbird 13E MCT&Redd-light cu dccamd
Quote:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dccamd cu d+ & premiera
Instalati cu buton albastru dccamd si updatati in /var/bin cu chmod 755 si /var/keys
Pt share vezi pe site cum se instaleaza / configureaza gbox / ccam
Quote:
Pt wifi trebuie access point linga soleron .
Ce merge in plus : Hotbird 13E MCT&Redd-light cu dccamd
Pt share vezi pe site cum se instaleaza / configureaza gbox / ccam
Multam.Dar eu nu trebuie sa modific MAC-ul la Soleron ca sa iese pe net .Asa este?
dic_star79 de ce ai vandut SOLERON-ul ? Oare facea figuri ? Sa sti ca eu doar intreb , ca nu ma hotarasc ce sa iau . Am vazut la sectiunea shop ca l-ai vandut si erai foarte entuziasmat ... dar l-ai dat dupa 3 luni .
In loc sa mi iau dacie eu am luat bmv asa ca am facut o greseala in necunostinta de cauza, timp de trei luni nu am avut probleme cu el mi sa parut un receptor OK si chiar este o clona (originala) a lui DM 500.
Dar...ai preferat sa ramai cu un receptor mai ieftin .
''Re: Ce receptor satelitar ai?
Un amarat de ECHOLITE790!!!!!!!! '' ,asta spui ca ai.
Plus ca ai pierdut 1,5 mil la soleron.
Eu incerc sa adun TOATE datele . Cand am schimbat Strong pe Kaon am fost DEZAMAGIT TOTAL , imaginea si sunetul erau aiurea rauuuuu , daca cineva imi spunea ca sant diferente majore intre modelele de soft ale kaon-ului eram scutit de atatia nervi . Nu vreau sa ma pling pe aici pe urma .
Intradevar ceea ce spui tu este adevarat dar asa este cand nu cercetezi in detaliu ceea ce cumperi.Nu mi fac probleme pt bani ,cum se spune noi facem bani nu ei pe noi.
Ce nu ne place la SOLERON sau la clonele DREAM 500 . Abia astept raspunsurile pe tema asta :)
Quote:
Ce nu ne place la SOLERON sau la clonele DREAM 500 . Abia astept raspunsurile pe tema asta :)
maximuss, eu am un solleron de jumate de an, timp in care nu a fost scos din priza si am scos untul din el, merge perfect, cred insa ca trebuie sa ai cateva mici cunostinte pentru a nu avea probleme. peste 6 luni am sa scriu mai multe despre el in ce stare se afla, sau daca va pica intre timp, oricum mai are un an jumate garantie asa ca...
Quote:
maximuss, eu am un solleron de jumate de an, timp in care nu a fost scos din priza si am scos untul din el, merge perfect, cred insa ca trebuie sa ai cateva mici cunostinte pentru a nu avea probleme. peste 6 luni am sa scriu mai multe despre el in ce stare se afla, sau daca va pica intre timp, oricum mai are un an jumate garantie asa ca...
Confirm si eu.Am unu de 4 luni si merge de rupe 24/24.7/7