Nici la mine nu mai merge
Printable View
Nici la mine nu mai merge
Cred ca s-a intors Voronin la putere si ne-a blocat cardurile
:locked1:
Am dus-o bine o luna......
Nu ai auzit ca si presedintele asta nou (presedinte interimar Mihai Ghimpu) i-a asigurat pe rusi ca moare cu ei de mana in CSI? :D
Back to topic: canalele moldovene sunt negre (momentan)!
Se pare ca a mers fix o luna.Altfel nimic deosebit,nu mai spun ce ca nu are rost (bombe).
Eu cred că a fost o scăpare voită a celor de la FocusSat sa se vadă pachetul moldovenesc.
dupa o perioada ceva mai lunga se pare ca pachetul Focussat Moldova se receptioneaza din nou.Eu am reusit sa il vad din nou cu ajutorul cccam 2.1.3 dar cateva programe le vad de la cineva in hop1 si altele tot de la acelasi dar in hop2.Mai receptioneaza cineva in acest moment acest pachet?
Eu il vad fara prb in Hop 1, deschide instant cu cccam 2.1.3
La mine nu merge de pe cardul de focus...am lasat sa primeasca niste emm-uri ...dar degeaba.
Am 2.0.11.....si acum ceva timp a mers cu aceasta configuratie.
nici la mine nu mergea inainte cu 2.0.11 dar am pus 2.1.3 si acum merge si deschide si celelalte canale mult mai repede plus ca deschide si platforma hd de la rusi,incearca sa pui si tu ultimul cccam sa vezi daca merge
focus md merge pt ca au inceput sa aparca carduri oficiale de focus md in share..
unul dintre cei care au este chiar pe acest forum... nu dau nume..
deci cei care cred/astepta sa merga si cardurile romanesti se inseala..
cccam 213 nu are legatura cu focus md, doar cu Platfroma HD si Tricolor TV, mai exact sisteme DRE-Crypt.
Focus Moldova se deschide in hop1,local de la un prieten de pe forum. Nu conteaza ce versiune de cccam ai!
Oare citeste prietenul tau acest forum, fiindca a-si face schimb de linie cu el...
Citeste si este om de baza e forum ... pune un anunt in sectiunea corespunzatoare si daca are nevoie te cauta el .