Deci pana la urma se concretizeaza!
Dolce merita felicitat! Primul dth mioritic care ofera un pachet HD la un pret foarte mic!
Printable View
Deci pana la urma se concretizeaza!
Dolce merita felicitat! Primul dth mioritic care ofera un pachet HD la un pret foarte mic!
..reclama multa pentru putin.... . va fi rentabil cind vor fi mai multe programe....
Pentru inceput faceti o scanare pe 12729V30000 3/4 si veti vedea .
E un efort financiar considreabil din partea lor, tinand cont de conjunctura economica actuala nu putem decat sa fim supermultumiti si sa salutam aceasta premiera. E un bun inceput care o sa oblige dth-urile concurente la mai mult, asa ca in curand o sa avem si noi romanii canale HD pe alese ca si albanejii ne-o luasera inainte.Quote:
Originally Posted by mesterika [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am gasit pe net inca 2 piconuri pt dolce (cred ca-s nefinisate)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
...rentabil pentru noi, pana atunci va fi rentabil pentru ei cu mai putine canale!Quote:
Originally Posted by mesterika [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Oare pe 4-06- le vom avea ? acum sigur se va lansa si gigel concurenta e the best:tv:
PENIBIL !!!
Vreau sa fiu primul care are Dolce hd in sh... dar astazi cind m-am dus la un magazin romtelefon in drumul taberei si am intrebat de un receptor hd pentru satelit am fost privit ca si cum as fi fost "nebun" !!!
am lasat capul in jos si am plecat !
TRAIASCA-NE ROMANIA !
ps . voi ce mai stiti ?
io am sunat la romtelecom si mi-au zis ca daca vreau sa ma abonez nu pot depune cerere pentru receptor Hd numai dupa data de 4 iunie si ca au 2 pachete HD primul cu 4 canale hd si al doilea pachetul maxpac care include HBO HD fiecare dintre acestea costind 4,9 Euro fara TVA
Cam scump, peste 10 E pentru 5 programe HD , inclusiv HBO HD!
Scump nene,scump, la ALTEX era mai ieftin !:clap:
asta ma face si pe mine sa ma gindesc ,daca iau sa nu ? acum vorbind sincer profita si ei de faptul ca sunt singurul DTH romanesc cu HD pe satelit si vor sa profite de acest lucru, dar cred ca o sa astept sa apara si alte oferte de la alti operatori,oricum imi expira contractul cu ei curind:cheers:
a aparut oferta la ei pe site.
yupiiiii !
luni avem si recurile in magazin ! prioritate cei care au sunat la 1930 si au rezervat !
:band:
REGULA 12
n-are nimeni prioritate. sau... au toti cei care au facut pre-comanda. indiferent pe ce canal de comunicare.
Se poate abona numai la pachetul hd fara baza?
Pai cum se te abonezi la Hd fara sa ai abonament baza? zic si eu...:)
Pai daca e receptor HD si dau atatia bani pe el de ce sa-mi bage pe el SD-uri e normal sa merg cu mercedesul la viteza de caruta?
Baga un telefon la 1930 si ai raspunsul....sau email la Romtelecom!