Nu m-ai stiu ca il am demult. Am vazut aici un post :Usb-uri care merg,postat de Wambertos,care a instalat Enigma cu ajutorul lor.O sa dau comanda sa cumpar unul dintre ele.Oricum multumesc Otheitis!
Printable View
Nu m-ai stiu ca il am demult. Am vazut aici un post :Usb-uri care merg,postat de Wambertos,care a instalat Enigma cu ajutorul lor.O sa dau comanda sa cumpar unul dintre ele.Oricum multumesc Otheitis!
Asta usb care ai vazut sunt pt e2 pt firmware original merge toate usb stick.Incearca sa vezi daca vede pe usb stick ipbox prin panel NLB!
@saulescu nu stiu de ce formatare de usb vorbesti cand zici ca "Usb-urile poti sa le formatezi la infinit"(probabil te referi la stick-uri)!Eu am vrut sa te ajut sa intelegi ca nu se poate face update de firmeware prin cablu usb sau prin cablul serial la un IPbox 910!Se poate face doar in modul in care l-am explicat anterior!In ceea ce priveste tipurile de USB e o diferenta intre ipbox 9000 care are si USB 1.0 client(la care se poate folosi flash tools) si celelalte tipuri de Ipboxuri care au doar USB host !
Eu sunt multumit de Sifteam r9047 , nu inteleg de ce deschide pozele greu! un bug, nu poate mai repede sau influenteaza rezolutia? a folosit cineva un hub usb la ipbox?
Usb hub poate sa fie conectat la ipbox si functioneaza fara probleme!
:cheers:
A trecut mai mult de un an de la aparitia IPBox-ului si vreo trei luni de la anuntata aparitie a ABCom Enigma HD .
Mai stie cineva ceva ?
Cred ca daca nu se misca repede , acum ca s-a anuntat aparitia lui DM500HD la pret de IPBox 900 , o sa aiba mari probleme . Eu cred ca vinzarile o sa le scada puternic iar multi posesori de IPBox-uri o sa se gindeasca sa le vinda si sa-si ia DM500HD ( cum de altfel ma gindesc si eu ).
Adevarul e ca pina nu apare o imagine gen Enigma ca lumea si usor instalabila in flash nu pot concura DM-ul cu tot hard-ul bun pe care il au .
MULTUMIRI !
Ultimul enigma2 (0.4.2 parca) este deja suficient de stabil incat sa fie imaginea preferata de mine. De fapt, de cand a iesit, doar enigma2 am mai folosit pe IPBox-ul meu.
Incearcă cu o imagine RSP sau PKT. Vei fi plăcut surprins. Eu n-am crezut că sculărica asta poate să facă aşa de multe chiar şi cu un software incă neajuns la maturitate.
Stai sa vezi la urmatoare versiuna o E2 o sa merge si sloturi interne...Drivers sunt gata din Simbata...Il am si eu.A ramas numai Tigilego sa il pune in image.Mbox 06 merge ok fara probleme asa nu cred ca o sa fie o mare catastrofa daca iese asta receptor Dm500 HD.Cel mai mult o sa obliga pe ABCOM sa da un pic mai jos pe pret.
Multumesc @Otheitis si @Neutrin !
Eu n-am spus ca este un receptor prost .Folosesc E2 RSP de pe stick si merge . Totusi cred ca trebuie o imagine Enigma complecta in flash si mai ales usor instalabila . E totusi un aparat de larg consum si nu numai pt. cei cu cunostinte avansate .Poate voua va pare usor dar pt. multi e destul de complicat acum cu partitionarea, cu bootul etc.
Totusi intrebarea de baza era alta :
Se mai stie ceva de ABCom Enigma HD ?
MULTUMESC !
AB enigma e gata poftim si fotografie....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E gata de 2-3 luni plus o versiuna lui cccam.Acuma de ce nu vrea ABCOM sa il da public nu cunosc (e dat la anumite Betatester )Si la Germania si in Grecia cind au venit mereu spune ca o sa il dau dar trebuie sa fie testat ca lumea.
Pot fi multe motive pentru care nu se publică. Poate fi incă in teste intensive (ca să evite alte critici de la cumpărători) şi poate mai sunt unele lucruri de finisat şi/sau funcţii noi de adăugat. In orice caz, pentru mine e semn bun că nu se grăbesc să lanseze softul.
@otheitis: cu ce ocazie au fost făcute pozele?
LE: le-am văzut acum la AB COM pe site.
@kuki222 se pare ca mai e mult de asteptat pana la aparitia unei enigma de la abcom!din pozele publicate pe site-ul lor(daca le studiezi cu atentzie) e vorba de o enigma pe un ipbox 250 si nicidecum de un ipbox HD!in sirul de poze apar la un moment dat si ipbox 91 si 9000 incercand sa pacaleasca lumea ca e enigma pt cele 2 aparate!
Cred ca multa vreme de aici incolo vom sta pe E2 de la sifteam asteptand sa o perfectioneze sa puna cat de cat in valoare ipbox-urile HD(pacat de ele ca nu sunt sustinute)!
Daca te uti mai atent o sa vezi pe masa e un ipbox 9000HD!Dar si un ipbox 91HD!In plus nu e nevoie sa cheama pe toate dealer din Europa ca sa il arata pe AB enigma pt ipbox 250 care deja il au peste tot...Enigma de sifteam e foarte stabil cel putin la ultima versiuna 0.4.2 si la urmatoare versiuna o sa merge si slot-uri interne.Drivers sunt gata si asteptam pe Tigilego sa il introduce la kernel.Acuma fiecare e cu ceful lui, alti asteapta o imagina oficiala mai stabila alti pe AB ENIGMA alti pe SIFTEAM E2....Eu totusi cred ca E2 de la sifteam o sa fie si software care o sa foloseste toate lumea impreuna cu mbox.Daca vine si AB enigma o sa il studiam si o sa ajungem la concluzia daca merita sau nu.
Chiar şi pe poza a 4-a se vede scris sus AB IPBox 9000 PVR. Mai clar de atat nu se poate. E vorba de AB Enigma pentru HD.
intervin si eu si spun ca nu vad sa se intample ceva prea curand, deci nu mai trageti sperante scapati de ipbox cautati "alternativa".
Chestia asta cu enigma 2 e ca aia cu dth HD la noi in tara!
1, 2, 3 si: aaahahahahaha
p.s. am scris doar 2 cuvinte despre ipbox, daca imi scriu toate nemultumirile nu incap in 2 topicuri!
Bafta!