Va anunt cu placere ca mai am un pic si ma mut de tot aici. Imi vine greu dupa atat timp pe rdi dar mi-a ajuns cutitu la os. Am cativa ani acolo si va dati seama dar nu se mai poate...
Printable View
Va anunt cu placere ca mai am un pic si ma mut de tot aici. Imi vine greu dupa atat timp pe rdi dar mi-a ajuns cutitu la os. Am cativa ani acolo si va dati seama dar nu se mai poate...
Esti binevenit man,aici esti printre prieteni si noua ne-a fost greu sa ne despartim dupa ani de zile dar vorba ta cand ajunge cutitul la os.... orcum fi sigur ca aici totul este diferit complect in ceea ce priveste libertatea expresiei,adica esti liber a posta tot ce vrei despre sateliti si nu numai fara a se interveni in vreun fel!Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Placerea e si de partea noastra...Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Intr-adevar , dupa ce am rasfoit putin , pot spune ca forumul este OK , toata recunostinta mea pentru munca titanica depusa , si as avea o precizare : Nu s-ar putea aranja ordinea postarilor de sus in jos si nu de jos in sus ? si cea a paginilor din fata catre sfarsit si nu invers ? Intreb pentru ca mi se pare ciudat s-o iei de la coada la cap si nu de la cap la coada , nu vreau sa fac referire la alte forumuri , dar majoritatea au ordinea asa cum propun eu mai sus. Este greu ? sa nu mi-o luati in nume de rau este o umila propunere.
Ne-am gandit si noi la inceput la varianta asta dar pe ideea ca e un forum cu multe informatii e normal ca atunci cand studiezi un subiect sa o iei de la inceput... in schimb pt cei care posteaza zilnic (cei activi) e mai usor sa fie invers... acuma nush ce sa zic... vom discuta, ne vom sfatui si vom lua o decizie: ramane asa sau schimbam ordinea...Quote:
Originally Posted by yoshyro [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La fiecare sectiune a forum-ului jos exista "display options" de unde poti seta sa vezi topic-urile asa cum vrei tu.Quote:
Originally Posted by yoshyro [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce parere aveti? :band: :band: :band:
Code:Threads: 1,060, Posts: 10,260, Members: 1,500, Active Members: 632
Ma asteptam sa fie spaniolul primul care posteaza :D Eu sunt multumit... intr-o perioada asa scurta de timp avem useri multi... ca sa nu mai zic sa inca e perioada concediilor...Quote:
Originally Posted by vid36 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumim tuturor membrilor pentru increderea si aportul acordat!
S-o tinem tot asa! :D
Dupa cum arata si aici se sta foarte bine.
Eu am postat aici;Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deci tot primul am fost!!!
Un mic test pentru beneficiul RSP - Board.
:lol: :lol: :lol:
googlepages :DQuote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
SUPERRRRRRR!! EINSTEIN!!Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :cool2:
O sugestie, o propunere: threadul denumit Shoping sa fie redenumit Shopping.