0000 :wink:Quote:
Originally Posted by zappa
Printable View
0000 :wink:Quote:
Iti dai seama ca asta a fost primul pe care l-am incercat. De aici am luat softul; [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu face AU si apar probleme cand vrei sa revii la vechiul soft. Pana la urma dupa instalarea altui soft mai vechi si a bootloaderului BootLoader 219.v4 am reusit sa revin la AU. De unde se pot lua softuri care sa nu faca probleme?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] eu de aici imi iau ce-mi trebuie pentru kaon si nu am avut probleme :wink:Quote:
Pai nu mai este de actualitate. Vechi!
[quote="zappa"]Pai nu mai este de actualitate. Vechi .intra aici trebuie inregistrare;[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu ti-am pus intr-un post de mai sus softul original BM 8400 CI creat de cei de la Stream System.Asta este ultimul si cel mai bun.Nu stiu de ce trebuie sa-l schimbi.Nu vei prinde mai mult cu altul.Cind va iesi ceva nou am sa va anunt. :wink:Quote:
Actualizeaza keyle la zi si totul e OK!
Daca te uiti aici ( [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] )vei vedea ca au aparut softuri noi......am vrut sa le incerc....sa vad daca fac ceea ce spun. Ma gandeam ca au scos softuri care fac AU...stiu si dcw....eventual si premiere. Dar se pare ca am pretentii prea mari. :D
A testat cineva softurile de especta?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Intodeauna cind apare un soft nou pentru receptia anumitor programe va scrie in dreptul lui ca este ok.pentru programul respectiv,asa am facut si eu ca tine la inceput puneam intro veselie softuri zilnic pina mam plictisit de cautat si am ales un soft care sa-mi satisfaca cerintele asteptind sa apara si cel ce va permite receptia programelor premiere si fi sigur ca atunci cind va aparea acel soft va fi postat imediat de mondo sau de mine asa ca ai rabdare nu mai obosi receiverul de pomana ca au si ele o limita ,sau cumparati un receiver kaon la mina a doua cu 1-200 ron pe care sal folosesti ca tester :D :D :D :wink:Quote:
Deh....nu stii cand te apuca nebunia? Asa e la inceput...cand prinzi pe mana o "scula" noua incerci sa scoti de la ea tot ce poate. Sa speram ca interesul ptr acest receiver nu a disparut.
Intuneric pe T*S? Poate cineva sa confirme? Sau iar trebuie sa instalez? :D
La mine merge pe kaon-focuss :D :DQuote:
se pare ca se intimpla ceva ,la mine merge 2 minute dupa care cade acum a inceput beleaua,MONDO!! ce ai aflat? cit dureaza? :cry: :wink:Quote:
TPS AU down! :cry:
Mai este vre=o sansa sa apara un nou soft? :cry: :DQuote:
Originally Posted by mondo