Cat pui ? :DQuote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Cat pui ? :DQuote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
in mod normal italia va invinge franta ... dupa primele 2 meciuri mie mi s-au parut italienii mult mai in forma decit francezii, care sint foarte slabi. romania trebuie sa joace marti la victorie, dar va fi foarte dificil cu olandezii, care sint pe val. sa vedem citi titulari va odihni van basten in meciul cu noi. daca vom rata calificarea, ni se va trage de la tactica gresita a lui piturca in meciul cu francezii, care trebuiau batuti ...Quote:
HAI ROMANIA!
Pronosticul meu :
3-1 pentru Romania
2-0 ptr olanda (doamne da sa ma insel)
1-1 la pauza, ii batem cu 2-1:) al doilea gol il dam in minutul 86 ca sa creasca suspansul:tv:
Olanda - Romania 1-1 la final si Italia - Franta 0-0 sa fim fericiti!
HAI ROMANIA!
:ro::ro::band::ro::ro:
Ne calificam.
Am facut un curs....rapid de ghicit in halba cu bere.....si ce am vazut a fost UIMITOR.....4-1 Romania-Olanda:band::clap:
Ramane sa :tv: si sa :cheers::drinks::drunk:
Asa sa fie,Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
HAi ROMANIAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
Mersi.........frumos meci dar inca nici un gol..........
URMEAZA 2 GOLURI pt NOI.........abia astept golurile:clap::band::wellcome:goluri
0:0 pana in minutul 90 si in ultimele secunde Romania bate GOOOOL!!!
Gol pentru Olanda :(
Si 2-0 pentru Italia. Asta e, ne pregatim pentru mondiale:drinks:
2-0 si pentru Olanda....:(:agresiv:Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]