Gata! nani ca nu mai pot,18 activari azi cu 2 echipe si maine o iau de la cap,mama ce ma omoara actele astea.....somn usor la toti!:)
Printable View
Gata! nani ca nu mai pot,18 activari azi cu 2 echipe si maine o iau de la cap,mama ce ma omoara actele astea.....somn usor la toti!:)
lasa ca e bine, cand merge treaba...noapte buna tuturor, somn usor si vise dulci :)Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Noapte buna :)
Chiar daca aces topic unora li se pare fara noima, eu am sa-mi permit sa-l pun la stiky, deoarece cred ca este singurul topic in care nu ne sicanam cu nimic si suntem cat se poate de oameni.
Noapte buna si sa ne auzim cu bine!
Ps: inca ceva; lasati-ma doar pe mine sa fiu offtopic aici prin o parte a postului acesta, va rog.
:thx:
noapte buna si sa visati ca va relaxati
Eu va zic noapte buna si sa ne auzim maine cu bine...merg sa fac ceva de papa si sa ma uit la meci......somn usor......
Vizionare placuta si noapte buna! :)Quote:
Originally Posted by kristaprim [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ma duc si eu la somn, ca maine o iau de la capat...noapte buna, sa visati frumos!
cam liniste si pace azi la cafenea...:)
noapte buna satelitarilor!
noapte buna si tie
asta e
ne-a cam pierit graiul dupa meciul de aseara
vorba cantecului :
Muntii nostri aur poarta /
Nu am tras un sut la poarta. :D
nu mai spune nimeni noapte buna...:(
sau nu mai dormiti ...:D :lol:
am inteles ca toata lumea e dezamagita de meciu de ieri dar... astia suntem (n-are rost sa cautam vinovati si nici justificari )...life goes on!!!
Totusi, eu va urez : Noapte buna, vise dulci si zi frumoasa maine!!!
soarecu' se duce la culcare si va ureaza somn usor!!! :D
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
frumoasa imagine si invitatie la somn
iti dai seama ca in noaptea asta sunt si Sanzienele ====> jocul ielelor ...iesi ielele
-vise frumoase-basme -imaginatie
noapte buna tuturor si vise cat mai placute si dimineata cat mai frumoasa din toate punctele de vedere
noapte buna